english pages

Referenties

Ricardo, Natasja, Daisy & Angel

"Geen kosten vooraf, een absoluut no-nonsens mentaliteit en zeer proactief"

Alice heeft door haar aparte manier van marketing ons over de streep getrokken, simpelweg middels flyers door de bus in een buurt waar zij (en Fleur) simpelweg bijna garant kon staan voor een snelle verkoop. We hebben meerdere makelaars benaderd ter vergelijking maar Alice had veruit het meest scherpe tarief qua courtage. Geen kosten vooraf of anderzijds, een absoluut no-nonsens mentaliteit en zeer proactief. Klein makelaarsbedrijf met transparant advies en een grote betrokkenheid, absoluut een voordeel. Gezien wij ook al een woning op het oog hadden maar nog niet serieus konden meebieden was er dus enige haast bij geboden, wat volgde waren snelle, duidelijk acties van zowel Alice als Fleur, ze heeft advies gegeven voor een goede fotografe, begeleide samen met Fleur bezichtigingen achter elkaar en had een goede bereikbaarheid ook tijdens afwezigheid (vakantie) en zelfs na werktijd. Dit alles resulteerde in de supersnelle verkoop van onze woning voor een mooie prijs binnen 10 werkdagen! Omdat alles volledig en sneller volgens verkoopplan verliep hebben we Alice ook het aankoop traject gegund, zij wist van het huis wat wij graag wilden en heeft ons ook als aankoopmakelaar hierin begeleid en volledig ont zorgt. Onderhandelingen zijn via haar gegaan en het was binnen 2 dagen rond en we zijn meer dan tevreden met wat we voor ons nieuwe huis hebben betaald.. Tot aan de notaris is er een deskundig iemand die je begeleid en tips geeft, dit geldt voor de verkoop als de koop. De termijn waarin we zowel de verkoop als koop hebben kunnen verwezenlijken is 15 werkdagen, nooit gedacht dat je binnen 15 werkdagen in het bezit kon zijn van je droomhuis. Alice Bakker Makelaar heeft dit voor ons waargemaakt en daarvoor zijn we Alice en Fleur meer dan dankbaar. Wij geven niet snel referenties maar voor zoín grote stap in je leven raden wij voor 110% Alice Bakker Makelaardij aan!

Andrea & Bernardo

"Alice gave us valuable advice and managed to get us a good deal"

Alice helped us through buying our first home in the Netherlands. We are beginners both in Dutch and in the real estate world, so Alice always came prepared to the viewings with good data and facts about the apartments, and gave us valuable advice on-the-spot about the places we were interested in. In the end, she handled the negotiation and communication with the sellers of the apartment we chose and managed to get us a good deal.

Annelies Matthes

"Alice Bakker Makelaardij heeft voor mij alle zorg weggenomen"

November 2014 besloot ik mijn huis te verkopen. Na contact te hebben gehad met een aantal makelaars ben ik in december 2014 met Alice in zee gegaan. Zij heeft een realistische blik en is eerlijk, zegt waar het op staat en heeft voor mij alle zorg weggenomen die ik had rondom de verkoop van mijn woning. Mijn huis is binnen 10 dagen verkocht. In de periode van de verkoop had ik wat tegenslagen te verwerken en kon ik 100% varen op Alice haar deskundigheid en had ik er geen omkijken naar. Zij had goede tips, adviseerde een meester fotograaf en zelfs wat betreft nazorg staat ze voor je klaar. Alice is een actief makelaar met een enorm netwerk. Samen met Fleur hebben zij een leuke koper voor mijn fijne huisje gevonden. Ik kan iedereen Alice Bakker aanraden, zonder twijfel. Zelf heb ik haar gevonden via een kennis, die ook erg tevreden was.

Jan-Paul Back

"Goed bereikbaar, snel schakelen en afspraken worden stipt nagekomen"

Alice en Fleur hebben een prettige, persoonlijke benadering. Het eerste gesprek wordt grondig aangepakt en de mogelijkheden en onmogelijkheden worden benoemd. Als verkoper kreeg ik een scherp beeld wat er te gebeuren stond en het gegeven advies bleek gedegen en realistisch. Het contact verloopt prettig: goed bereikbaar, snel schakelen en afspraken worden stipt nagekomen.

