U wilt uw huis verkopen in Amsterdam? Dan is het wel zo raadzaam om hier een goede makelaar in Amsterdam voor in te schakelen. Alice Bakker stelt zichzelf graag aan u voor. Wanneer u uw huis gaat verkopen, dan kan dit nog best lastig zijn. Bijvoorbeeld wanneer u jaren met veel plezier in uw woning heeft gewoond. Wellicht heeft u er kinderen gekregen en zijn ze hier opgegroeid. Misschien was uw woning voorheen wel van uw ouders en bent u er zelf nog opgegroeid. Achter ieder huis zit een verhaal. Hier hechten wij van Alice Bakker veel waarde aan. Vandaar dat u van ons ook een persoonlijke aanpak kunt verwachten. Wij luisteren écht naar u! Des te sneller weten wij uw huis te verkopen. Wat u naar onze persoonlijke aanpak nog meer kunt verwachten? Integerheid en een proactieve aanpak. Dat dit wordt gewaardeerd blijkt uit onze tevreden klanten en een gemiddelde score van een 9 op Funda! Kijk, daar worden we pas echt blij van!

Voordelig uw huis verkopen

Uw huis verkopen hoeft niet met onnodige kosten. Althans, niet als u het aan Alice Bakker overlaat. Wij hebben bijvoorbeeld geen duur kantoorpand, geen auto en ook geen hoge personeelskosten. Door zelf op de kleintjes te letten, plukt u hier ook de vruchten van! Wij weten u hierdoor tegen een lage courtage een volledig dienstenpakket aan te bieden, met een minimum van €2500 exclusief btw. Onze courtage is inclusief alles! U hoeft dus ook geen opstartkosten te betalen of kosten voor het deelnemen aan open huizen dagen. Tevens wordt uw huis gratis gepresenteerd op Funda, Jaap, Huislijn en sociale media als Twitter en Facebook! Is dat niet voordelig? U hoeft pas te betalen nadat uw huis definitief is verkocht. Deze nota mag ook pas betaald te worden bij de eigendomsoverdracht van uw huis. Zo wordt uw huis verkopen een stuk voordeliger! En denkt u halverwege: ik wil toch een andere makelaar inschakelen? Dan hanteren wij de “no cure, no pay” basis. Onze opdrachtgevers worden niet vastgeketend aan een opzegtermijn en / of opzegkosten. U heeft de mogelijkheid om op ieder gewenst moment en per direct de opdracht in te trekken. Maar wij zijn zo overtuigd van ons kunnen, dat dit maar zelden voorkomt!

Huis verkopen? Laat dat maar aan ons over!

Zowel voor een huis verkopen als voor een appartement verkopen in Amsterdam is Alice Bakker in te zetten als uw verkoopmakelaar in Amsterdam. Wij geloven dat het beste resultaat enkel behaald kan worden met een extra actieve én creatieve inzet. Vandaar ook dat wij niet vijf, maar zes dagen per week werken van 9 tot 9. Een bezichtiging op zaterdag of in de avond is dus geen enkel probleem. Want laten we eerlijk wezen: juist in de avonden en in het weekend heeft men hier vaak tijd voor! Wij brengen graag van iedere bezichtiging een verslag uit. Tevens kunnen wij u regelmatig bellen om het verloop van uw verkoop te bespreken. Zo blijft u goed op de hoogte. Of bekijk wanneer u maar wilt het verkoopproces in uw eigen digitale dossier. Het gaat immers om úw huis!

Heeft u vragen?

Wilt u zelf uw huis verkopen met behulp van Alice Bakker? Wij staan van harte voor u klaar! Laat ons u helpen. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? U kunt contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.