Onze hoofdstad is een stad die rijk aan cultuur en diversiteit is. Hoewel er veel mogelijkheden zijn op de woningmarkt betekent dat niet het eenvoudig is om een huis of appartement te kopen in Amsterdam dat ook echt aan uw wensen voldoet. En mocht u uw ogen op een leuk appartementje laten vallen is het nog verre van zeker dat u ook echt de persoon wordt die daar in mag trekken. Als makelaarskantoor staat Alice Bakker Makelaardij u daarom graag bij indien u een appartement wilt kopen in Amsterdam (Noord, Oost, Zuidoost of West).

No cure, no pay. U bent ons niets verschuldigd zolang succes uitblijft. Bij ons geen inschrijvingskosten en geen opzeggingskosten.

Alice Bakker komt voor uw belangen op

Als makelaarskantoor zijn we inmiddels zeer ervaren. Dat betekent dat we goed begrijpen welke emoties het kopen van een appartement kan oproepen. Ook bij het inslaan van twijfel over uw keuze. Of het inschatten van de waarde van het appartement. Onze makelaars kennen Amsterdam op hun duimpje. Hierdoor kunnen ze u goed helpen met het vinden van hét appartement dat aan al uw wensen voldoet. In welke uithoek van de stad dan ook. Door voor uw belangen op te komen zorgen we voor een optimaal resultaat. Zoals u van een makelaar mag verwachten zien we daarbij geen enkel aspect over het hoofd. Dit voorkomt problemen op bouwtechnisch of juridisch gebied.

Meer informatie over de appartementen

Wilt u graag een appartement kopen in Amsterdam? Wij zijn u graag van dienst. Vraag om vrijblijvende informatie over onze dienstverlening door te bellen naar 020-7371435 of gebruik te maken van ons contactformulier.

Appartement kopen in Amsterdam Noord (aan het IJ)

Veel starters kiezen er tegenwoordig voor om een appartement te kopen in Amsterdam Noord, het stadsdeel dat aan het IJ ligt. Dit inmiddels zeer hippe gebied puilt uit van jonge mensen, fris opgerichte en ambitieuze bedrijven, en vele gezellige koffietenten en eetgelegenheden.

Door Alice Bakker Makelaardij in te schakelen indien u een appartement wilt kopen in Amsterdam Noord, aan het IJ, Oost, Zuidoost of West, geniet u van allerlei verschillende voordelen. Wij noemen er een aantal:

  • Gecertificeerd makelaar en lid van NVM en MVA.
  • Scherpe tarieven. Zie ook onze tarieven pagina.
  • No cure, no pay. Geen kosten zolang we geen succes behaald hebben. Daarnaast vragen we ook geen inschrijftarief of opzeggingskosten.
  • U bent de eerste die het hoort zodra een mooi nieuw appartement in Amsterdam of omgeving wordt aangeboden.
  • Onze scherpe tarieven, het ‘no cure, no pay’ principe en onze deskundigheid maakt dat Alice Bakker Makelaardij een veilige keuze is.
  • Zonder risico een appartement kopen in Amsterdam. Wanneer onze samenwerking niet goed blijkt uit te pakken kunt u op ieder moment zonder kosten stoppen.
  • Flexibele werktijden. Wij zijn er ook voor u buiten kantoortijden.

Appartement kopen in Amsterdam Oost of Zuidoost

Wie besluit een appartement te kopen in Amsterdam Oost of Zuidoost kiest voor trendy stadsdelen die nog volop verder worden ontwikkeld. Zo staan we veel mooie nieuwbouwwoningen in Zuidoost. Ook is dit gedeelte gunstig gelegen om het het openbaar vervoer snel in het centrum van de stad tekomen. Daarnaast ligt station Bijlmer ArenA en voetbalstadion Amsterdam ArenA vlakbij, inclusief de verdere voorzieningen bij het stadion. Iets noordelijker ligt stadsgedeelte Amsterdam Oost, een zeer trendy gedeelte om een appartement te kopen. Amsterdam ligt aan het water en is rijk aan natuur en cultuur, met parken als Oosterpark, leuke pleintjes zoals het Javaplein, dierentuin Artis en gezellige horecagelegenheden.

Alice Bakker Makelaardij begeleidt u van A tot Z wanneer u een appartement wilt kopen in Amsterdam. Voor onze dienstverlening stellen we een courtage offerte op maat op (vanaf €1995,- exclusief btw). Omdat we echter op basis van het ‘no cure, no pay’ principe werken worden pas kosten in rekening gebracht zodra we u daadwerkelijk hebben weten te helpen met het kopen van een appartement.

Het aankoopproces

Als u benieuwd bent naar een nauwkeurig overzicht van onze werkwijze bij het kopen van een appartement in Amsterdam kunt u het aankoopschema op de betreffende pagina doornemen. Doorgaans beginnen we met het in kaart brengen van uw wensen en voeren we op basis daarvan een zoekopdracht uit. Indien u interesse heeft in een appartement dat te koop staat plannen we een bezichtiging in. Wij gaan daarbij met u mee, zodat we naar diverse aspecten kunnen kijken waar u in beginsel misschien niet direct rekening mee houdt. Ook schatten we de waarde van het appartement in. Als de interesse concreet wordt gaan we over op bieden en onderhandelen. Wij begeleiden u helemaal tot aan de notariële eigendomsoverdacht.

Appartement kopen in Amsterdam West

Een van de hipste delen van Amsterdam is Amsterdam West. Dit deel van Amsterdam bevat schitterende oude buurten, zoals de Baarsjes, maar ook moderne en futuristische gebouwen; een interessante mix. Verder bevat West diverse prachtig gelegen parken. Ook worden er regelmatig veelbezochte festivals georganiseerd. Niet voor niets is West een populair deel van Amsterdam, waar veel mensen een appartement willen kopen.

Neem contact op!

Bent u op zoek naar een appartement om te kopen in Amsterdam? Heeft u interesse in het inschakelen van Alice Bakker Makelaardij als begeleiding daarbij? Door middel van een flexibele en proactieve aanpak, up-to-date marktkennis en goede communicatie zijn wij u graag van dienst. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 020-7371435. Of laat uw bericht samen met uw naam en e-mail achter via ons online contactformulier.

Lees ook eens onze Veel gestelde vragen of Goed om te weten pagina’s door!