Tijdens de onderhandelingen houdt Alice de regie en geeft bruikbare adviezen. Ook in het traject naar de notaris wordt alles goed in de gaten gehouden, je zou het ontzorging kunnen noemen. Je hebt constant het gevoel in goede handen te zijn: een expert die de belangrijke zaken (waar ik geen verstand van heb) in het vizier houdt.

Jorge & Leen-Jan

"Alice Bakker Makelaardij has been an integral part of our successful house-hunting"

Our experience teaming up with Alice could not have been any better. She has gone beyond her areas of responsibility and we have felt that our project was also hers. Alice has been to us more than someone offering professional assistance, she has been an integral part of our successful house-hunting, negotiation and final agreement.

From the very first day, communication with her has been easy, timely and very professional. She has made herself available for us in several occasions with short notice or at non office hours. Her English is impeccable which in our case was important since my Dutch is too basic as to follow technical conversations.

Her research and advice during the offer and negotiation periods were thorough, careful, well documented and extremely insightful. This was of great help to us in order to clear our minds and make a good decision. She is empathetic, thinks ahead and sees through your eyes. At the same time, she has a clear mind and will let you know her honest opinion.

Working with Alice has been a great pleasure and extremely fruitful - we are already living in our great new place! We will keep fond memories of these past months and she is clearly responsible for a good part of them. We cannot recommend her strongly enough as a great professional and fantastically to be successful when approaching the Amsterdam "jungle-like" real estate market.

Familie Kroon

"Voor persoonlijk advies ben je aan het goede adres"

Alice is een zeer kundige makelaar. Ze zocht bij ons continu naar beschikbare woningen volledig in overeenstemming met onze wensen. Is zeer kritisch bij aankoop en denkt aan zaken waar wij geen weet van hadden. Bereikbaarheid van het kantoor is goed. Er is altijd iemand die je te woord staat. Hou je van kleinschaligheid en persoonlijk advies dan ben je bij Alice aan het goed adres.

Sylvia

"Zeer deskundig en prettig om mee samen te werken"
Alice heeft mij geholpen bij de zoektocht naar mijn droomappartement in Amsterdam. Zij begreep goed wat mijn wensen waren, heeft hierin veel mee gedacht en er alles aan gedaan om deze wensen waar te maken, met resultaat! Een prettig persoon om mee samen te werken en zeer deskundig. Ik zou dan ook iedereen aanraden om Alice Bakker Makelaardij uw aankoop te laten begeleiden.

Dhr. Hoegee

"Het was een genoegen met Alice Bakker Makelaardij samen te werken"

Ik heb Alice Bakker Makelaardij geselecteerd vanuit eerdere behaalde resultaten die vanuit funda waren te destilleren. Tezamen met een drietal andere goed presterende makelaardijen zijn er toen gesprekken met mij geweest om de beste partij te selecteren om mijn huis te verkopen. Alice Bakker stak er samen met een andere partij direct boven uit. De uiteindelijke keuze is verder vanuit gevoel bepaald en daarin ben ik zeker niet teleurgesteld.

Zij is pro-actief bezig tezamen met Fleur en heeft een uitstekende fotografe aanbevolen, wier foto's zeker aan de voorspoedige verkoop hebben bijgedragen. Kort en goed, het was een genoegen met Alice Bakker Makelaardij samen te werken en ik kan haar zeker voor andere verkopers aan bevelen.

Anouk

"Professioneel, realistisch en menselijk, een goede combinatie voor een makelaar"

Samen met Alice (en Fleur) heb ik mijn huis in een week verkocht. Alice werkt grondig van de eerste kennismaking tot de daadwerkelijke overdracht. Ze maakt een zeer uitgebreide en gedetailleerde inspectie van je appartement, en ze zorgt ervoor dat ze zoveel mogelijk weet, om de potentiŽle kopers goed te kunnen informeren. Ze is enthousiast, positief, zonder over-the-top te worden. Haar voorwaarden zijn transparant en fair. Alice is professioneel, realistisch en menselijk. Een goede combinatie voor een Makelaar. Ik heb haar al aanbevolen bij 3 bevriende huis-verkopers, en zal dat zeker blijven doen!

