Vorige | Volgende

Deurloostraat 722 AMSTERDAM

Bewaar object
Deze woning is aangekocht

Omschrijving

Gerenoveerde 4-kamer woning van circa 75 m² gelegen om de hoek van de Scheldestraat in een van de mooiste straatjes van de Rivierenbuurt.

DE WONING
Entree van de woning op de tweede verdieping. Een centrale hal verschaft toegang tot alle vertrekken. De slaapkamer aan de voorzijde meet circa 12 m² (4 x 2.98 m). Kamer ensuite v.v. een keukenopstelling aan de achterzijde van de woning. De luxe keuken is uitgevoerd met een 5-pits gasfornuis incl. oven, een vaatwasser, een koel -/ vriescombinatie, een RVS afzuigkap en een natuurstenen werkblad. Dubbele deuren verschaffen toegang tot het balkon van circa 3 m² (Noord). Vanuit de centrale hal is separate wasruimte en het separate (zwevende) toilet te bereiken. De badkamer beschikt over een tweetal wastafels en een ligbad inclusief douche. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning meet circa 13 m² (4.75 x 2.75 m) en beschikt over een wastafel. Vanuit deze slaapkamer is tevens het balkon te bereiken. Zowel aan de voor –als aan de achterzijde is er dubbel glas. De woning wordt verkocht inclusief stoffering.

DE LIGGING
Deze sfeervolle woning is gelegen in een van de mooiste straatjes in de Rivierenbuurt! In de directe omgeving vindt u alle soorten voorzieningen zoals om de hoek in de Scheldestraat en Maasstraat met diverse winkels en horeca en op loopafstand ligt de Pijp. De woning is tevens zeer goed bereikbaar met de auto via de Ring A-10, afslag Rai welke vlakbij is gelegen (S109) en het openbaar vervoer (lijn 12 en 25).

DE GROND
Het pand is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond (grondeigenaar is de Gemeente Amsterdam). De jaarlijkse canon voor het hele pand bedraagt € 2.673,45 en dient nog gesplitst te worden. De gesplitste canon is nog niet bekend. Indicatie van de canon is circa € 700,- per jaar. Einde van het tijdvak is per 15 mei 2052.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het pand wordt thans gesplitst in appartementsrechten. De woning wordt verkocht onder voorbehoud van verkrijging van onherroepelijke splitsingsvergunning.

HET ONDERHOUD
De woning is in 2007 intern (compleet) gerenoveerd. De keuken, het sanitair, de C.V.-installatie en elektra zijn vernieuwd. Alle wanden en plafonds zijn glad gestuukt en geschilderd. De vloer is afgewerkt met laminaat. In verband met de lopende splitsingsaanvraag wordt het pand onderworpen aan de strenge splitsingseisen van de Gemeente Amsterdam; groot onderhoud dient minimaal 10 jaar onderhoudsvrij te worden geacht, voor de fundering geldt zelfs een termijn van 25 jaar (minimaal code II).

BIJZONDERHEDEN:
- Intern volledig gerenoveerd in 2007;
- 4-kamer woning – 2 ruime slaapkamers;
- Pand wordt thans gesplitst in appartementsrechten;
- Woning wordt verkocht inclusief stoffering;
- Volledig dubbel glas;
- Projectnotaris Vink en partners;
- Toetredingskosten voor de VvE bedragen eenmalig €175,-, koper gaat hiermee akkoord
- Verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat danwel een gelijkwaardig document als bedoeld in de regeling energieprestatie gebouwen en verkoper zal hier voor de levering ook niet over beschikken. Koper gaat hiermee akkoord.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Type woning
appartement/flat
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930
In aanbouw
nee

Details

Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Recreatiewoning
nee

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75 m²
Inhoud
200 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
5
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object

Meer informatie?

Neem contact met ons op