Vorige | Volgende

Van Brakelstraat 36 H Amsterdam

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Begane grond appartement van circa 60 m2 met tuin om de hoek van het mooiste gedeelte van de Admiralengracht in de populaire De Baarsjes. Dit appartement ligt in een rustige en autovrije straat en beschikt over een woonkamer, aparte keuken, 2 slaapkamers en een kleine badkamer. Het geheel dient gemoderniseerd te worden.

Beschrijving en indeling:
Het appartement heeft de eigen entree aan de rustige en autovrije Van Brakelstraat. Je komt binnen in de tochtportaal met aansluitend de hal van het appartement. Vanuit hier heb je toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van het gebouw ligt de woonkamer. Aan de tuinzijde bevinden zich 2 slaapkamers. Een van de slaapkamers heeft openslaande deuren naar de tuin. De andere slaapkamer en keuken hebben door middel van een deur toegang tot de tuin die gesitueerd is op het noorden. De badkamer met douche en toilet is gelegen aan het einde van de hal. Het gehele appartement is gedateerd en dient gemoderniseerd te worden.

Kenmerken:
- Appartement van circa 60 m2 op de begane grond
- 2 slaapkamers
- Tuin op het noorden
- Houten kozijnen voorzien van dubbel glas
- Autovrije straat
- Jaarlijkse erfpacht canon van € 527,97
- Maandelijkse servicekosten VvE € 85,-

Locatie:
De Van Brakelstraat is een rustige en autovrije straat gelegen tussen de Admiralengracht en de Witte de Withstraat in het stadsdeel de Baarsjes. Deze buurt is de laatste jaren enorm in opkomst. Het is een bruisende buurt met vele leuke cafés en restaurants en vlakbij het Rembrandtpark en Erasmuspark. De dagelijkse boodschappen doe je om de hoek op de Postjesweg. Hier vind je de Albert Heijn, slager, kaaswinkel, visboer, bakker, bloemenzaak, apotheek, etc., Maar ook de winkelstraten zoals de Jan Evertsenstraat, de Kinkerstraat, de Bilderdijkstraat en de De Clercqstraat zijn in de nabije omgeving. Bovendien is de Amsterdamse binnenstad met de fiets in een kleine 10 minuten te bereiken. De Ring A-10 is met de auto snel toegankelijk, maar ook met het openbaar vervoer is deze buurt makkelijk te bereiken middels diverse tram- en buslijnen. In deze buurt is er op dit moment geen wachttijd voor een parkeervergunning.

-------------------------------------------------------------------

Ground floor apartment of approximately 60 m2 with garden around the corner from the most beautiful part of the Admiralengracht in the popular De Baarsjes. This apartment is located in a quiet and car-free street and features a living room, separate kitchen, 2 bedrooms and a small bathroom. The whole apartment needs to be modernized.

Description:
The apartment has its private entrance on the quiet and car-free Van Brakelstraat. After entering you first encounter the closed porch followed by the hall of the apartment. From here you have access to all rooms. The living room is at the front of the building. On the garden side (facing north) there are 2 bedrooms, one with patio doors and the other one as well as the kitchen with a normal door. The small bathroom with shower and toilet is located at the end of the hall. The entire apartment is dated and needs to be modernized.


Features and details:
- Apartment of around 60 m2 on the ground floor
- 2 bedrooms
- Garden facing north
- Double glazed windows with wooden frames
- Car-free street
- Lease hold payment of € 527,97 per year
- Monthly service costs association of owners € 85,-

Location:
The Van Brakelstraat is a quiet and car-free street between Admiralengracht and Witte de Withstraat and is located in the district the Baarsjes. This area has become very popular in the recent years. It is a bubbling neighborhood with many cafes and restaurants and near the Rembrandt Park and Erasmus Park. The daily shopping can be done just around the corner on the Postjesweg. Here you can find the Albert Heijn, butcher, cheese shop, fish shop, bakery, flower shop, pharmacy, etc. But also the shopping areas, such as the Jan Evertsenstraat, the Kinkerstraat, the Bilderdijkstraat and the De Clercqstraat are in the vicinity. The Amsterdam city center is easy to reach by bike in less than 10 minutes. The Ring A-10 is easily accessible by car, but this neighborhood is also easy to reach by public transport with several tram and bus lines. In this neighborhood there is no waiting list for a parking permit at the moment.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Begane grond appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
60 m²
Bruto inhoud
235 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel

Energie

Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sloten
Sectie
C
Indexnummer
1
Perceel
10885
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg
Tuintype
achtertuin
Tuin
6.50 x 4 m
Oppervlakte
26 m²
Bereikbaar via achterom
nee
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object

Meer informatie?

Neem contact met ons op