Roos en Dimitri

"Zij gaf eerlijk advies"

Alice is een zorgvuldige aardige makelaar. We hadden vier makelaars uitgenodigd ter oriŽntatie. Zij gaf eerlijk en het beste advies over wat nog aan te pakken in het huis voor een betere verkoop. Ze meette het huis op, wat maar 2 van de 4 makelaars deden. En ze zette het huis goed geprijsd in de markt. Ze is precies in haar afspraken en belt altijd snel terug. Wij hebben haar ook gevraagd als aankoopmakelaar. Zij doet goed onderzoek naar het huis, tempert ons enthousiasme en heeft het biedingsproces goed begeleid. Daarnaast is ze een van de goedkoopste makelaars van Amsterdam, zonder extra kosten. Ik vul bijna nooit beoordelingen in, maar voor Alice maak ik een uitzondering omdat ik haar echt goed vind!

Marg

"Het verliep meer dan soepel!"

Alice is recht door zee, zeer vriendelijk, communicatief. Wij hebben Alice voor zowel verkoop als aankoop makelaar en het verliep meer dan soepel. Het huis was snel verkocht en we hebben snel en naar tevredenheid een huis gevonden.

Marcel en Eugen

"Zonder zorgen het verkooptraject in!"

Alice is zeer goed bereikbaar en reageert snel. Erg flexibel, doet ook bezichtigingen in de avond en in het weekend wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Met Alice als makelaar kan je zonder zorgen het verkooptraject in en weet je zeker dat je een goed en eerlijk advies krijgt!

Dhr van Middelaar

"Zeer plezierig verkooptraject met Alice!"

Alice had in ons blok al 2 appartementen snel verkocht, een goede reden om met haar in gesprek te gaan. Ze maakt duidelijke en realistische afspraken en is erg plezierig in de omgang. Gedurende het proces hield ze ons goed op de hoogte en is ze altijd bereikbaar voor vragen en bezichtigingen. Tijdens vakantie wordt ze uitstekend opgevangen en is ze zelfs bereikbaar als dat nodig is. Onze woning is binnen 3 maanden verkocht. Al met al zeer plezierig verkooptraject en ik beveel haar van harte aan.

Mevrouw Lucas

"Huis was binnen 1 week verkocht!"

Alice Bakker, gaf me meteen terugkoppeling op mijn vragen, zij is plezierig als mens en deskundigheid is top, had mijn huis binnen 1 week verkocht, moet ik nog meer zeggen?!!

Alen en Vivian

"Niets op aan te merken!"

We zijn zeer tevreden over haar professionaliteit, betrokkenheid en vaart waarmee zij te werk gaat. Altijd bereikbaar, duidelijke afspraken mee te maken en realistisch. Ook tijdens haar vakantie voor goede vervanging gezorgd waardoor de bezichtigingen gewoon soepel door konden lopen. We hebben haar aan vrienden / collega aangeraden, waarvan iemand haar ook al als makelaar heeft genomen. Dus niets op aan te merken!

Rob Simmons en Tanya Melnychenko

"She was one of the few Makelaar's that seemed comfortable using English!"

She was one of the few Makelaar's that seemed comfortable using English. Buying a House in any Country is complicated and stressful, in the Netherlands you can do it yourself or use a Makelaar to act on your behalf. We selected Alice Bakker as she had a great reputation, and was one of the few Makelaar's that seemed comfortable using English.

Her terms are simple, and she clearly defines what you can and cannot expect from her during the buying process.

After a false start with an overpriced Property, when we had selected our property, she was actually on Holiday in China. This made no difference at all, she rapidly organised a colleague to view the apartment with us. In coordination with them, she arranged a deal for an option to prevent other bids whilst we negotiated, as well as an incredible deal for the contents we wished the previous owners to leave behind.

All of this was managed by Alice from halfway around the World, via eMail, Mobile and SMS. She managed to drive down the price way beyond what we thought was achievable, while keeping the existing conditions. Such was her expertise that the Banks valuation showed we had more than 16k equity before completing the Purchase.

Working in concert with Expat Mortgages and Mol Notaris, she crossed every T and dotted all the i's, managing the deal all the way to the transfer day. We are so happy we selected Alice Bakker and cannot recommend her highly enough to anyone seeking to purchase accommodation. Always cheerful, professional and highly responsive, she reduced the normal anxiety of this kind of transaction massively.

