U wilt uw huis verkopen in Amsterdam? Daarvoor is het wel verstandig een goede verkoopmakelaar in Amsterdam met verstand van zaken in te schakelen. Zo weet u zeker dat uw huis verkocht gaat worden voor het bedrag dat het waard is of misschien zelfs wel voor meer! Want wat is uw huis waard? Dat vraagt u zich natuurlijk als eerste af wanneer u besluit uw woning in de verkoop te zetten. Wij maken graag een afspraak met u om geheel vrijblijvend een gratis waardebepaling te maken. Uiteraard bespreken we al uw vragen en de verkoopmogelijkheden. Besluit u uiteindelijk voor ons te kiezen als uw verkoopmakelaar in Amsterdam? Dan kunt u een persoonlijke, proactieve en integere aanpak verwachten. Wij luisteren echt naar uw verhaal en uw wensen. Alleen dan kan een verkoop succesvol verlopen als u het ons vraagt. Uw huis succesvol verkopen in Amsterdam? Laat dat maar aan Alice Bakker over!

Samen uw huis verkopen in Amsterdam

U wilt uw huis verkopen in Amsterdam en schakelt hiervoor een verkoopmakelaar in Amsterdam in. Wij begrijpen het heel goed dat u dan wel het gevoel wilt krijgen dat u écht betrokken wordt bij de verkoop. Het gaat immers om uw huis. Vandaar dat wij bij Alice Bakker graag samen uw huis willen verkopen. U kunt van ons dan ook altijd een heldere communicatie en korte communicatielijnen verwachten. Zo bevat onze verkoopopdracht geen verborgen of kleine lettertjes en beslaat deze slechts één kantje. Kijk! Dat is overzichtelijk. Ook duidelijk? Het feit dat wij een “no cure, no pay” methode hanteren. Bent u toch niet tevreden over onze aanpak of wilt u liever een andere makelaar inschakelen? Dat kan! Wij hanteren geen opzegtermijn of opzegkosten. U kunt altijd besluiten onze samenwerking stop te zetten. Maar de ervaring heeft ons geleerd dat dit nauwelijks voorkomt. Sterker nog: op Funda hebben wij maar liefst een 9 gescoord! Tevens krijgen wij met regelmaat berichten van tevreden voorgangers. En daar werken wij maar liefst 6 dagen per week van 9 tot 9 voor. Want dat u tevreden bent, maakt ons tevreden!

Voordelig uw huis verkopen in Amsterdam

Uw huis verkopen in Amsterdam hoeft geen onnodige kosten op te leveren. Zo plaatsen wij uw woning gratis op sites als Funda, Jaap, Huislijn en sociale media als Twitter en Facebook. Tevens hoeft u pas te betalen wanneer uw appartement officieel is verkocht. U heeft hierbij ook de keuze om pas te betalen bij de eigendomsoverdrachten van uw appartement. Zo wordt het verkopen van uw woning een stuk voordeliger en niet onnodig moeilijk gemaakt!

Heeft u vragen?

U wilt uw huis verkopen in Amsterdam met de deskundige hulp van Alice Bakker als uw verkoopmakelaar in Amsterdam? Dat kan! Wij staan graag voor u klaar. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? U kunt contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.