U wilt een verkoop makelaar in Amsterdam inschakelen voor de verkoop van uw woning? Een makelaar die het beste resultaat levert, zónder zorgen? Hiervoor bent u bij Alice Bakker aan het juiste adres. Alice Bakker is gespecialiseerd in makelaardij in Amsterdam, is in verschillende buurten en stadsdelen actief en werkt vanaf haar makelaarskantoor in de Amsterdamse Jordaan. Zij begrijpt dat het verkopen van uw woning best spannend kan zijn en dat u vragen heeft als: wat is de beste aanpak? Hoe gaat het verkoopproces in zijn werk? En bovenal: hoe krijgt u uw woning het snelst en voor de meest gunstige prijs verkocht? Door hier een goede verkoop makelaar in Amsterdam voor in te schakelen, staat u al met 1-0 voor! Alice Bakker is zo’n makelaar. Wij worden als beste makelaar in Amsterdam Centrum beschouwd! Hoe dit kan? Door onze persoonlijke, integere en proactieve aanpak bij de verkoop van een woning. Dit kunnen wij ook voor u betekenen! Door onze service als verkoop makelaar in de Amsterdamse Jordaan niet te beperken tot makelaar aan de Amsterdamse grachtengordel of als makelaar van grachtenpanden in Amsterdam, zijn wij breed inzetbaar en hebben wij expertise opgebouwd voor de aan- en verkoop van een grote diversiteit aan woningen. Wilt u gebruik maken van deskundige makelaardij diensten, laat ons u helpen als uw verkoop makelaar in:

 • Amsterdam Centrum
 • Amsterdam West
 • Amsterdam Zuid
 • Amsterdam Oost

In welke wijk u ook woont, op onze deskundigheid kunt u rekenen! Wij kennen deze delen van de stad Amsterdam op onze duim en kunnen u alles vertellen over het woningaanbod in de volgende buurten:

 • Makelaar in Amsterdam de Pijp
 • Makelaar in Amsterdam Baarsjes
 • Makelaar in Amsterdam Elandsgracht
 • Makelaar in Amsterdam Jordaan
 • Makelaar in Amsterdam Rivierenbuurt
 • Makelaar in Amsterdam Vondelpark
 • Makelaar in Amsterdam Westerpark
 • Makelaar in Amsterdam Zuidas
 • Makelaar in Amsterdam Hoofddorpplein
 • Makelaar in Amsterdam Helmersbuurt

Voordelige verkoop makelaar in Amsterdam

Wanneer u besluit Alice Bakker als uw verkoop makelaar in Amsterdam in te schakelen, dan geniet u van enkele voordelen. Zo letten wij zelf graag op de figuurlijke kleintjes. Wij hebben geen duur kantoorpand als makelaar in de Amsterdam Jordaan, geen auto of hoge personeelskosten. Kortom: wij doen niet duur. Zo staan wij bekend als makelaar in Amsterdam werkend met een lage courtage. Hoe dit zich vertaalt naar de praktijk? Wij kunnen u een volledig dienstenpakket aanbieden tegen een lage courtage dankzij onze stijl en kostenbeleid. Dit is met een minimum van €2.500 exclusief btw. Onze courtage is inclusief alles. Weten wij uw huis niet te verkopen? Dan hoeft u ook niets te betalen. Zo simpel is het. Wij werken als verkoop makelaar in Amsterdam op basis van No Cure, No Pay. Dit geldt ook voor de opstartkosten of verborgen kosten die soms in rekening worden gebracht wanneer u met ons stopt. U hoeft enkel te betalen bij succes. En succes zien wij als een definitieve verkoop van uw woning. Alleen dan bent u aan ons een courtage verschuldigd. Wel zo eerlijk, vindt u niet!?

Wij staan voor persoonlijke service!

Het verkopen van uw woning is niet zomaar een stap. Het gaat immers om uw huis, uw thuis. Een plek waar u vele mooie momenten heeft mogen beleven. Alice Bakker begrijpt en erkent dit. Vandaar ook dat wij graag een persoonlijke aanpak hanteren als uw verkoop makelaar in Amsterdam. Wij halen geen kick uit het hebben van een hoge of chique status. Nee, doe ons maar een tevreden klant die blij is met onze aanpak. En dat ziet u terug in onze score op Funda. Wij vinden het erg fijn en bevredigend om te zien dat een groot aantal klanten erg te spreken zijn over onze diensten. Zo vermeldt een tevreden klant in een review dat hij al drie keer gebruik heeft gemaakt van onze ondersteuning voor zowel aan- als verkoop: “Het contact met Alice en Ewout verliep heel prettig. Geen 9-5 mentaliteit, ook beschikbaar in het weekend waardoor we snel konden schakelen in deze oververhitte markt. Al met al zeer tevreden met hun deskundigheid op de Amsterdamse vastgoedmarkt en de korte communicatielijnen met het team.” Wij leven ons écht in u in. Voor ons het succes voor de verkoop van uw woning. Want zo wordt uw huis een plek met een verhaal, wat weer gunstig kan zijn bij de verkoop. Wij dienen ook graag als uw verkoop makelaar in Amsterdam Centrum en in de andere stadsdelen van onze hoofdstad.

Heeft u nog vragen?

Kijkt u naar een huis in Amsterdam Centrum of daarbuiten en bent u geïnteresseerd in onze diensten als makelaar van grachtenpanden in Amsterdam binnen de Amsterdamse grachtengordel? Kunt u onze diensten als makelaar in de Jordaan, de Pijp, de Baarsjes, de Rivierenbuurt, het Westerpark en vele andere buurten in onze hoofdstad goed gebruiken? Dan staan wij met veel enthousiasme voor u klaar als verkoop makelaar in Amsterdam centrum, Amsterdam West, Amsterdam Zuid en als makelaar in Amsterdam Oost. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen voor ons? U kunt contact met ons opnemen. Wij helpen u van harte verder.