Nelly de Zwaan

"Vraag Alice!"

In 2010 verkocht ik mijn appartement aan de Zeeburgerstraat, nadat het ruim 9 maanden te koop had gestaan. De crisis was net goed begonnen en de opbrengst was minder dan ik had gehoopt. Vervelend, vooral toen ik hoorde dat mijn buurvrouw kort daarna ook haar (kleinere) appartement had verkocht: binnen enkele weken en tegen een heel goede prijs.Drie jaar later moest ik het appartement van mijn overleden zus verkopen. Ik besloot een andere makelaar te zoeken dan 3 jaar geleden. Na een intensieve speurtocht op internet en rondvragen bij vrienden liet ik 3 offertes uitbrengen. De eerste makelaar schatte de opbrengst wel erg laag in, de volgende werkte slordig en alledrie vroegen ze een vrij hoge courtage, die ze pas vertelden in een gesprek. Ik had er geen goed gevoel over. Toen ik op internet zomaar eens 'makelaar, lage courtage' intikte, vond ik Alice. Haar site was helder, haar courtage inderdaad laag, maar wat me over de streep trok, was dat zij degene bleek die eerder het appartement van mijn buurvrouw had verkocht. Na een gesprek met Alice wist ik het zeker: ik had de juiste makelaar gevonden. Alice is vakkundig, attent, zorgvuldig, enthousiast en heeft een groot empathisch vermogen. Ze raadde me aan stylingbureau Like Home in te schakelen om het inmiddels lege appartement opnieuw in te richten en te fotograferen. Dat bleek een gouden greep. Er kwamen meer dan 20 kijkers en binnen een week was het verkocht! Ook de afwikkeling tot en met de overdracht begeleidde Alice uitstekend. Ik raad iedereen die een huis wil kopen of verkopen aan: vraag Alice! Dat is een hele zorg minder.

Sophie de Wijs

"Ze is zeer handig met internet en social media!

Alice Bakker is een zeer kundige makelaar, weet een huis op de juiste manier in de markt te zetten en is zeer handig met internet en social media. Verder is zij zeer flexibel in haar werkuren, ook 's avonds en in het weekend afspreken behoort tot de mogelijkheden. En wanneer je contact met haar zoekt per mail of telefoon krijg je altijd snel antwoord.

de heer Koper

"Met een gerust hart liet ik de verkoop van mijn huis aan haar over!"

Alice is zakelijk, deskundig, vriendelijk, accuraat, integer, kent geen 9-5 keurslijf, is goed en prettig in contact. Met een gerust hart liet ik de verkoop van mijn huis aan haar over en dat is een mooi succes geworden. Niet alleen het eindresultaat maar ook de weg naar dat resultaat!

Mevrouw Affourtit en Meneer van Veen

"Deskundig en betrouwbaar"

Alice is deskundig en betrouwbaar. Ze communiceert snel en heeft een vakkundig inzicht in onderhandelingen. Al met al was het een aangename verkoopperiode samen met haar. Ik zal haar zeker aanraden

Katja Boon

"Ze belt je direct terug, zelfs tijdens haar vakantie"

Erg vlotte verkoop van mijn huis. De samenwerking met Alice was erg prettig, ze belt je direct terug en staat altijd voor je klaar (zelfs tijdens haar vakantie). Ik heb haar dan ook aanbevolen bij verschillende andere verkopers

Inge

"Klant- en doelgericht"

Alice is heel klantgericht en doelgericht. Terwijl ik zelf best wel twijfelde, gaf ze heel duidelijk aan wat de mogelijkheden waren en hoe ik mijn huis het beste kon verkopen. En dat is gelukt binnen 3 maanden in deze markt!!

Bas en Merel

"Ons huis was in no-time verkocht!"

Alice heeft ons heeft ons zeer professioneel begeleid bij de verkoop van ons huis. Door haar ervaring en kennis van de Amsterdamse huizenmarkt, was ons huis in no-time verkocht, zelfs in de huidige slechte marktomstandigheden.

Grianestraat 6D

"Goede kennis van de markt."

Alice heeft goede kennis van de markt. Ze is goed bereikbaar en door de korte lijnen kan ze snel reageren.

Thijs en Natalie van Zanten

"Wij raden Alice graag aan!!"

