english pages

Westermarkt 5 C AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 45 p/m
Bouwjaar  :  -1906
Ligging  :  In centrum, vrij uitzicht
VVE bijdrage  :  45 p/mnd
Woonoppervlakte  :  72 m²
Inpandige ruimte  :  5 m²
Inhoud  :  190 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet, hal, stookruimte, wasruimte
Omschrijving:
Ruimtelijke en enorm sfeervolle dubbele bovenwoning van 72 m2 met fantastisch uitzicht! Dit appartement ligt op de derde en vierde etage van een charmant pand uit 1875. Het beschikt onder andere over een gezellige woonverdieping met keuken, 2 slaapkamers op de vierde etage, een vide en een dakterras.

Beschrijving en indeling:
De gemeenschappelijke entree en trappenhuis leiden naar de eigen entree op de tweede etage, waarvan een trap naar de derde verdieping leidt. De overloop biedt ruimte voor een kapstok en toegang naar de toilet met tevens wasmachineaansluiting. De woonkamer heeft aan de voorzijde maar liefst 3 ramen breed uitzicht over de Westermarkt, Westerkerk en de Keizersgracht. Aan de achterzijde bevinden zich de eethoek en de half open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer leidt een open trap naar de vierde etage. Aan de voorkant ligt de hoofd slaapkamer. Deze is voorzien van handige inbouwkasten en is bovendien erg charmant vanwege de kapconstructie. Aan de achterzijde ligt de tweede slaapkamer, eveneens met inbouwkasten. Vanuit hier is met een vlizotrap de vliering te bereiken. In het midden ligt de badkamer, deze is voorzien van een toilet, inloopdouche en wastafel. Vanuit de overloop gaat een laddertrap naar het dakterras, vanwaar je zelfs zicht hebt op de Westertoren.

Kenmerken:
- Rijks monumentaal pand uit 1875, volledig gerenoveerd in 1990 met o.a. nieuwe fundering
- Charmant appartement van 72m2 verdeeld over de derde en vierde etage
- Geweldig uitzicht over de Westermarkt en Keizersgracht
- 2 slaapkamers
- Vliering
- Dakterras, met uitzicht Westertoren
- Eigen grond
- Jaarlijkse VvE servicekosten circa 500,-

Locatie en bereikbaarheid:
Vanaf de Westermarkt loop je zo naar de Dam, de Negen Straatjes, Jordaan en alles wat het centrum van Amsterdam te bieden heeft. Er zijn tal van cafeetjes, restaurants en winkeltjes in de buurt. Boodschappen kan je bijvoorbeeld doen op de Rozengracht, Elandsgracht, Westerstraat, Lindengracht, Noordermarkt of andere typische Jordaanse grachten en dwarsstraten. Op de Westermarkt zelf of Rozengracht en Raadhuisstraat zijn meerdere openbaar vervoermogelijkheden, bijvoorbeeld naar het Centraal Station.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Very charming and spacious apartment of 72 m2 with a fantastic view! This apartment is situated on the third and fourth floor of a beautiful building from 1875. It has a nice living room with semi open kitchen, 2 bedrooms on the fourth floor, a little attic and a roof terrace.

Description and layout:
The communal entrance and staircase leads to the private entrance on the second floor. Another stairs lead to the hallway on the third floor. Here there is room for a coatrack and also access to the toilet with a washing machine connection. The living room has 3 big windows in the front overlooking the Westermarkt, Westertoren and Keizersgracht. The dining area with semi open kitchen (equipped with appliances) is in the back of the building.
The open staircase from the living room leads to the fourth floor. In the front is the main bedroom, with multiple built-in closets. This room is very charming because of the roof structure which is in sight. In the back is the second bedroom, also with built-in closets. From this room the storage space in the attic is accessible. The bathroom lies in the middle and is equipped with a toilet, sink and walk-in shower. From the hallway a ladder leads to the roof terrace. Here you will have sun the whole day while enjoying the great view.

Characteristics:
- Monumental building from 1875, totally renovated in 1990 with a new foundation
- Charming apartment of 72 m2 on the third and fourth floor
- Great view over Westermarkt and Keizersgracht
- 2 bedrooms
- Storage space on the attic
- Roof terrace with a view on Westertoren
- Free hold
- Yearly costs association of owners approximately 500,-
Nabijgelegen:
Contactgegevens:Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Alice Bakker
EMail: alice@alicebakker.nl


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl