U wilt een graag huis kopen? Misschien met uw partner, wellicht wel alleen? Daarvoor bent u bij Alice Bakker aan het juiste adres! Wij zijn uw makelaar in Amsterdam. Het kopen van een huis kan best lastig zijn. Het is immers een grote aankoop voor een langere tijd: u wilt natuurlijk geen spijt krijgen. Daarnaast moet een huis uw thuis gaan worden, dus het moet wel goed aanvoelen. Door de juiste makelaar in te schakelen, wordt u goed op weg geholpen. Zo krijgt u panden te zien die voldoen aan uw wensen en wellicht komen er ook verrassende opties voorbij waar u in eerste instantie niet zelf aan gedacht zou hebben. Tevens krijgt u de juiste hulp bij het bepalen van het budget, waar u allemaal op moet letten bij het kopen van een huis en hoe u nu het best kunt onderhandelen. Op onze deskundigheid en hulp kunt u rekenen!

Uw makelaar bij een huis kopen

Een huis kopen is waarschijnlijk iets wat u niet iedere dag doet. Niet gek dat u er weinig van weet. Maar daar zijn wij voor als uw makelaar: Alice Bakker. Wij ondersteunen en begeleiden u graag. Van ons hoeft u geen hoge status of dure rekeningen te verwachten; dit heeft voor ons geen toegevoegde waarde. Waar wij wel blij van worden? Een tevreden klant die zijn of haar droomhuis gaat betrekken door onze hulp. Wie weet wordt u de volgende! Wij hanteren een persoonlijke, integere en proactieve aanpak. Het écht luisteren naar uw verhaal en uw wensen staat bij ons voorop. Enkel dan kunnen wij de geschikte woning voor u vinden. Daarom nemen wij graag de tijd om met u in gesprek te gaan. Dus: u wilt een huis kopen waar u jaren kunt genieten? Alice Bakker dient graag als uw makelaar!

Appartement of toch een huis kopen?

Misschien staat u voor een tweestrijd: wordt het een appartement kopen in Amsterdam of toch een huis kopen? Voor beiden valt er wat te zeggen. Zo beschikt een appartement over veel voordelen, maar een huis ook. Belangrijk is om te kijken naar uw specifieke situatie. Heeft u bijvoorbeeld een gezin of plannen om een gezin te stichten? Wilt u veel of juist weinig ruimte? Wilt u graag veel privacy of verlangt u eerder naar het geborgen gevoel wat een appartement kan geven? Allerlei aspecten die doorgenomen moeten worden om een uiteindelijke keuze te maken waar u het mee eens bent. Alice Bakker gaat hierover graag in gesprek met u om samen te bepalen wat de beste optie is.

Heeft u vragen?

Wilt u een huis kopen of toch een appartement in Amsterdam kopen? Wilt u hiervoor graag Alice Bakker als uw makelaar inschakelen? Dat kan! Wij staan graag voor u klaar. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? U kunt contact met ons opnemen. Wij helpen u van harte verder.