Alice is een uitstekende makelaar: deskundig, betrouwbaar, responsief en bijzonder prettig in de omgang. Ons huis stond al ruim een jaar te koop toen wij besloten ons geluk te beproeven bij Alice. Dat was een verademing. Bovendien was het huis toen binnen twee weken verkocht en voor een prijs waarmee wij in het licht van de huidige marktomstandigheden goed kunnen leven. Wij raden Alice graag aan!Kromme Mijdrechtstraat 33 III

"Ze maakt waar wat ze belooft!"

Alice Bakker heeft de verkoop van ons appartement bijzonder slagvaardig begeleid. Ze is zeer deskundig, onderhoudt op een plezierige wijze contact met haar opdrachtgever en maakt waar wat ze belooft. Wij kunnen haar van harte aanbevelen.

Clemens van der Linden en Mariam Slot

"We wonen nu in een huis dat helemaal naar onze wens is"

Zoals wellicht voor iedereen het geval is die graag een eerste huis wilt kopen is dit een spannende gebeurtenis. Wij hebben dan ook ruim de tijd genomen om er zeker van te zijn dat we de juiste keuze maakten. Uiteindelijk hebben we dan ook half Amsterdam gezien... Op een gegeven moment sloeg de twijfel toe of we niet teveel eisen en wensen hadden voor ons budget. Alice was echter onverzettelijk en heeft het vertrouwen nooit verloren dat ons droomhuis ergens bestond. Zij is blijven zoeken en met ons meegegaan naar alle bezichtigingen. Haar doorzettingsvermogen en professionaliteit heeft er toe geleid dat we nu in een fantastisch huis in de Jordaan wonen dat helemaal naar onze wens is! Alice is een dame met verstand van zaken die zich oprecht inzet voor haar klanten!Pim

'Op het goede moment een zetje in de juiste richting gegeven'

Ik heb een prettige samenwerking gehad met Alice Bakker Makelaardij. Op voorhand was ik op zoek naar een makelaar met een concurerend tarief en helderheid rondom de geboden service. Op de site van Alice stonden beiden zaken duidelijk omschreven terwijl ik bij andere makelaars niets van dit alles terug kon vinden. Daarnaast zag de site er overzichtelijk en uitnodigend uit. Het gesprek met Alice gaf vervolgens de doorslag. Mijn verwachtingen zijn waargemaakt: Alice heeft op de goede momenten het zetje in de juiste richting gegeven, was altijd bereikbaar, helder in de communicatie en stipt met zaken rondom open dagen en bezichtigingen. Na 6 maanden is het gelukt mijn appartement te verkopen, naar volle tevredenheid.Lucien Lauret

'Gedreven, enthousiast en flexibel'

Met Alice heb ik beknopte en heldere afspraken kunnen maken over de opdracht en prijs. Haar aanpak is gedreven, enthousiast en flexibel. De opdracht is naar volle tevredenheid uitgevoerd.Busken Huetstraat 10 I

Gose Mulkens en Tine Seubring

'Samenwerken met haar was heel vriendelijk'

Het verkopen met Alice Bakker was een heeeel goed idee! Haar website is de meest informatieve van alle makelaars over details van het verkopen. Haar eigen prijs is de goedkoopste en daarvoor krijg je haar zeer deskundige inzet. Ze verzorgt een prachtige presentatie van je appartement. Zij zet je appartement te koop scherp van vraagprijs (en niet eens lager dan 2 van de 3 benaderde makelaars), en daarvoor belooft ze ook snelle verkoop met weinig afdingen van de prijs. Het stormde bezoekers en het is verkocht voor maar 3% minder in 14 dagen! Daarnaast adviseerde ze ook nog nuttig bij het kopen in een andere stad. En het hele samenwerken met haar was ook heel vriendelijk. Alice Bakker is een aanrader!Busken Huetstraat 10 I

Monique, Michel, Abe en Kick

"Alice is een no nonsens persoon"

