Vorige | Volgende

Spaarndammerstraat 149 K AMSTERDAM

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Topappartement met veel licht en weids uitzicht! Vanuit de woonkamer kijk je zo over het IJ, met de passerende cruiseschepen. Vanaf het grote, vrije en zonnige balkon aan de achterkant heb je, over het groen van de binnentuin, zicht op de Westertoren en de mooiste luchten en zonsondergangen. Deze lichte bovenwoning van 74 m2 met drie kamers, ligt op de bovenste etage van een in 2006 in oorspronkelijke stijl nieuwgebouwd appartementencomplex.

Beschrijving en indeling:
Wonen in dit appartement betekent; uitzicht, rust en ruimte, maar ook alle voordelen van de stad en wonen in een van de leukste buurten van Amsterdam. Je boodschappen doe je in de straat waar de sfeer heerst van een dorp in de stad. In de straat zijn leuke cafés en restaurants en ook de bioscopen het Ketelhuis en de Movies zijn vlakbij. Het Westerpark is praktisch je achtertuin. Met de fiets ben je binnen enkele minuten in de Haarlemmerstraat of de Jordaan of het Centraal Station.

Dit 3 kamerappartement (met mogelijkheid voor een derde slaapkamer) bevindt zich op de bovenste etage van een in 2006, in de oorspronkelijke stijl gebouwd nieuwbouwcomplex. Via het brede trappenhuis bereik je de woning op de vierde etage. De ruime, lichte woonkamer met open keuken ligt aan de voorkant van de woning. Vanuit de woonkamer heb je een indrukwekkend zicht op het IJ met passerende cruiseschepen en de NDSM-werf aan de overkant. De moderne open keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur. Naast de keuken is een ruime praktische opbergkast. Vanuit de gang met separaat toilet en grote kast met de CV bereik je de eerste slaapkamer aan de zijkant van de woning. Vanuit deze kamer kijk je uit over de groene binnentuinen aan de achterkant van het gebouw. De erg ruime hoofdslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Deze kamer beschikt over twee deuren waardoor het gemakkelijk is op te splitsen en een derde slaapkamer te creëren. De openslaande deuren in de slaapkamer geven toegang tot het ruime, zonnige balkon aan de achterzijde. Je zit zomers helemaal vrij op het balkon, waar het heerlijk barbecueën is. De nette badkamer is voorzien van bad, douche en wastafel. Tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine en droger. In de kelder is nog een ruime berging aanwezig.

Het appartement ligt op de bovenste verdieping waardoor er de mogelijkheid bestaat om een dakterras te creëren.

Kenmerken:
- Goed afgewerkt top appartement van circa 74 m2
- Twee slaapkamers (derde slaapkamer is gemakkelijk te creëren)
- Ruim, zonnig balkon met vrij uitzicht aan de achterzijde
- Vanuit de woonkamer een prachtig weids uitzicht over het IJ
- Volledig voorzien van dubbel glas
- Door het gehele appartement ligt een mooie eikenhouten lamelparket
- Complex in 2006 in oorspronkelijke stijl gebouwd
- Goed geïsoleerd en onderhoudsvrij
- Appartement bevindt zich op de bovenste etage, dus geen bovenburen!
- Mogelijkheid tot creëren van dakterras, medewerking van de VvE is te verwachten
- Erfpacht afgekocht tot 2056
- Gezonde VvE, maandelijkse servicekosten €87,40
- Aparte berging en fietsenberging
- In de parkeergarage onder het pand wordt een parkeerplaats te koop aangeboden

Locatie:
De woning ligt midden in de Spaarndammerbuurt vlakbij het Westerpark. Deze buurt is bekend om de architectuur van de "Amsterdamse School". Er zijn tal van hofjes, doorkijkjes en architectonische blikvangers, zoals 'Het Schip' van architect Michel de Klerk. Verder zijn alle voorzieningen die je nodig hebt bij de hand, Albert Heijn en Bagels&Beans bevinden zich op de begane grond. In de straat zijn diverse leuke horecagelegenheden zoals Café De Walvis, Bar Mick, Dophertje, Pont 13, het REM eiland, en recent het nieuw gebouwde Theater Amsterdam aan het IJ. Maar ook de vele winkels in de Spaarndammerstraat, het Bredius zwembad, Strand West en natuurlijk het Westerpark. Op loopafstand steekt het pontje van de Tasmanstraat direct over richting de NDSM werf. In het Westerpark zijn het gehele jaar door allerlei culturele activiteiten en hippe horecagelegenheden te bezoeken, zoals West Pacific, de Westergasfabriek en Het Ketelhuis (bioscoop). Verder is ook de gezellige Haarlemmerdijk en de Jordaan vlakbij. Met het openbaar vervoer ben je snel van en naar het Centraal Station, Station Sloterdijk of het Centrum, en de Ringweg A-10 is met de auto gemakkelijk te bereiken. Momenteel bestaat er geen wachttijd voor een parkeervergunning!

