english pages

Geuzenkade 85 huis AMSTERDAM

Deze woning is aangekocht
Fotopresentatie:
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Aangekocht
Aanvaarding  :  direct
Service kosten  :  € 134 p/m
Bouwjaar  :  1934
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  56 m²
Externe bergruimte  :  6 m²
Inhoud  :  140 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren
Overige ruimte  :  toilet, gang
Omschrijving:
KIJK OP ONZE WEBSITE VOOR DE DIGITALE BROCHURE VAN DEZE WONING !!!

Zeer licht 3-kamer appartement op een unieke locatie met een schitterend uitzicht op groen!

Dit prachtige appartement van ca. 56 m2 is gelegen op de eerste verdieping van een goed onderhouden complex in het gewilde Geuzenhof. Het complex wordt professioneel beheerd door een actieve en vooral financieel gezonde vereniging van eigenaren.

Indeling:
Via het trappenhuis bereikt u het appartement. U komt binnen in de hal van waaruit u toegang heeft tot de twee slaapkamers, de afgesloten keuken, de badkamer (welke is v.v. een douche, wastafel en de wasmachine aansluiting) en de woonkamer. Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging op de begane grond. Hier vindt u tevens toegang tot de fraai aangelegde gemeenschappelijke binnentuin. Hier kunt u uw fiets, scooter of motor veilig en droog stallen onder het afdak.

Ligging:
Het appartement is gelegen op één van de mooiste stukjes van stadsdeel de Baarsjes. Midden in het groen en omringd door water, bevindt u zich in een oase van rust. Tevens heeft u hier werkelijk waar alles binnen handbereik, zoals een riant winkelaanbod, diverse openbaar vervoermogelijkheden, uitstekende bereikbaarheid van diverse uitvalswegen, parken en het centrum. Kortom een zeer centrale ligging! Er is altijd voldoende parkeergelegenheid voor de deur en per woning kan 1 parkeervergunning worden aangevraagd.

Bouw:
Het complex is volgens de traditionele Amsterdamse School gebouwd. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, houten vloerlagen en een plat dak, welke is v.v. een bitumineuze dakbedekking.

Erfpacht:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De huidige eigenaar heeft de erfpachtcanon (de jaarlijkse huur voor deze grond) afgekocht tot 01-09-2033 onder de erfpachtbepalingen van 1994. De erfpacht is voortdurend. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl.

Algemeen:
-Bouwjaar 1934
-Appartementsrecht
-De servicekosten bedragen € 134,70 p/m
-De erfpacht is afgekocht tot 01-09-2033
- twee bergingen
-Oplevering kan snel.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl