Vorige | Volgende

Olympiakade 35III Amsterdam

Bewaar object
Deze woning is aangekocht

Omschrijving

Middenin Oud Zuid in het vierkant Olympiakade, Marathonweg, Olympiaweg en Simsonstraat, renoveert Ymere koopappartementen in een monument uit 1926. Het gebouw, of eigenlijk ensemble van gebouwen is helemaal opgetrokken in Amsterdamse Schoolstijl, compleet met gebeeldhouwde versieringen en kleine torentjes bovenop. Alle gevels worden in ere hersteld en ook binnen vind je veel oorspronkelijke details. Met liefde bewaard of in oorspronkelijke stijl teruggebracht. Zoals de roedes in de ramen. De kleurkeuze en materialisering van de trappenhuizen zijn door een stylist bepaald. Het is prachtig binnenkomen: de marmeren vloeren zijn in ere hersteld, er zijn eikenhouten dektreden en bordessen. Natuurlijk zijn de wanden glad en geschilderd.

De indeling van de appartementen is opvallend praktisch waardoor zelfs het kleinste appartement nog ruimtelijk oogt. Er is keuze uit 2- en 3 kamer appartementen, variërend van ca. 45 tot 82 m2. Koopsommen vanaf € 192.500,-- kosten koper. Alle appartementen beschikken over een heerlijke buitenruimte in de vorm van een tuin of een balkon. De appartementen hebben ook nog een berging op de zolderverdieping.

De appartementen worden afgewerkt inclusief een moderne badkamer en keuken. En, het aardige is: bij aankoop van een appartement is er nog een keuze in afwerking van de keuken en de badkamers. Zo kun je je appartement naar eigen smaak inrichten! Wil je de keuken helemaal weglaten? Dat kan ook. Dat wordt er een minderprijs op de koopsom in rekening gebracht (vraag ons naar de voorwaarden).
De plafonds worden afgewerkt in spuitwerk. De wanden zijn behangklaar. Verder is het enige wat je nog hoeft te doen na aankoop: de aanschaf van een vloer en gordijnen! Tegen een keurige meerprijs kan de woning via de aannemer instapklaar worden opgeleverd, waaronder wand en vloerafwerking. Tevens is het nu mogelijk om van de tweekamerappartementen een driekamerappartement te maken!

De woningen voldoen technisch ook helemaal aan de eisen van nu. Uiteraard zijn de appartementen goed geïsoleerd, zowel tegen kou als tegen geluid. De appartementen zijn voorzien van een individuele HR-cv ketel en een zelfdenkend ventilatiesysteem. Kortom alles is vernieuwd en onderhoud is voorlopig niet nodig.

Oud-Zuid is gewild. Dat is altijd zo geweest en dat zal altijd zo blijven. De monumentale huizen, het Vondelpark, de drukbezochte straatjes en de gezellige restaurants en trendy winkels dragen bij aan die heel eigen scene. Een beetje chic en toch hip. Om de hoek van de straat ligt de wereld aan je voeten.

Met de fiets ben je zo in het centrum en met de tram vlakbij is de bereikbaarheid optimaal. Bovendien ben je met de auto binnen een paar minuten op de ring A10 en heel bijzonder aan Amsterdam, je kunt hier nog makkelijk voor de deur parkeren.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Type woning
appartement/flat
Soort bouw
Bestaande bouw
In aanbouw
nee

Details

Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Recreatiewoning
nee

Indeling

Aantal woonlagen
1
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object

Meer informatie?

Neem contact met ons op