Tegenover de woning wordt gewerkt aan het nieuwbouwproject Houthavens. Dit betekent op korte termijn een verdere opwaardering van de Spaarndammerbuurt en van dit appartement in het bijzonder. Voor de deur wordt een park aangelegd en het verkeer verdwijnt in een verkeerstunnel. Het water van het IJ komt tot vlak voor de deur. Zie onderstaand kaartje voor de plannen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

From the living room you have a beautiful view of 'het IJ', with passing cruise ships. From the spacious and sunny rear balcony you overlook the greenery of the gardens, and there are views to the Westertoren. This bright 2 bedroom top floor apartment of approximately 74 m2 is built in 2006 in its original style and is situated in the popular Spaarndammerbuurt.

Description:
Living in this apartment means: view, space and quietness, with access to all kinds of shops and nice restaurants and bars within the direct neighborhood. By bike you can reach the Westerpark, Jordaan, Haarlemmerstraat or Central Station within minutes.
This 2 bedroom apartment (with easy option for third bedroom) is situated on the top floor of the building. The complex was built in 2006 in its original style. Through the wide staircase you reach the apartment on the fourth floor. The spacious living room with open kitchen is situated at the front of the house. From the living room you have an impressive view over 'het IJ' with the passing cruise ships and the NDSM-dock across the water. The open kitchen is equipped with all necessary appliances. Next to the kitchen is a practical storage cabinet created. From the hall with separate toilet and large closet with the CV you reach the first bedroom. From this room you look out over the green gardens at the rear of the building. The large main bedroom is located at the rear of the house. This room has two doors, making the room easily to divide and create a third bedroom. The French doors in the bedroom give access to the sunny, spacious balcony in the back. The bathroom has a bath, shower and sink. Here is also the connection for the washing machine and dryer. In the basement of the building is a separate storage space located.
Because the apartment is located on the top floor, there is a possibility to create a roof terrace.

Features and details:
- Well finished top floor apartment of approximately 74 m2
- 2 bedroom with a possibility for a 3rd bedroom
- Spacious, sunny balcony at the back with a wide view
- From the living room there is a beautiful panoramic view over 'het IJ'
- Fully double glazed
- Nice wooden floor throughout the apartment
- Complex built in 2006 in original style
- Well insulated and maintenance free
- Apartment located on the top floor, so no upstairs neighbors!
- Possibility to create roof terrace, agreement of the association of owners is to be expected
- Leasehold pre-paid until 2056
- Association of owners, monthly service charge €87,40
- Separate storage space in the basement
- In the parking garage underneath the building is a parking space for sale

Location:
The property is located in the Spaarndammerbuurt in the Westerpark area. This area is filled with courtyards, vistas and architectural landmarks such as 'The Ship' designed by architect Michel de Klerk. In the neighborhood are many shops, bars and restaurants, for instance in the Spaarndammerstraat itself. The Westerpark is within walking distance, as well as the popular Haarlemmerdijk and Jordaan. There are many good public transport options to the centre and Central Station and the A10 freeway is easily accessible. At the moment there is no waiting list for a parking permit!
Across the building the project Houthavens is being build. At the end of the street they will develop a park and the traffic will go underground in a tunnel. The water of the IJ will come to right before the building. See the plan layout underneath after the photos.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
74 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
8 m²
Externe bergruimte
4 m²
Bruto inhoud
195 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1

Energie

Isolatie
dubbel glas, volledig geïsoleerd
Soort verwarming
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
X
Indexnummer
30
Perceel
2256
Eigendomssituatie
Erfpacht
Lasten afgekocht tot
di 31/10/2056
Ligging
Vrij uitzicht
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object

Meer informatie?

Neem contact met ons op