U wilt een makelaar in Amsterdam inschakelen voor de verkoop van uw woning? Een makelaar die het beste resultaat levert, zónder zorgen? Hiervoor bent u bij Alice Bakker aan het juiste adres. Het verkopen van uw woning kan best spannend zijn. Want wat is de beste aanpak? En bovenal: hoe krijgt u uw woning het snelst en voor de meest gunstige prijs verkocht? Door hier een goede makelaar in Amsterdam voor in te schakelen, staat u al met 1-0 voor! Alice Bakker is zo’n makelaar. Wij hebben niet voor niets een gemiddelde score van een 9 op Funda! Hoe dit kan? Door onze persoonlijke, integere en proactieve aanpak bij de verkoop van een woning. Dit kunnen wij ook voor u betekenen! Laat ons u helpen. Of dit nu is als uw makelaar in Amsterdam West, uw makelaar in Amsterdam Zuid of uw makelaar in Amsterdam Noord: op onze deskundigheid kunt u rekenen.

Voordelige makelaar in Amsterdam

Wanneer u besluit Alice Bakker als uw makelaar in Amsterdam in te schakelen, dan geniet u van enkele voordelen. Zo letten wij zelf graag op de figuurlijke kleintjes. Wij hebben geen duur kantoorpand, geen auto of hoge personeelskosten. Kortom: wij doen niet duur. Vandaar ook dat wij u een volledig dienstenpakket kunnen aanbieden tegen een lage courtage. Dit is met een minimum van €2.500 exclusief btw. Onze courtage is inclusief alles. Weten wij uw huis niet te verkopen? Dan hoeft u ook niets te betalen. Zo simpel is het. Dit geldt ook voor de opstartkosten of verborgen kosten die soms in rekening worden gebracht wanneer u met ons stopt. U hoeft enkel te betalen bij succes. En succes zien wij als een definitieve verkoop van uw woning. Alleen dan bent u aan ons een courtage verschuldigd. Wel zo eerlijk, vindt u niet!?

Alice Bakker is uw makelaar in Amsterdam

Het verkopen van uw woning is niet zomaar een stap. Het gaat immers om uw huis, uw thuis. Een plek waar u vele mooie momenten heeft mogen beleven. Alice Bakker begrijpt en erkent dit. Vandaar ook dat wij graag een persoonlijke aanpak hanteren als uw makelaar in Amsterdam. Wij halen geen kick uit het hebben van een hoge of chique status. Nee, doe ons maar een tevreden klant die blij is met onze aanpak. Wij leven ons écht in u in. Voor ons het succes voor de verkoop van uw woning. Want zo wordt uw huis een plek met een verhaal, wat weer gunstig kan zijn bij de verkoop. Wij dienen ook graag als uw makelaar in Amsterdam Centrum of als uw makelaar in Amsterdam Oost.

Heeft u vragen?

Bent u geïnteresseerd geworden in de dienst van onze makelaar in Amsterdam? Wij helpen u graag verder! Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? U kunt contact met ons opnemen. Wij helpen u van harte verder.