english pages

Sint Nicolaasstraat 26 II AMSTERDAM

Deze woning is aangekocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Aangekocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  -1906
Ligging  :  In centrum
Woonoppervlakte  :  42 m²
Inhoud  :  98 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet
Omschrijving:
Geheel gerenoveerd en zeer sfeervol appartement op toplocatie in hartje centrum met zeer gunstige indeling. Het appartement is op loopafstand gelegen van De Dam, het centraal station en voor ieder wat wils wat betreft alles wat het oude centrum te bieden heeft. Ondanks de centrale ligging is de Sint Nicolaasstraat een rustige en sfeervolle straat, voorzien van prachtige gevels.

Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement op de tweede verdieping. Bij binnenkomst treft u aan de linkerzijde het aparte toilet met fontein aan. Voor u is de eerste en kleinste slaapkamer, van circa 5 m. De tweede slaapkamer is tevens aan de achterzijde van de woning gelegen. Deze is circa 8 m. Hiernaast is de badkamer welke is voorzien van een rainshower, een wastafel en een designradiator voor handdoeken.

De woonkamer van circa 19 m is aan de voorzijde van de woning gelegen. Deze woonkamer is voorzien van drie grote schuiframen. In de woonkamer is de CV weggewerkt in een aparte ruimte welke zorgt voor extra bergruimte.
Er is een luxe open keuken. De keuken is voorzien van alle nodige inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast met vriesvak, 4-pits gasfornuis en afzuigkap.

Algemeen:

- Toplocatie;
- Geheel gerenoveerd;
- Strak hang- en sluitwerk;
- Onder voorbehoud van onherroepelijke splitsingsvergunning;
- Vaste notaris: Vink & Partners te Amsterdam

Vraagprijs: 209.000,- K.K.


A fully renovated and attractive apartment in a top location in the middle of the city centre, with a convenient layout. The apartment is within walking distance from the Dam square, Central Station and all of the other attractions in the city centre. Despite its central location, the Sint Nicolaasstraat is a quiet and quaint street, lined with beautiful traditional facades.

The access to the second-floor apartment is via the shared stairway. To the left at the entrance is the lavatory, furnished with a sink. Looking from the entrance you see the smaller bedroom, measuring approx. 5 m. The second bedroom is also located at the rear of the apartment, and measures approx. 8 m. Next to that is the bathroom, which is equipped with a rain shower, a sink and a design radiator for towels.

The living room is approx. 19 m and located at the front of the building. It features three large sliding windows. The central heating is located in an enclosed space in the living room, which also serves as an extra storage space.
The apartment features a luxurious open kitchen, equipped with all of the necessary appliances, such as a dishwasher, a refrigerator with freezer, a four-burner stove and a ventilation hood.

General details:

- Top location;
- Fully renovated;
- Well-fitted doors and windows;
- Subject to irrevocable partition permit;
- Notary: Vink & Partners, Amsterdam

Price: 209,000.- exc. closing costs.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl