english pages

Wij zijn op zoek naar

Voor cliŽnten die ons als aankoopmakelaar in de arm hebben genomen zoeken wij:

  • Woning op de begane grond met 3 slaapkamers (of mogelijkheid voor 3 slaapkamers) minimaal 100 m2 (of mogelijkheid om door middel van uitbouwen circa 100 m2 + te creŽren). In Oost, Oud Zuid, Oud West (grens Baarsjes of Bos&Lommer ook goed) of Plantagebuurt. Opknappen geen bezwaar. Maximaal tot Ä550.000 k.k.
  • 2 kamer appartement van minimaal 40 m2 met balkon op het zuiden of westen, in Hoofddorppleinbuurt, Schinkelbuurt of Stadionbuurt. Opknappen geen bezwaar. Maximaal tot Ä230.000 k.k.
  • 3 kamer appartement van minimaal 65 m2 in goede staat met buitenruimte, in Oud Zuid, Oud West, of Centrum. Maximaal Ä375.000 k.k.
  • 4 kamer appartement (bovenwoning) van minimaal 90 m2, in goede staat en met dakterras in West Indische buurt, Oud Zuid, Oud West, Oost, Rivierenbuurt. Maximaal Ä500.000 k.k.
  • 4 kamer woning in Centrum of Jordaan van minimaal 130 m2. Opknappen geen bezwaar. Maximaal Ä650.000 k.k.

Wilt u uw huis verkopen en denkt u dat uw huis aan een van deze omschrijvingen voldoet?
Dan stellen wij het zeer op prijs als u hierover vrijblijvend contact met ons opneemt. Er bestaat immers een reŽle kans dat wij een koper hebben voor uw woning. In dat geval kunt u uw woning verkopen zonder dat u daarvoor courtage verschuldigd bent. Wij bemiddelen dan immers als aankoopmakelaar voor de cliŽnt voor wie wij op zoek zijn.

Diner voor twee!

Wij belonen iedere tip die leidt tot een verkoop aan een van onze zoekers of tot een verkoopopdracht met een diner bon ter waarde van Ä100,--!
Heeft u zelf geen huis te verkopen maar weet u een huis dat te koop komt?
Bel, mail of twitter ons en grote kans dat u op onze kosten uit eten gaat!

Bookmark and Share