Wilt u graag een appartement of huis kopen in Amsterdam of omgeving? Misschien met uw partner, uw gezin of wellicht voor u zelf? Daarvoor bent u bij Alice Bakker aan het juiste adres! Wij zijn uw makelaar in Amsterdam. Het kopen van een huis in Amsterdam (Noord, Zuidoost, Oost of West) kan best lastig zijn. Het is immers een grote aankoop voor een langere tijd: u wilt natuurlijk geen spijt krijgen. Daarnaast moet een huis uw thuis gaan worden, dus het moet goed aanvoelen. Door de juiste makelaar in te schakelen, wordt u goed op weg geholpen. Zo krijgt u panden te zien die voldoen aan uw wensen en wellicht komen er ook verrassende opties voorbij waar u in eerste instantie niet zelf aan gedacht zou hebben. Tevens krijgt u de juiste hulp bij het bepalen van het budget, waar u allemaal op moet letten bij het kopen van een huis en hoe u nu het best kunt onderhandelen. Op onze deskundigheid en hulp kunt u rekenen!

No cure, no pay. U bent ons niets verschuldigd zolang succes uitblijft. Bij ons geen inschrijvingskosten en geen opzeggingskosten.

Uw makelaar bij een huis kopen

Wilt u graag een huis kopen in Amsterdam Noord, Zuidoost, Oost of West? Alice Bakker Makelaardij helpt u daar graag bij. Neem gerust contact op voor meer informatie over onze dienstverlening. Ons telefoonnummer is 020-7371435.

Een huis kopen? No cure, no pay!

Een huis kopen in omgeving Amsterdam is niet iets wat u iedere dag doet. Om dit proces zo optimaal mogelijk te doorlopen kunt u op ons rekenen als uw makelaar: Alice Bakker. Wij ondersteunen en begeleiden u graag. Van ons hoeft u geen hoge status of dure rekeningen te verwachten; dit heeft voor ons geen toegevoegde waarde. Waar wij wel blij van worden? Een tevreden klant die zijn of haar droomhuis gaat betrekken door onze hulp. Wie weet wordt u de volgende! Wij werken aan de hand van no cure, no pay. Behalen we geen succes? Dan betaalt u ook niets!

Koop een woning in Amsterdam Noord

Misschien is Amsterdam Noord wel iets voor u. Dit deel van Amsterdam ligt aan het IJ en staat inmiddels bekend als een van de hipste gebieden van ‘Mokum’. U vindt er veel starters, jonge ondernemingen en gezellige horecagelegenheden.

Amsterdam Zuidoost: van alle gemakken voorzien

Of ga op zoek naar een woning in Amsterdam Zuidoost, een stadsgedeelte dat nog volop wordt ontwikkeld. De vele nieuwbouwwoningen betekent dat je van alle gemakken bent voorzien. Vanuit Zuidoost is het eenvoudig om in het centrum te komen. Ook bent u binnen een mum van tijd bij de Amsterdam ArenA en de diverse voorzieningen bij station Bijlmer ArenA.

Het trendy Amsterdam Oost

En wat dacht u van het kopen van een huis in het trendy Amsterdam Oost? Hier vindt u mooie parken zoals het Oosterpark, pleintjes waar u ’s zomers gezellig kunt zitten, veel leuke koffietenten, kroegen en restaurants, en de dierentuin Artis. Een bijzonder geliefd gedeelte van Amsterdam!

Een huis kopen in Amsterdam West

Wie aan Amsterdam denkt, denkt aan het woord hip. En wie aan hip denkt, denkt aan Amsterdam West. Met een mix van oude buurten en prachtige moderne gebouwen, schitterende parken en talloze festivals is dit stadsgedeelte bij veel mensen geliefd om een huis te kopen.

Persoonlijk, integer en proactief

Wij hanteren een persoonlijke, integere en proactieve aanpak. Het écht luisteren naar uw verhaal en uw wensen staat bij ons voorop. Enkel dan kunnen wij de geschikte woning voor u vinden. Daarom nemen wij graag de tijd om met u in gesprek te gaan. Dus: u wilt een huis kopen waar u jaren kunt genieten? Alice Bakker dient graag als uw makelaar!

Geniet van de vele voordelen

  • Gecertificeerd NVM makelaar.
  • Scherpe tarieven.
  • No cure, no pay. U betaalt pas wanneer we succes behalen.
  • Persoonlijke begeleiding bij het kopen van een huis of appartement in Amsterdam Noord, Zuidoost, Oost of West.
  • U wordt snel geïnformeerd over nieuwe woningen op de woningmarkt.
  • Flexibele werktijden. Wij zijn u ook buiten kantoortijden van dienst.

Appartement of toch een huis kopen?

Misschien staat u voor een tweestrijd: ga ik een appartement kopen in Amsterdam, of toch een huis kopen? Voor beiden valt er wat te zeggen. Zo beschikt een appartement over veel voordelen, maar een huis ook. Belangrijk is om te kijken naar uw specifieke situatie. Heeft u bijvoorbeeld een gezin of plannen om een gezin te stichten? Wilt u veel of juist weinig ruimte? Wilt u graag veel privacy of verlangt u eerder naar het geborgen gevoel wat een appartement kan geven? Dit zijn slechts enkele aspecten die we kunnen doornemen om een uiteindelijke keuze te maken waar u het mee eens bent. Wij helpen u graag met uw keuze of u een huis of appartement wilt kopen in Amsterdam. Alice Bakker gaat hierover graag in gesprek met u om samen te bepalen wat de beste optie is.

Ja, ik wil een huis of appartement in Amsterdam kopen!

Wilt u een huis kopen of toch een appartement in Amsterdam kopen? Wilt u hiervoor graag Alice Bakker als uw makelaar inschakelen? Dat kan! Wij staan graag voor u klaar. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? U kunt contact met ons opnemen. Wij helpen u van harte verder. Alice Bakker Makelaardij is telefonisch bereikbaar via 020-7371435. Of laat uw naam samen met uw e-mail en bericht achter via het online contactformulier. Wij nemen zo snel als we kunnen contact met u op.

Bekijk voor meer informatie ook eens ons aankoopschema, bij de Veel gestelde vragen of Goed om te weten!