Vorige | Volgende

Van Spilbergenstraat 21 III Amsterdam

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Goed onderhouden appartement van 42 m2 op de derde etage om de hoek van het Rembrandtpark in de populaire De Baarsjes. Dit appartement heeft een woonkamer aan de voorzijde en een grote slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon op het westen. Er is een mogelijkheid om de eigen voordeur naar de 2e etage te verplaatsen en daarmee een groter woonoppervlak te creëren. Ook is er een mogelijkheid voor een dakterras.

Beschrijving en indeling:
Via de gemeenschappelijke entree bereik je de eigen entree op de derde etage. De hal geeft toegang tot de ruime woonkamer aan de voorzijde. Aan de achterzijde ligt de keuken, welke is voorzien van een 4 pits fornuis, vaatwasser, combi oven, koelkast en er is tevens plaats voor een wasmachine en wasdroger. Vanuit hier kan je naar het zonnige balkon op het westen. Het balkon is net iets dieper dan normale balkons, kijkt uit over de binnentuinen en hier is het in de middag en avond heerlijk genieten van de zon. De ruime slaapkamer ligt ook aan de achterzijde, en heeft openslaande deuren naar ditzelfde balkon. De slaapkamer heeft een grote kastenwand en is voorzien van een wastafel. Het is niet moeilijk van deze grote kamer eventueel 2 slaapkamers te maken. De badkamer is toegankelijk vanuit de hal en is voorzien van een douche, wc en wastafel.
Er bestaat de mogelijkheid om de eigen voordeur een etage naar beneden te verplaatsen waardoor de overloop bij de woonruimte betrokken kan worden. De woning achter de huidige voordeur heeft momenteel een gebruiksoppervlakte van 42 m2 maar zou hierdoor vergroot kunnen worden naar circa 46 m2. Tot slot is er ook een mogelijkheid voor het aanleggen van een dakterras. Beide mogelijkheden zijn al in de splitsing meegenomen. Voor het dakterras dient echter wel een vergunning bij de gemeente te worden aangevraagd.

Kenmerken:
- Appartement van 42 m2 op de 3e etage
- 1 slaapkamer (2 mogelijk)
- Vicarie erfpacht afgekocht tot 2064
- Lamelparket vloer
- Dubbel glas (HR +)
- Maandelijkse servicekosten VvE €58,26
- Mogelijkheid voor dakterras en verplaatsen voordeur naar 2e etage

Locatie:
Het stadsdeel de Baarsjes is de laatste jaren enorm in opkomst. Het is een bruisende buurt met vele leuke cafés en restaurants en vlakbij het Rembrandtpark. Het ligt op minder dan 15 minuten fietsen van de meest centrale plekken van Amsterdam zoals Museumplein, Leidseplein en de Jordaan. Het Rembrandtpark is een prachtig goed onderhouden en relatief rustig park, heerlijk om in te wandelen, sporten of barbecueën. In het park is zelfs een kinderboerderij en bouwspeelplaats voor kinderen te vinden. De dagelijkse boodschappen doe je om de hoek op het Mercatorplein of de Postjesweg. Hier vind je de Albert Heijn, slager, kaaswinkel, bakker, apotheek, etc. Maar ook de winkelstraten zoals de Jan Evertsenstraat en de Kinkerstraat zijn in de nabije omgeving. In de buurt zijn tal van leuke gelegenheden om een hapje te eten of te drinken zoals Bartack, De huiskamer van Rembrandt, IJsmanschap en Eten bij Mama. Ook Amsterdam zijn eigen foodmarket 'De Hallen' is snel te bereiken. De Ring A-10 is met de auto snel toegankelijk, maar ook met het openbaar vervoer is deze buurt makkelijk te bereiken middels diverse tram- en buslijnen. Daarnaast ligt Schiphol op nog geen 15 minuten rijden. In deze buurt is er op dit moment een korte wachttijd voor een parkeervergunning.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Well maintained apartment of 42 m2 on the third floor around the corner of the Rembrandtpark in the popular De Baarsjes. This apartment has a living room in the front and a very large bedroom in the rear with access to the balcony facing west. There is an option to move the own front door one floor down to create a larger living space. Furthermore there is a possibility to create a roof terrace.

Description:
Through the communal staircase you reach the private entrance on the third floor. The hall gives access to the living room in the front. The kitchen is located in the rear and equipped with a 4 burner stove, dishwasher, combi oven and fridge and there is room for a washing machine and dryer. From here you can enter the sunny balcony facing west. The balcony is slightly deeper than standard balconies, overlooks the gardens and enjoys the sun in the afternoon and evenings. The large bedroom is also located in the rear and has opening doors to the same balcony. The bedroom has a large wardrobe closet and a washbasin. This large room can be divided into 2 bedrooms if desired. The bathroom can be accessed via the hallway and has a shower, toilet and sink.
In addition there is a possibility to move the own front door one floor down to the second landing, making it possible to include the current landing on the third floor to the living space. Currently the apartment behind the current front door is 42 m2 but can be enlarged to around 46 m2 by doing so. Also there is a possibility to create a roof terrace. Both options are already included in the act of division. However for the roof terrace a buyer still needs to apply for a permit from the municipality.

Features and details:
- Apartment of around 42 m2 on the third floor
- 1 bedroom (2 bedrooms can be created)
- Vicarie lease hold have been paid off until 2064
- Wooden lamel parquet flooring
- Double glazing (HR +)
- Monthly service costs association of owners € 58,26
- Possibility for a roof terrace and changing the front door to the landing on the 2nd floor

Location:
The district the Baarsjes has become very popular in the recent years. It is a bubbling neighborhood with many cafes and restaurants and near the Rembrandt Park. It is located less than 15 minutes cycling to central places of Amsterdam like Museumplein, Leidseplein and the Jordaan. The Rembrandtpark is a beautiful and relatively quiet park, perfect for a walk, sporting or barbecuing. The daily shopping can be done just around the corner on the Mercatorplein or Postjesweg. Here you can find the Albert Heijn, butcher, cheese shop, bakery, pharmacy, etc. But also the shopping areas, such as the Jan Evertsenstraat and the Kinkerstraat, are in the vicinity. In the direct neighbourhood there are many options to have dinner or drinks like Bartack, De huiskamer van Rembrandt, IJsmanschap and Eten bij Mama. Also Amsterdam's own foodmarket 'de Hallen' is close by. The Ring A-10 is easily accessible by car, but this neighborhood is also easy to reach by public transport with several tram and bus lines. Airport Schiphol is also easy accessible and can even be reached in 15 minutes. In this neighborhood there is just a short waiting list for a parking permit at the moment.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
42 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
7 m²
Bruto inhoud
142 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel

Energie

Energielabel
Klasse F
Isolatie
dubbel glas, HR-glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Bouwjaar ketel
2002
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sloten
Sectie
C
Indexnummer
3
Perceel
11690
Eigendomssituatie
Erfpacht
Lasten afgekocht tot
di 22/1/2064
Ligging
Aan rustige weg
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object

Meer informatie?

Neem contact met ons op