Wilt u graag verhuizen naar Amsterdam? Ziet u uzelf wel een woning hebben in onze hoofdstad? Wilt u graag een woning kopen in Amsterdam? Als makelaarskantoor helpt Alice Bakker Makelaardij u daar graag bij. Het is niet makkelijk om een woning te vinden waar u een goed gevoel bij krijgt. Natuurlijk dient het kiezen van een nieuw huis een wel overwogen keuze te zijn. Als u een leuke woning gevonden heeft is het nog maar de vraag of dit ook echt de woning is waar u in zult trekken. Amsterdam is immers een geliefde stad! Met begeleiding van een ervaren makelaar verhoogt u de kans op een vlekkeloos verloop van het aankooptraject, waarbij u aan het eind de woning van uw dromen hebt gevonden.

No cure, no pay. U bent ons niets verschuldigd zolang succes uitblijft. Bij ons geen inschrijvingskosten en geen opzeggingskosten.

U kunt altijd rekenen op een zeer persoonlijke benadering

Onze makelaars zijn erg ervaren en hanteren een persoonlijke benadering. Wij begrijpen het emotionele aspect dat komt kijken wanneer u een woning wilt kopen in Amsterdam, zoals de twijfel over uw gemaakte keuze en de geschatte waarde. Doordat wij de stad op ons duimpje kennen kunnen we u helpen een huis te kopen in Amsterdam Noord, Zuidoost, Oost, West, of welke hoek van de stad dan ook!

No cure, no pay

Een woning kopen in Amsterdam? Schakel Alice Bakker Makelaardij in voor hulp! Doordat wij het no cure, no pay principe hanteren zijn we voor een ieder een veilige keuze. Vraag vrijblijvend om meer informatie door telefonisch contact op te nemen via 020-7371435 of door middel van het contactformulier.

Een huis kopen in Amsterdam Noord?

Wilt u een huis kopen aan het IJ, in Amsterdam Noord? Dit stadsgedeelte heeft zich de laatste jaren flink ontwikkeld en staat tegenwoordig bekend als een van de hippere delen van ‘Mokum’. Ook wordt het wel eens een broedplaats voor hipsters genoemd. Er wonen veel starters en is tevens de plaats waar veel nieuwe bedrijven zich vestigen. Ook vindt u er talloze gezellige drink- en eetgelegenheden.

Koop een woning in Amsterdam Zuidoost

Vanuit Amsterdam Zuidoost staat u binnen no time in het bruisende centrum van de stad. De ligging sluit perfect aan op de diverse stations en andere openbaar vervoer knooppunten. Doordat dit stadsgedeelte volop in ontwikkeling is kunt u door een huis te kopen in Amsterdam Zuidoost van de gemakken van nieuwbouwwijken genieten.

Of kies voor natuur en cultuur in Amsterdam Oost

’s Ochtends een wandeling maken door het Oosterpark, ’s middags wat zon meepakken of frisse lucht meepakken op het Javaplein en ’s avonds gezellig uit eten in een van de vele restaurants in de buurt. Door een huis te kopen in Amsterdam Oost kan het allemaal. Dit stadsgedeelte ligt aan het water en is rijk aan natuur en cultuur. Ook is dierentuin Artis in Oost gelegen.

De voordelen van Alice Bakker Makelaardij

Wanneer u een woning gaat kopen in Amsterdam en besluit daarbij Alice Bakker Makelaardij in te schakelen geniet u van diverse voordelen. Een overzicht:

  • Gecertificeerd makelaar en lid van NVM en MVA.
  • Scherpe tarieven. Zie ook onze tarieven pagina.
  • No cure, no pay. Pas bij succes worden kosten voor onze dienstverlening in rekening gebracht. U kunt dus zonder opzegkosten de dienstverlening stopzetten!
  • Nieuwe woning op de woningmarkt? U bent de eerste die het weet.
  • Een veilige keuze.
  • Stoppen met de dienstverlening wanneer u wilt, zonder verdere consequenties.
  • Flexibele werktijden. Alice Bakker helpt u ook buiten kantoortijden.

Appartement kopen in Amsterdam

Bij Alice Bakker Makelaardij werken we op basis van het no cure, no pay principe. Als u ons inschakelt stellen we een courtage offerte op maat op. Echter brengen we u niets in rekening totdat we samen succes behaald hebben. Wilt u de samenwerking stopzetten voordat we u aan een nieuwe woning gekocht heeft? Dan kost onze dienstverlening u niets. U betaalt zelfs geen opzeggingskosten. Zo kunt zonder risico een makelaar inschakelen indien u een woning wilt kopen in Amsterdam.

Het aankoopproces

Indien u geïnteresseerd bent in onze precieze werkwijze bij het kopen van een woning in Amsterdam kunt u het aankoopschema dat op onze website staat bekijken. Voordat we op zoek kunnen gaan naar een mooi huis dienen we eerst op de hoogte te zijn van uw wensen. Deze brengen we dan ook in kaart, op basis waarvan we beginnen met zoeken. Bij interesse in een woning wordt een bezichtiging ingepland. Wij gaan met u mee om zeker te zijn dat niets over het hoofd gezien wordt. Ook stelt ons dit in staat de waarde van de woning of het appartement in te schatten. Wilt u de woning kopen in Amsterdam? Dan gaan we over tot het uitbrengen van een bod. Wij staan u bij van A tot Z, tot aan de notariële eigendomsoverdracht.

Ik wil een woning kopen in Amsterdam!

Wilt u graag een makelaar inschakelen omdat u een woning wilt kopen in Amsterdam? Bij Alice Bakker Makelaardij bent u verzekerd van een flexibele en proactieve aanpak, uitstekende marktkennis en een heldere onderlinge communicatie. Neem gerust contact met ons op om verder te informeren over onze dienstverlening en het no cure, no pay principe waarmee we werken. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020-7371435 en via het contactformulier op onze website.

Lees ook eens onze Veel gestelde vragen of Goed om te weten pagina’s door!