Wat kunnen wij nog toevoegen aan alle lofbetuigingen die hier allemaal al genoemd worden?
Als nieuwe onwennige kopers op de huizenmarkt werd Alice ons aanbevolen door onze hypotheek adviseur. Een goede keuze zo bleek. Het voelde gelijk goed! Ik verwachte een afstandelijke, zakelijke, in mantelpakje gestoken jonge, snelle carrière vrouw te ontmoeten. Jong en zakelijk op DE momenten was ze zeker maar verder was ze warm, betrokken en open en dat voelde ontzettend goed. Ze komt professioneel over, heeft goede contacten en is van het type "no nonsens" ze was altijd bereikbaar en komt haar afspraken na. Ook haar netwerk is kordaat en professioneel. Ze heeft de prijs gerealiseerd die wij wensten te betalen voor het huis!
Als mensen ons vragen of we een goede makelaar in Amsterdam kennen dan zullen wij haar zeker aanbevelen! Je was top! Mochten we ooit nog verhuizen ( we zijn het niet van plan) dan zoeken we jou weer op om ons ook daarbij te assisteren.Busken Huetstraat 10 I

Marije

Pro-actief en goed bereikbaar!

Alice denkt mee en stelde zich zeer pro-actief op in het aanpakken van de verkoop van mijn huis. Alice is een goede overlegpartner bij mijn verhuizing geweest en was altijd zeer goed bereikbaar: voor mij en voor potentiŽle kopers.
Zeer tevreden!Diederik Slob

Inez den Nijs

"Alice is eerlijk, zeer prettig in de omgang en voegt daden bij haar woorden."

'Weer op zoek naar een makelaar in Amsterdam voor de verkoop van mijn huis: je zou bijna de moed bij voorbaat opgeven. Omdat zij een ander huis binnen mijn VVE snel en voor een goede prijs had verkocht, heb ik contact opgenomen met Alice. Ze bleek eerlijk, zeer prettig in de omgang en voegt daden bij haar woorden. Ik herkende een professionele eer bij haar.. Ook mijn huis is binnen no time verkocht en ook bij de afhandeling heeft Alice laten zien dat zij verstand van zaken heeft. Ik raad haar graag aan. Ga zo door Alice!'Diederik Slob

Diederik Slob

"Ze werkt hard voor de klant en dat is te merken"

Na een selectie van 4 potentiele makelaars voor de verkoop van mijn appartement in Amsterdam, kwam Alice Bakker als beste uit de bus. Professioneel, accuraat en de juiste adviezen. Geen enkele makelaar nam de moeite het appartement na te meten. Alice Bakker wel. Ze werkt hard voor de klant en dat is te merken. Binnen 4 maanden verkocht en conform verwachte opbrengst en dat in deze tijd. Heel veel dank Alice.Froukje Pleur

Froukje Pleur

"Ik zou haar zo weer bellen!"

Midden in de crisis, binnen twee weken, was mijn huis voor een uitstekende prijs verkocht. Daar was ik zo tevreden over dat Alice mij ook heeft geholpen met de aankoop van mijn huidige huis. Alice werkt accuraat, heeft verstand van zaken, heeft geen negen tot vijf instelling en komt met creatieve oplossingen. Mocht ik mij weer op de huizenmarkt begeven dan zou ik haar zo weer bellen.Sander Robbemond

Sander Robbemond:

Zeg je tegen mij: "Alice Bakker", dan zeg ik: "DOEN!"

Het kopen van m'n eerste huis betekende voor mij, net zoals voor vele anderen, een boel onduidelijkheden. De huizenmarkt was tot voorheen nog onbekend terrein voor mij. Wat zijn de valkuilen? Waar moet je rekening mee houden bij de aankoop van een huis? Waar moet ik op letten? Wat wordt er van me verwacht als koper? Alice heeft mij, dankzij haar enthousiasme, ervaring, inzicht en kennis hier heel goed wegwijs in gemaakt en in begeleid. Het is prettig iemand aan je zijde te hebben staan waarmee je goed kan sparren over zaken en die de kneepjes van het vak kent. Dankzij Alice wist ik waar ik aan toe was en had ik vertrouwen in mijn aankoop. Nu kan ik heerlijk genieten van mijn nieuwe huisje, want dat is toch uiteindelijk wat je wilt! Servicegericht, klantvriendelijk, direct, snel schakelen en helder: dat is Alice Bakker Makelaardij voor mij.Andreas Denk en Brook

Andreas Denk en Brook Cuden:

"We voelden ons goed begeleid"

