Vorige | Volgende

Nieuwe Amstelstraat 54 AMSTERDAM

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Leuk en charmant appartement van circa 30 m2 op een fantastische locatie in het centrum van Amsterdam! Het appartement is gelegen op de tweede etage en heeft een lichte woonkamer met slaapgedeelte, een separate keuken en een gerenoveerde badkamer. Bij het appartement hoort tevens een bergkamer met raam en vliering op de zolderverdieping van het gebouw.

Beschrijving en indeling:
Het appartement ligt in een charmant gebouw uit 1890 midden in het centrum van Amsterdam vrijwel direct om de hoek van het Waterlooplein en de Stopera. Dit is een perfecte woning voor een student, starter of als pied-à-terre!
Middels de gemeenschappelijke entree en het gerenoveerde trappenhuis bereik je de eigen entree op de tweede etage. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde en is door de twee grote ramen en ligging op het zuiden erg licht. Het slaapgedeelte met verhoging voor het bed en ingebouwde bergruimte bevindt zich aan de achterzijde van het appartement. Middels het plaatsen van een wand is gemakkelijke een aparte slaapkamer te creëren. De separate keuken ligt aan de voorzijde en is voorzien van losse apparatuur en aansluiting voor de wasmachine. De gerenoveerde badkamer heeft een toilet, douche en wastafel en is voorzien van mechanische ventilatie.
Tot slot hoort bij deze woning nog een bergkamer van circa 6 m2 met raam op de zolderverdieping van het gebouw. Deze bergkamer is voorzien van elektra en er is een vliering aanwezig voor extra bergruimte.

Kenmerken:
- Appartement van circa 30m2
- Gelegen in een charmant gebouw uit 1890
- Pand en fundering gerenoveerd
- Mogelijkheid tot het creëren van een separate slaapkamer
- Laminaat vloer
- Extra bergkamer van circa 6 m2 met raam en elektra op de zolderverdieping
- Erfpacht afgekocht tot 2053
- VvE maandelijkse servicekosten €95

Locatie:
Het appartement is gelegen in een charmant gebouw uit 1890 midden in het centrum van Amsterdam. De nieuwe Amstelstraat met in dezelfde straat het Joods museum, verbindt het Waterlooplein met het Jonas Daniel Meijerplein. Dit deel van het centrum kenmerkt zich als een historische omgeving met veel geschiedenis. Vlakbij bevinden zich onder andere de Portugese synagoge, de Stopera en de welbekende Blauwbrug. In de directe omgeving is een ruime diversiteit aan winkels en horeca, zo bevinden het Waterlooplein, de Nieuwmarkt, de Utrechtsestraat en het Rembrandtplein zich op korte loopafstand. De bereikbaarheid is zowel via openbaar vervoer als per auto zeer goed. Het metrostation Waterlooplein is vrijwel aan de overkant, verder bevinden vele tramlijnen zich op loopafstand. Onder de Stopera is een parkeergarage.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nice and charming apartment of approximately 30 m2 on a prime location in the city center of Amsterdam! The apartment is located on the second floor and has a bright living room with sleeping area, a separate kitchen and a renovated bathroom. Extra: the apartment has a storage room with window and attic space on the top floor of the building.

Description:
The apartment is situated in a charming building from 1890 in the city center of Amsterdam, just around the corner of the Waterlooplein and Stopera. This is the perfect apartment for a student, starter or as a pied-à-terre!
Through the communal entrance and renovated staircase you reach the private entrance on the second floor. The living area is situated in the front and is very bright because of 2 large windows facing south. The sleeping area with elevation for the bed and storage is situated in the back of the apartment. By placing a wall, this can easily be divided into a separate bedroom.
The separate kitchen is situated in the front and is equipped with loose appliances and a connection for the washing machine. The renovated bathroom has a toilet, sink and shower and mechanical ventilation.
Furthermore belonging to this apartment is a storage room on the top floor of approximately 6 m2, with a window, Elektra and an attic space for extra storage.

Features and details:
- Apartment of approximately 30m2
- Located in a charming building from 1890
- Renovated building and foundation
- Possibility to create separate bedroom
- Laminate flooring
- Extra storage room of 6 m2 on the top floor, with window and electricity
- Leasehold pre-paid until 2053
- Active association of owners, monthly service charge € 95

Location:
The apartment is located in a charming building from 1890 in the city center of Amsterdam. The Nieuwe Amstelstraat, with in the same street the Jewish Museum, connects the Waterlooplein with the Jonas Daniel Meijer square. This part of the center is characterized as a historical setting with lots of history. Nearby are the Portuguese Synagogue, the Stopera and the famous Blauwbrug. In the immediate vicinity are a wide variety of shops and restaurants, the Waterlooplein, the Nieuwmarkt, the Utrechtsestraat and the Rembrandtplein are a short walk away. The accessibility by public transport and by car are both very well. The metro station Waterlooplein is across the street and many tramlines are within walking distance as well. Under the Stopera is a parking garage.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 92 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
30 m²
Bruto inhoud
78 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel

Energie

Energielabel
Klasse E
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Bouwjaar ketel
2003

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
P
Indexnummer
6
Perceel
3509
Eigendomssituatie
Erfpacht
Lasten afgekocht tot
ma 31/3/2053
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object

Meer informatie?

Neem contact met ons op