Amsterdam is een grote, culturele stad die bol staat van de diversiteit. Toch is het in onze hoofdstad niet eenvoudig om uw droomhuis te vinden wanneer u naar “Mokum” wilt verhuizen. En als u uw oog op een leuke woning heeft laten vallen dient u ook nog eens snel te handelen, voordat een ander u voor is. Om een leuk huisje tegen een redelijke prijs te kopen in Amsterdam moet je er snel bij zijn. Als aankoopmakelaar in Amsterdam kan Alice Bakker Makelaardij u bijstaan en begeleiden bij het kopen van de door u gedroomde woning.

No cure, no pay. U bent ons niets verschuldigd zolang succes uitblijft. Bij ons geen inschrijvingskosten en geen opzeggingskosten.

Als ervaren aankoopmakelaar begrijpen wij goed welke emoties om de hoek komen kijken bij het aankooptraject. Misschien slaat op een gegeven moment wel de twijfel in. Wellicht vindt u het lastig inschatten hoeveel een woning waard is. Met Alice Bakker Alice Bakker Makelaardij gaat u in zee met een aankoopmakelaar die Amsterdam op zijn duimpje kent, van noord tot oost tot west en zuid Amsterdam. Wij komen op voor uw belangen en zorgen dat u goede ervaringen overhoudt aan het aankoopproces. Daarbij nemen we alle relevante factoren onder de loep, zoals de bouwkundige staat van de woning, de fundering, het bestemmingsplan, erfpacht, erfdienstbaarheden, VvE en nog veel meer. Wij zien niets over het hoofd. Zo voorkomen we dat u tegen bouwtechnische en juridische problemen aanloopt.

Bent u op zoek naar de beste aankoopmakelaar in Amsterdam? Alice Bakker Makelaardij is u graag van dienst. Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020-7371435 en middels het online contactformulier.

De beste aankoopmakelaar in Amsterdam en omstreken

Alice Bakker Makelaardij staat bekend als een van de beste aankoopmakelaars van Amsterdam en omstreken. Zo hebben we al vele mensen aan de woning van hun dromen geholpen. Kijk ook eens op Funda om ervaringen die mensen met ons hebben te lezen.

Maar waarom dient u Alice Bakker Makelaardij nu als makelaar in te schakelen wanneer u een huis wilt kopen in onze hoofdstad? Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. We geven u een overzicht:

  • Gecertificeerd makelaar en lid van NVM en MVA.
  • Scherpe tarieven. Zo kunt u ons al inschakelen vanaf €1.795,- (excl. Btw). Bekijk onze tarieven pagina voor meer informatie.
  • No cure, no pay. U betaalt pas wanneer we succes behalen. Ook worden geen inschrijvingskosten en opzeggingskosten in rekening gebracht.
  • U bent er als eerste bij. We zorgen dat u goed op de hoogte blijft van het aanbod op de woningmarkt. Zo informeren we u vaak al over mogelijkheden voordat deze op het internet zijn gezet.
  • Een veilige keuze. De scherpe tarieven, het ‘no cure, no pay’ principe en onze deskundige dienstverlening zijn ingrediënten voor succes.
  • Geen risico. Wanneer onze dienstverlening onverhoopt niet goed uitpakt kunt u altijd stoppen, zonder dat dit voor gedoe zorgt.
  • Flexibele werktijden. Wij staan ook buiten kantoortijden voor je klaar.

Over onze werkwijze

Met Alice Bakker Makelaardij haalt u een makelaar in huis die u van A tot Z bijstaat. Wij werken op basis van het ‘no cure, no pay’ principe. Dat houdt in dat we een courtage offerte op maat voor u opstellen (vanaf €1795,- exclusief btw), maar alle kosten pas echt in rekening gebracht worden als we samen succes behalen.

Als uw persoonlijke aankoopmakelaar te Amsterdam begint onze dienstverlening vaak met het zoeken van een woning die aan de door u gestelde eisen voldoet. Zodra wij deze woning gevonden hebben brengen we u daar direct van op de hoogte. Zo kunnen we er snel bij zijn en één of meerdere bezichtigingen inplannen. Tijdens die bezichtiging gaan we met u mee, aangezien we wellicht op andere dingen letten dan u. Op basis van de bezichtiging kunnen we ook de geschatte waarde van de woning bepalen.

Wanneer u concrete interesse hebt in het kopen van de woning kunnen we gaan bieden en onderhandelen. Als we een overeenkomst bereikt hebben begeleiden we de aankoop tot na de notariële eigendomsoverdracht. Indien het huis uiteindelijk toch niet aan uw wensen voldoet gaan we simpelweg verder met zoeken. Voor een uitgebreid overzicht van onze dienstverlening als aankoopmakelaar te Amsterdam kunt u het aankoopschema op de betreffende pagina bekijken.

Schakel de beste aankoopmakelaar van Amsterdam in

Wilt u een woning kopen in Amsterdam en daarom graag een ervaren aankoopmakelaar inschakelen? Alice Bakker Makelaardij helpt u graag aan de woning van uw dromen. Door middel van een persoonlijke flexibele aanpak, proactieve houding, veel marktkennis en heldere communicatie begeleiden wij u in uw zoektocht naar het huis dat aan al uw wensen voldoet. Informeer gerust verder naar de kosten of onze dienstverlening. Ons telefoonnummer is 020-7371435. Ook kunt u gebruik maken van het online contactformulier. Wij reageren zo snel als mogelijk op uw bericht. Kijk ook eens op onze ‘goed om te weten’ en veel gestelde vragen pagina’s!