Alice Bakker was voor ons een uitstekende adviseur en scherpe onderhandelaar. Zij kon zich goed indenken in onze wensen en altijd creatieve oplossingen bedenken voor onze problemen en vragen rondom de aankoop. We voelden ons heel goed begeleid. Een aanrader!Joost Termeer en Kathalijne Gilijamse

Joost Termeer en Kathalijne Gilijamse:

"Door haar 'recht door zee' mentaliteit onderscheidt Alice zich"

Alice combineert een goed, professioneel advies met een goede afstemming op je wensen. Snel schakelen, snel reageren en uiteindelijk zelfs heel snel verkopen. Vooral door haar "recht door zee" mentaliteit onderscheidt ze zich. Niet te veel babbelen maar vooral waarmaken wat je belooft.

Alice heeft mijn beeld van makelaars drastisch op z'n kop gezet (tot dan toe had ik overduidelijk nog nooit de juiste ontmoet). Alice, ik hoop dat je je gedrevenheid behoudt. Die siert je enorm.Rijk Giebel en Louisa Mekenkamp

Rijk Giebel en Louisa Mekenkamp:

"Alice verstaat haar vak en heeft passie voor haar klant"
Uiterst tevreden! Alice is transparant, persoonlijk, accuraat, pro-actief en doet wat zij belooft. Bovendien is ze creatief en heeft zeer veel doorzettingsvermogen, wat doorslaggevende factoren zijn geweest in het verkooptraject van ons huis aan de Admiralengracht, wat gezien de huidige kopersmarkt relatief snel en naar alle tevredenheid succesvol is afgerond. Daarnaast is zij 24/7 paraat wat een sterke toegevoegde waarde is en is zij daarbij in staat zeer snel en oplossingsgericht te reageren. Alice verstaat haar vak en heeft passie voor haar klant!Loes de Boer en Ivar Bol

Loes de Boer en Ivar Bol:

"Als je je huis op een prettige manier voor een goede prijs wilt kopen of verkopen moet je bij Alice zijn"
De tijd van gladde praatjes is voorbij. Mensen hebben behoefte aan een realistische kijk en een nuchtere instelling. Alice biedt beiden. Al kenden wij Alice al privé, toch heeft zij ons met haar doortastende aanpak weten te verbazen. Ons huis was binnen twee weken verkocht (voor de vraagprijs), dat zegt eigenlijk al genoeg.Rinske Verdult en Wesley Wener

Rinske Verdult en Wesley Wener:

"Alice haar manier van zaken doen is helder en nauwkeurig"
Naar volle tevredenheid hebben wij gebruik gemaakt van Alice haar diensten als aankoopmakelaar. Het is prettig om iemand achter je te hebben die verstand van zaken heeft en het complete traject in ogenschouw houdt, vooral bij het kopen van een eerste huis. Naast haar kundigheid en flexibiliteit heeft Alice een relevant netwerk en daarnaast vonden wij haar erg prettig in de omgang. Alice haar manier van zaken doen is helder en nauwkeurig, ze komt na wat ze belooft en voor een vaste prijs weet je wat je kunt verwachten. In minder dan een week hebben wij een akkoord met de verkoper gesloten, mede dankzij Alice haar snelle en accurate handelen.


Mischa en Henk

Mischa en Henk:

ďAlice is reŽel en verkoopt geen gebakken lucht ď
De werkwijze van Alice is zeer transparant; bij de waardebepaling van ons appartement gaf zij volledig inzicht in de wijze waarop zij tot haar advies was gekomen voor een vraagprijs en verwachtte verkoopprijs. Alice is reŽel en verkoopt geen gebakken lucht. In de samenwerking reageert zij snel en helder. Haar werkwijze is gedegen en nuchter (en dat is heel fijn als je in onderhandeling gaat en de emoties ook een rol gaan spelen!). Ons appartement is door de aanpak van Alice supersnel en voor een uitstekende prijs verkocht en ook voor ons nieuwe huis hebben we door haar goede onderhandelstrategie een prima prijs betaald. Wij zeggen het voort!
Maren Siebert en Willem Kort

Maren Siebert en Willem Kort:

