Het beste resultaat, zonder zorgen

Bij ons bent u zeker van een persoonlijke, integere en proactieve aanpak van de verkoop van uw woning. Dat dit geen loze beloften zijn, bewijzen de testimonials van de vele opdrachtgevers die u voorgingen. Met trots wijzen wij u op hun positieve ervaringen en de schouderklopjes die wij van hen kregen. Op Funda beoordelen zij ons gemiddeld met een 9! Nieuwsgierig naar hun persoonlijke testimonials? Lees dan de referenties op onze website.

Lage courtage inclusief alle verkoopkosten

Wij hebben geen duur kantoorpand, geen auto en geen hoge overheadkosten. Wij doen niet duur en kunnen u daarom tegen een lage courtage een volledige diensten pakket * bieden. Onze courtage is inclusief alles. Dus bij ons geen opstartkosten, geen kosten voor deelname aan de open huizen dagen of welke andere kosten dan ook. Wij presenteren uw huis dus ook gratis op Funda, Jaap, Huislijn en social media als Twitter en Facebook. Wij sturen onze nota pas zodra uw huis definitief verkocht is. Deze nota hoeft u overigens pas bij de eigendomsoverdracht van uw huis te betalen.

* Zie ons verkoopschema voor een duidelijk, schematisch overzicht van de werkzaamheden die u van ons mag verwachten.

No cure, no pay

Zolang uw huis niet is verkocht betaalt u niets. Dus ook geen opstartkosten en natuurlijk ook geen kosten als u met ons stopt. Alleen bij succes, dus alleen bij een definitieve verkoop van uw woning, bent u aan ons courtage verschuldigd.

Zonder kosten per direct opzegbaar

Wij zijn overtuigd van ons kunnen. Daarom ketenen wij onze opdrachtgevers niet aan ons vast met een opzegtermijn en opzegkosten. Bij ons kunt u op ieder moment, per direct de opdracht intrekken. Zonder moeilijk gedoe en zonder kosten. Wij werken immers op “no cure, no pay” basis.

Flexibele werktijden en extra actief

Het beste resultaat bereik je alleen met een extra actieve en creatieve inzet. Daarom zijn wij met veel enthousiasme ook buiten kantoortijden in de weer om voor uw huis de juiste koper te vinden. Van iedere bezichtiging brengen wij verslag uit. Daarnaast bellen wij u regelmatig om bij te praten over het verloop van de verkoop. En wij stellen het natuurlijk ook op prijs dat u ons belt zodra u daar behoefte aan heeft. Korte lijnen en heldere communicatie vinden wij erg belangrijk.

Creatieve marketing

Als NVM-makelaar zetten wij uw huis natuurlijk op Funda. Uw huis komt ook op andere sites zoals o.a. Huislijn, Jaap en de website van de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA.nl). Omdat wij optimaal en creatief gebruik maken van online sociale netwerken als Facebook en Twitter wordt uw huis ook via de 'nieuwe media' onder de aandacht van duizenden mogelijke kopers gebracht. We vergeten bijna te vertellen dat wij uw huis ook aanbieden aan bij ons ingeschreven woningzoekenden.

Gecertificeerd makelaar en lid van NVM en MVA

Als gecertificeerd makelaar-taxateur zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). De huizenmarkt en de wetgeving daaromheen blijven zich ontwikkelen. Daarom zijn wij als NVM-makelaar verplicht om onze deskundigheid op peil te houden door elk jaar bijscholingscursussen te volgen. Zodat u kunt blijven vertrouwen op onze deskundigheid.