english pages

Admiraal De Ruijterweg 431 - 3 AMSTERDAM

Deze woning is aangekocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Aangekocht
Aanvaarding  :  direct
Bouwjaar  :  1906-1930
Woonoppervlakte  :  123 m²
Inhoud  :  405 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Omschrijving:
Bent u op zoek naar een mooi en ruim 5-kamerappartement met 2 buitenruimtes, in het levendige Amsterdamse stadsdeel West en heeft u het nog steeds niet gevonden? Dan is dit wellicht precies wat u zoekt: een mooi, licht en ruim 5-kamerappartement met balkon én dakterras. Het appartement maakt deel uit van een kleine VvE (4 appartementsrechten) en is per direct te aanvaarden. De binnenkant van de woning is in 2007 volledig gerenoveerd.

Ligging:
De Admiraal de Ruijterweg ligt zeer centraal t.o.v. het centrum en de verbindingswegen buiten de stad. .
Openbaar vervoer: tram en busverbindingen in de buurt en station Sloterdijk op 16 min. loop- en 7 min. fietsafstand.

Indeling:
3e etage (75m2) en balkon (3.30m2):
Op de derde verdieping bevindt zich de entree. Bij binnenkomst komt u in de ruime hal (met mooie lichtkoepel) die toegang geeft aan woonkamer, slaapkamer, de lux afgewerkte badkamer met toilet én aan de 4e etage met 2 slaapkamers en dakterras, op de vierde verdieping. De ruime en lichte woonkamer loopt van voor naar achter: het huidige zitgedeelte bevindt zich aan de straatzijde en grenst aan de ruime slaapkamer. Het achterste gedeelte van de woonkamer grenst aan de mooie keuken met moderne inbouwapparatuur en via twee openslaande deuren in de woonkamer bereikt u het balkon waar het, als de zon maar enigszins schijnt, heerlijk toeven is. Vanuit de keuken en vanaf het balkon kijkt u uit op de gezellige binnentuinen van de buren. De gehele woning is voorzien van een whitewash eikenhouten vloer.

4e etage (47m2) en dakterras (24m2):
Vanuit de hal komt u via een vaste trap op de 4e etage. Hier bevinden zich nog weer 3 slaapkamers; twee slaapkamers aan de voorzijde, één slaapkamer met openslaande deuren naar het ruime en zonnige dakterras op het zuidwesten.

Bijzonderheden:
- Erfpacht: jaarlijks geïndexeerd € 613,58 per jaar
- Kleine actieve VvE
- Vve bijdrage € 101,55 per maand
- Binnenrenovatie: 2007
- 2 buitenruimtes op het zuidwesten
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl