Het valt in Amsterdam niet mee om net dat ene huis te vinden dat aan al je wensen voldoet. En als je het al gevonden hebt is de kans groot dat een ander het net voor je neus wegkaapt. Voor courante en redelijk geprijsde woningen moet je, zeker in Amsterdam, vooraan staan en snel kunnen handelen.

En ook al bent u de enige gegadigde, bent u wel zeker van uw zaak? Bent u in staat om te beoordelen wat een woning werkelijk waard is? Iedere buurt heeft zijn eigen prijzen, die bovendien van straat tot straat verschillen. En laat u zich niet teveel leiden door uw emoties? Heel begrijpelijk, maar u loopt daardoor het risico dat u te veel betaalt. Daarnaast moet u waarschijnlijk opboksen tegen de makelaar van de verkoper, een ervaren man of vrouw uit de praktijk. Bent u daar wel tegen opgewassen?

Hoe staat het met de bouwkundige staat, de fundering, het bestemmingsplan, erfpacht, erfdienstbaarheden, de Vereniging van Eigenaren, etc.? U zult niet de eerste 'doe het zelver' zijn die belangrijke zaken over het hoofd ziet.

'Doe het zelven' om kosten te besparen is verkeerde zuinigheid. Wat u denkt te besparen aan makelaarskosten geeft u in veelvoud weg indien u te duur koopt of geconfronteerd wordt met bouwtechnische en/of juridische problemen.

Pluspunten van Alice Bakker Makelaardij:

  • Vanaf €1.995,- (excl. btw) kunt u op ons rekenen als uw aankoopmakelaar. (Zie de tarieven voor de mogelijkheden).
  • Met ons staat u vooraan; wij houden u op de hoogte van het nieuwe aanbod, vaak al voordat het op internet staat. Zo maakt u de meeste kans op het vinden en kopen van uw huis.
  • U speelt op zeker, zodat u niet te veel betaalt en geen kat in de zak koopt met alle problemen van dien.
  • No cure, no pay. U bent ons niets verschuldigd zolang succes uitblijft. Bij ons geen inschrijvingskosten en geen opzeggingskosten.
  • Geen risico; een aankoopopdracht aan ons pakt nooit slecht uit. U betaalt immers pas bij succes en u kunt stoppen wanneer u maar wilt zonder een cent te betalen en zonder moeilijk gedoe.