Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Jan Bernardusstraat 23 - 3L Amsterdam

Bewaar object
Deze woning is aangekocht

Omschrijving

Aan een zijstraat van de Weesperzijde biedt De Key 30 prachtige appartementen te koop aan. De woningen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd en daarom ideaal voor starters op de Amsterdamse woningmarkt. Ook voor mensen die een pied-à-terre in Amsterdam zoeken, zijn de appartementen een te verwezenlijken droom.

Van huur naar koop voor een lagere maandlast
Koopsommen vanaf € 99.000,-- kosten koper, dat betekent een netto hypotheeklast van circa € 350,-- per maand. Dat is dus veelal voordeliger dan huren!

Alle woningen zijn afgebouwd en klaar om te worden bezichtigd. We hopen je snel rond te leiden in onder andere één van de twee modelwoningen.

De appartementen hebben de kwaliteit van een nieuwbouwwoning. Ze zijn gelegen in panden die op hoog niveau zijn gerenoveerd. De fundering is vernieuwd, de daken en trappenhuizen zijn zorgvuldig gerenoveerd. De karakteristieke gevels zijn in ere hersteld. Alle buitenramen zijn voorzien van isolatieglas. De balkons (en constructies) zijn vernieuwd. De woningen zijn intern volledig gerenoveerd, voorzien van isolatievloeren- en wanden, nieuwe leidingen voor gas, water elektra en centrale verwarming. De appartementen hebben een eigen nieuwe meterkast en een voordeur met een veilige driepuntsluiting. Alle plafonds en wanden zijn nieuw gestuukt, er zijn hoge witte plinten aangebracht. De woningen worden opgeleverd met een keuken met Bosch inbouwapparatuur en een nieuwe luxe badkamer. Al het schilderwerk, intern en extern is nieuw uitgevoerd.

Alle appartementen worden opgeleverd met een energielabel A of B. De woningen zijn ook nog eens gelegen op eigen grond.

De 6 begane grondwoningen hebben een eigen tuin, de 18 woningen op de eerste, tweede en derde etage hebben een tea-for-two balkon en de 6 woningen op de vierde etage hebben een frans balkon.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Aangekocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
33 m²
Bruto inhoud
90 m³

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object

Meer informatie?

Neem contact met ons op