english pages

Van Oldenbarneveldtstraat 50 G AMSTERDAM

Vraagprijs € 500.000 k.k.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2006
Ligging  :  Aan rustige weg
Energielabel  :  Klasse A
VVE bijdrage  :  158 p/mnd
Woonoppervlakte  :  93 m²
Inhoud  :  413 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet, hal
Omschrijving:
In een mooie straat in de Frederik Hendrikbuurt grenzend aan de Jordaan, ligt dit appartement van circa 93 m2 in een complex uit 2006 voorzien van een lift. Deze goed onderhouden woning heeft een moderne open keuken, een zeer ruime badkamer, twee goede slaapkamers én beschikt over uitzonderlijk hoge plafonds!

Beschrijving en indeling:
Dit zeer ruime en goed onderhouden appartement ligt op de eerste etage van een complex gebouwd in 2006. Opvallend zijn de uitzonderlijk hoge plafonds van maar liefst 3.6 meter!
Middels de nette gemeenschappelijke entree en trappenhuis of lift bereik je de eigen entree op de eerste etage. Je komt binnen in de gang voorzien van lichtspots in de vloer. De eerste ruime slaapkamer is aan de achterzijde van de woning. In het midden van de woning is de zeer grote badkamer voorzien van ligbad met whirlpool, een dubbele inloopdouche en een wastafel. Hier is ook de aansluiting voor de wasmachine, netjes weggewerkt middels een kastombouw. Naast de badkamer is het separaat toilet met fonteintje. De woonkamer met open keuken is aan de voorzijde van de woning. De woonkamer heeft openslaande deuren naar het Franse balkon. De moderne open keuken is voorzien van inbouwvaatwasser, oven, inductie kookplaat, ijskast en vriezer. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de tweede slaapkamer aan de voorzijde. Deze slaapkamer kan desgewenst gemakkelijk weer bij de woonruimte betrokken worden.

Kenmerken:
- 3 kamer appartement van circa 93m2 gelegen op de eerste etage
- Complex uit 2006 met lift
- Goed onderhouden
- Twee goede slaapkamers
- Frans balkon aan de voorzijde
- Uitzonderlijk hoge plafonds
- Volledig voorzien van dubbel glas en goed geďsoleerd
- Laminaat vloer door de hele woning
- Erfpacht afgekocht tot 2055
- VvE maandelijkse servicekosten €157,64

Locatie:
De woning ligt in de Frederik Hendrikbuurt. Als je de straat oversteekt, sta je direct midden in de Jordaan met vele winkels, restaurantjes en uitgaansgelegenheden. Bij het leuke Hugo de Grootplein vind je alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels, supermarkten, cafés en restaurants. Ook de Noordermarkt, het Marnixbad, de Westerstraat en De Negen straatjes zijn op loopafstand. Om de hoek is het Westerpark met veel groen waar kinderen, honden en wandelaars zich goed kunnen vermaken. Verder vinden hier door het hele jaar culturele evenementen plaats.
Goede bereikbaarheid van de A10 en aansluiting op het openbaar vervoer is ook uitstekend. Verschillende tramlijnen en busverbindingen bevinden zich op loopafstand.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
This charming apartment of approximately 93 m2 is located in a beautiful street in the Frederik Hendrik neighborhood, bordering the Jordan. This well maintained apartment has a modern open kitchen, a very spacious bathroom, two good-sized bedrooms and features exceptionally high ceilings!

Description:
This very spacious and well-maintained apartment is located on the first floor of a complex built in 2006. Extraordinary are the exceptionally high ceilings of no less than 3.6 meters!
Through the nice communal entrance and staircase or elevator you reach the private entrance on the first floor. You enter the hallway with spotlight on the floor. The first spacious bedroom is at the back. In the middle of the house is the very large bathroom with a bathtub with whirlpool, a double walk-in shower and a sink. Here is also the connection for the washing machine, nicely hidden away. Next to the bathroom is the separate toilet with sink. The living room with open kitchen is at the front of the house. The living room has double doors to the French balcony.

The modern open kitchen has a built-in dishwasher, oven, induction cooker, fridge and freezer. From the living room you have access to the second bedroom at the front. If desired, this bedroom can easily be turned back into living space.

Features and details:
- Two bedroom apartment of approximately 93 m2 located on the first floor
- Complex from 2006 with elevator
- Well maintained
- Two good-sized bedrooms
- French balcony at the front
- Exceptionally high ceilings
- Fully equipped with double glass and well insulated
- Laminate floor throughout the house
- Leasehold pre-paid until 2055
- Association of owners monthly service charges €157,64

Location:
The apartment is situated in the Frederik Hendrikbuurt area. If you cross the street, you are in the middle of the Jordaan with its many shops, restaurants and nightlife. At the Hugo de Grootplein you will find everyday facilities like shops, supermarkets and great cafes and restaurants. The Noordermarkt, the Marnixbad the Westerstraat and the Negen Straatjes are within walking distance. Around the corner is the Westerpark with lots of greenery that children, dogs and walkers can enjoy. Furthermore you will find here all year round cultural events. Easy access to the A10 and the public transport is excellent. Several tram lines and bus routes are within walking distance.

Nabijgelegen:
Contactgegevens:


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl