U heeft de keuze gemaakt: u gaat uw appartement verkopen. Dit is een belangrijke eerste stap. Maar met enkel het bordje ‘te koop’ bij de deur gaat het waarschijnlijk niet snel lukken. Maar; hoe dan wel? Op de vraag ‘hoe je huis verkopen’, dient u een goede makelaar in te schakelen die u helpt bij de verkoop van uw appartement. Wij stellen onszelf daarom graag aan u voor; aangenaam, wij zijn Alice Bakker! Wij begrijpen als geen ander dat de verkoop van een eigen woning emotioneel beladen kan zijn. Achter ieder huis zit immers een persoonlijk verhaal vol mooie, droevige en bijzondere momenten. Daarom zijn wij altijd geïnteresseerd in uw verhaal. Deze kracht gebruiken wij bij de verkoop van uw huis. Op ons kunt u rekenen! Wij hanteren een persoonlijke, proactieve en integere aanpak. Verwacht korte communicatielijnen en een helder verloop van de verkoop van uw huis.

Voordelig uw appartement verkopen

U wilt uw appartement verkopen, maar het liefst wel zonder te veel gedoe en overbodige kosten? Dat is goed te begrijpen! Want waarom zou u meer betalen dan nodig is? Alice Bakker begrijpt dit als geen ander. Zelf letten wij ook graag op de figuurlijke kleintjes. Zo hebben wij geen duur kantoorpand, auto of hoge personeelskosten. Door deze werkwijze weten wij tegen een lage courtage een volledig dienstenpakket aan te bieden, met een minimum van €2500 exclusief btw. Goed om te weten is dat onze courtage inclusief alles is! Dit houdt in dat u óok geen opstartkosten hoeft te betalen of om deel te kunnen nemen aan open huizen dagen. Wat ook gratis is? De presentatie van uw appartement op sites als Funda, Jaap, Huislijn en sociale media als Twitter en Facebook. Tevens hoeft u pas te betalen wanneer uw appartement officieel is verkocht. U heeft hierbij ook de keuze om pas te betalen bij de eigendomsoverdrachten van uw appartement. Uw woning verkopen wordt zo een stuk voordeliger. Wij zijn zo overtuigd van ons kunnen, dat wij een “no cure, no pay” aanpak hanteren. Mocht het voorkomen dat u toch liever op een andere makelaar overstapt? Dan kan dit geheel kosteloos. Zonder opzegtermijn of opzegkosten. U heeft de keuze om op ieder gewenst moment en per direct de opdracht in te trekken. Zoals het hoort als u het ons vraagt!

Actief en creatief uw appartement verkopen

U wilt uw appartement verkopen? Dan is het natuurlijk wel zo prettig wanneer dit zo snel mogelijk lukt! Hiervoor hanteren wij een actieve en creatieve inzet. Vandaar dat we maar liefst 6 dagen per week werken van 9 tot 9. Hierbij kunt u dus ook een bezichtiging inplannen op zaterdag of in de avond. Wel zo praktisch, want dit zijn momenten dat kijkers vaak vrij zijn! Omdat het om uw woning gaat, vinden wij het belangrijk dat u zoveel mogelijk betrokken wordt bij de verkoop van uw appartement. Zo kunt u 24/7 uw dossier digitaal bekijken. Tevens bellen wij u regelmatig en brengen we van iedere bezichtiging een verslag uit.

Heeft u vragen?

U wilt uw appartement verkopen met behulp van Alice Bakker als uw makelaar? Dat kan! Wij staan graag voor u klaar. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? U kunt contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.