"Het is erg fijn als je weet dat iemand er helemaal voor gaat"
Op zoek naar een huis met een tuin in Amsterdam met een beperkt budget is geen gemakkelijke opgave. Alice heeft ons hierbij uitstekend begeleid en was altijd bereikbaar, tot in de avonduren en het weekend. Het is erg fijn als je weet dat iemand er helemaal voor gaat en afspraken voor je wilt verzetten om bij bezichtigingen te kunnen zijn. Daarnaast vonden wij het prettig dat ze een vaste, zeer gunstige prijs (in overleg!) hanteert, zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent. Alice heeft een heldere, zakelijke aanpak die tegelijkertijd naar ons toe altijd heel persoonlijk is geweest. Met een precisie en een geduld waar je als (toekomstig) huizenbezitter veel aan hebt, heeft zij ons van een duidelijk, maar objectief advies voorzien. Ook de onderhandelingen heeft zij prima gevoerd. Alice is nauwkeurig en geeft je het gevoel dat je haar altijd alles kan vragen. En wij hebben ons huis!


Bas Lagerveld en Laura Schweig

Bas Lagerveld en Laura Schweig

"Ze was ons steeds een stapje voor"
Wij wilden een nieuw huis kopen, maar niet met een groot makelaarskantoor. Een vriendin raadde Alice aan. We vonden zelf het huis, maar daarna heeft Alice ons met echt alles geholpen. Het toppunt van service: op de avond voordat we de leveringsakte zouden tekenen, berichtte het NOS Journaal dat het kabinet de volgende dag zou besluiten de overdrachtsbelasting te verlagen. Niemand wist echter nog onder welke condities. Alice belde ons nog tijdens het journaal en stelde voor de levering uit te stellen, tot de voorwaarden duidelijk zouden zijn. Zo geschiedde. Het bleek achteraf niet nodig, maar zo'n actie tekent Alice: ze was ons steeds een stapje voor. Wij hadden namelijk al de conclusie getrokken dat dit gelukje aan ons voorbij zou gaan. Overigens heeft Alice ons ook perfect geholpen bij de verkoop van ons oude huis: van aanmelden bij Funda en alle bezichtigingen tot en met de afwikkeling bij de notaris. Als je een deskundige, vrolijke en bijzonder servicegerichte makelaar zoekt ben je bij Alice aan het juiste adres.Teun Meurs en Willemijn Vermeer

Teun Meurs en Willemijn Vermeer:

ďOns huis was binnen twee weken verkocht voor een goede prijs.Ē
Wij zijn heel blij met de wijze waarop Alice Bakker ons heeft bijgestaan bij het verkopen van ons huis. Alice was zeer proactief en handelde snel met als resultaat dat ons huis binnen twee weken was verkocht voor een goede prijs. Alice is zeer prettig om mee samen te werken vanwege haar flexibiliteit, haar nuchtere adviezen en haar doortastende aanpak.Iris Midavaine

Iris Midavaine:

ďBij elke stap was Alice even proactief en persoonlijk betrokken en stond zij aan mijn zijde.Ē
Door een veranderende privesituatie moest ik halsoverkop op zoek naar een andere woonruimte. Ik kende Alice al en had veel goede verhalen van vrienden gehoord. Dus ik twijfelde geen moment om Alice in te schakelen. Dat bleek niet voor niets. Terwijl ik dacht dat het binnen mijn budget absoluut onmogelijk was, heeft Alice al snel een huis voor mij gevonden wat aan al mijn wensen voldeed. Een leuk, fijn en licht appartement op de begane grond in het opkomende gedeelte van de Baarsjes. Het appartement is gerenoveerd en heeft als absolute bonus: een tuin(tje)! Ik woon er nu een maand en kan met recht zeggen dat het huis echt een schot in de roos is. Alice heeft me geweldig goed geholpen, vanaf het moment dat mijn zoektocht startte, tot aan de overdracht van de sleutel bij de notaris. Bij elke stap was ze even proactief en persoonlijk betrokken en stond zij aan mijn zijde. Vooral ook het stellen van de juiste vragen tijdens bezichtigingen was voor mij erg prettig. Vragen waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben. Maar ook nu ik er woon, kan ik haar nog steeds benaderen met allerlei vragen. Kortom: ik ben heel erg tevreden over de professionele en serieuze aanpak van Alice. En ik weet dat ik niet de enige ben... In de korte tijd die zij nu voor zichzelf bezig is, heeft ze al meerdere van mijn vrienden aan een geschikt huis geholpen.

Bookmark and Share