Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Van Brakelstraat 34 hs AMSTERDAM

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Unieke kans om een geweldig 2 kamer appartement van circa 62 m2 te creëren met tuin! Momenteel verkeert het appartement in casco staat.

Beschrijving en kenmerken:
Deze voormalige opslag is omgezet naar een woonruimte bestemming, maar verkeert momenteel nog in casco staat. Het is echter mogelijk om hier een prachtig 2 kamer appartement van te maken. Zie de impressie tekeningen voor een mogelijke indeling. Bovendien heeft dit begane grond appartement een eigen entree en een tuin van circa 30 m2 op het noordwesten.

- Casco appartement van circa 62m2 op de begane grond met tuin van circa 30 m2
- Omgevingsvergunning voor omzetting naar woonruimte is door de gemeente verleend, koper dient zelf zorg te dragen voor de uitvoering van deze werkzaamheden en eventueel verdere benodigde vergunningen
- De splitsingsakte is gewijzigd waarin de omschrijving van het appartementsrecht van bedrijfsruimte naar woonruimte is aangepast
- De gemeentelijke erfpachtcanon bedraagt €471,28 per jaar, op basis van de woonbestemming
- VvE, maandelijkse servicekosten circa € 100,-

Locatie:
De van Brakelstraat is een klein, rustig straatje tussen de Admiralengracht en de Witte de Withstraat op de grens van de Baarsjes en Oud West. Op loofafstand zijn er tal van voorzieningen, zoals diverse (buurt)winkels op de Postjesweg, de Kinkerstraat, de Jan Pieter Heijestraat en natuurlijk de gezellige Ten Kate markt. Ook om de hoek liggen cafés/restaurants Edel, in het monumentale Amsterdamse School pand "Het Sieraad", Radijs, café Kostverloren, en diverse andere gezellige cafés, terrassen, restaurants en koffie- en lunchzaakjes. In de buurt liggen bovendien 3 heerlijke parken: het Rembrandtpark, Erasmuspark en het Vondelpark. Het appartement is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Tramlijn 7 en 17 stoppen om de hoek, maar ook tramlijn 12,13 en 14 en buslijn 15 en 18 liggen op loopafstand. Met de auto is de ringweg A10 (S105 en S106) binnen 5 minuten te bereiken. Er zijn gemeentelijke plannen om de van Brakelstraat opnieuw in te richten als "postzegelpark". De straat wordt dan autovrij met veel groen en een speelplek voor kinderen.

Erfpacht:
De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing, het tijdvak loopt tot 31-03-2050. De jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt €471,28.

Vereniging van Eigenaars en servicekosten:
Het appartementsrecht is voor 65/560e deel gerechtigd in de gemeenschap en heeft 1 stem (van de 10) in de vergadering. De vereniging draagt te naam: "Vereniging van Eigenaars Van Brakelstraat 34/36". De vereniging wordt professioneel beheerd door Centraal Huizen Beheer. De maandelijkse servicekosten bedragen circa € 100,-.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
62 m²
Bruto inhoud
185 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sloten
Sectie
C
Indexnummer
2
Perceel
10885
Eigendomssituatie
Erfpacht

Buitenruimte

Tuintype
achtertuin
Tuin
Noordwest, 6 x 5 m
Oppervlakte
30 m²
Bereikbaar via achterom
nee
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object

Meer informatie?

Neem contact met ons op