U wilt uw huis verkopen in Amsterdam? Daarvoor is het wel verstandig een goede verkoopmakelaar in Amsterdam met verstand van zaken in te schakelen. Zo weet u zeker dat u uw appartement of huis kunt verkopen voor het bedrag dat het waard is of misschien zelfs wel voor meer! Want wat is uw huis waard? Dat vraagt u zich natuurlijk als eerste af wanneer u besluit uw woning of appartement te verkopen in Amsterdam. Wij maken graag een afspraak met u om geheel vrijblijvend een gratis waardebepaling te maken. Uiteraard bespreken we al uw vragen en de verkoopmogelijkheden. Besluit u uiteindelijk voor ons te kiezen als uw verkoopmakelaar in Amsterdam? Dan kunt u een persoonlijke, proactieve en integere aanpak verwachten. Wij luisteren echt naar uw verhaal en uw wensen. Alleen dan kan een verkoop succesvol verlopen als u het ons vraagt. Uw huis succesvol verkopen in Amsterdam? Laat dat maar aan Alice Bakker over!

Samen uw huis verkopen in Amsterdam (Noord)

U wilt uw huis verkopen in Amsterdam of Amsterdam Noord en schakelt hiervoor een verkoopmakelaar in Amsterdam in. Wij begrijpen het heel goed dat u dan wel het gevoel wilt krijgen dat u écht betrokken wordt bij de verkoop. Het gaat immers om uw huis. Vandaar dat wij bij Alice Bakker graag samen uw huis willen verkopen. U kunt van ons dan ook altijd een heldere communicatie en korte communicatielijnen verwachten. Zo bevat onze verkoopopdracht geen verborgen of kleine lettertjes en beslaat deze slechts één kantje. Ook werken wij een duidelijk verkoopschema af, zodat alle stappen duidelijk zijn voor u en voor ons. Kijk! Dat is overzichtelijk. Ook duidelijk: het feit dat wij een “no cure, no pay” methode hanteren. Bent u toch niet tevreden over onze aanpak of wilt u liever een andere makelaar inschakelen? Dat kan! Wij hanteren geen opzegtermijn of opzegkosten. U kunt altijd besluiten onze samenwerking stop te zetten. Maar de ervaring heeft ons geleerd dat dit nauwelijks voorkomt. Sterker nog: op Funda hebben wij maar liefst een 9 gescoord! Een voorbeeld van een van de zeer positieve beoordelingen is de review van Dhr. van Gogh: “Zeer prettige en aangename samenwerking! Op Alice kan je altijd rekenen! Snapte onze wensen volledig en heeft ons fantastisch begeleid door het hele aankoop traject. Aanrader!!” Tevens krijgen wij met regelmaat persoonlijk berichten van tevreden voorgangers. En daar werken wij maar liefst 6 dagen per week van 9 tot 9 voor. Wij zetten al onze beschikbare middelen in om uw appartement of woning te verkopen in Amsterdam. Want als u tevreden bent, maakt ons tevreden!

Wanneer huis verkopen in Amsterdam?

Het klinkt misschien gek in de eerste instantie, maar uit de praktijk blijkt dat uw huis beter verkoopt in bepaalde perioden in het jaar. Daarnaast blijkt dat hierbij de uitstraling en sfeer van uw woning ook een belangrijke rol speelt. Heeft u bijvoorbeeld een donker huis, dan blijkt dat u het beste gebruik kunt maken van periodes met veel natuurlijk licht, zoals het voorjaar. Mensen houden namelijk van licht in huis. Ook speelt de huidige status van uw (eventuele) tuin een belangrijke rol. Een tuin ziet er natuurlijk het aantrekkelijkst uit als deze in bloei staat. Dus mocht u uw woning of appartement willen verkopen in Amsterdam en heeft u voldoende geduld, dan is het verstandig om het juiste seizoen af te wachten. Maar wat is nou het beste moment om uw huis te verkopen in Amsterdam? En waarom is juist dat moment het meest geschikt? Wij hebben daar zo onze ideeën over die wij graag met u delen als u besluit uw huis te verkopen.

Voordelig uw huis verkopen in Amsterdam

Uw huis verkopen in Amsterdam hoeft geen onnodige kosten op te leveren. Zo plaatsen wij uw woning gratis op sites als Funda, Jaap, Huislijn en sociale media als Twitter en Facebook. Tevens hoeft u pas te betalen wanneer uw appartement officieel is verkocht. U heeft hierbij ook de keuze om pas te betalen bij de eigendomsoverdrachten van uw appartement. Zo wordt het verkopen van uw woning een stuk voordeliger en niet onnodig moeilijk gemaakt!

Woning snel verkopen in Amsterdam

Natuurlijk wilt u, zodra u het besluit heeft genomen om te willen verhuizen, uw woning snel verkopen in Amsterdam. Wij helpen u daarbij en zorgen er samen met u voor dat u woning snel, maar wel voor een goede prijs verkocht kan worden. Als u uw huis gaat verkopen in Amsterdam komt daar natuurlijk veel bij kijken. Het ontvangen en rondleiden van kijkers is een essentieel onderdeel van het verkoopproces. Als u uw appartement of woning gaat verkopen Amsterdam worden er bezichtigingen gepland en is het de bedoeling dat potentiële kopers enthousiast worden van uw woning. Hierbij is het zaak om in te spelen op de emotie en zintuigelijke waarneming van de kijkers. Om 100% voorbereid te zijn op een bezichtiging hebben wij de volgende verkooptips voor u samengesteld.

Heeft u vragen?

U wilt uw huis verkopen in Amsterdam met de deskundige hulp van Alice Bakker als uw verkoopmakelaar in Amsterdam? Dat kan! Wij staan graag voor u klaar. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen voor ons? U kunt contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.