english pages

Van Oldenbarneveldtstraat 30 III AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 125 p/m
Bouwjaar  :  -1906
VVE bijdrage  :  125 p/mnd
Woonoppervlakte  :  70 m²
Inhoud  :  183 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Overige ruimte  :  balkon
Omschrijving:
In een mooie straat in de Frederik Hendrikbuurt grenzend aan de Jordaan, ligt dit charmante appartement van circa 70 m2. Deze goed afgewerkte woning is voorzien van een moderne keuken en badkamer, een ruime woonkamer, een charmante slaapkamer en heeft een fijn balkon aan de achterzijde.

Beschrijving en indeling:
Dit charmante en lichte appartement ligt op de derde etage. De hoge plafonds en open indeling, creëren een royaal gevoel in de woning.
Middels het gemeenschappelijke trappenhuis bereik je de woning op de derde etage. Je komt binnen in de ruime woonkamer met open keuken aan de achterzijde. Alle radiatoren zijn voorzien van klassieke houten ombouwen met praktische opbergruimtes, met genoeg ruimte om hier ook een gezellig zitje te creëren. De moderne keuken is voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur. Hier is ook de aansluiting voor de wasmachine. Tevens aan de achterzijde is het ruime balkon op het westen met vrij uitzicht over de achtergelegen tuinen. De luxe badkamer met vloerverwarming heeft een bad, aparte douche, toilet en wastafel.
Middels de trap in de woonkamer bereik je de slaapkamer. De balken en schuine kap in de slaapkamer geven een knus gevoel, maar er is tevens een grote rechte wand met plaats voor een kledingkast.

Kenmerken:
- 2 kamer appartement van circa 70 m2 gelegen op de derde en deels vierde etage
- Goed afgewerkt
- Moderne keuken en badkamer
- Ruim balkon op het westen aan de achterzijde
- Volledig voorzien van dubbel glas
- Eiken houten vloer door de hele woning
- Eigen grond
- VvE €125 per maand

Locatie:
De woning ligt in de Frederik Hendrikbuurt. Als je de straat oversteekt, sta je direct midden in de Jordaan met vele winkels, restaurantjes en uitgaansgelegenheden. Bij het leuke Hugo de Grootplein vind je alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels, supermarkten, cafés en restaurants. Ook de Noordermarkt, het Marnixbad, de Westerstraat en De Negen straatjes zijn op loopafstand. Om de hoek is het Westerpark met veel groen waar kinderen, honden en wandelaars zich goed kunnen vermaken. Verder vinden hier door het hele jaar culturele evenementen plaats.
Goede bereikbaarheid van de A10 en aansluiting op het openbaar vervoer is ook uitstekend. Verschillende tramlijnen en busverbindingen bevinden zich op loopafstand.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

This charming apartment of approximately 70 m2 is located in a nice street in the Frederik Hendrik neighborhood, bordering the Jordan. This well finished apartment is equipped with a modern kitchen and bathroom, a large living room, charming bedroom and has a nice spacious balcony at the rear.

Description:
This charming and bright apartment is located on the third floor. The high ceilings and open plan living room create a royal feeling in the house.
Through the communal staircase you reach the apartment on the third floor. You enter the spacious living room with open kitchen. All radiators are fitted with classic wooden conversions with useful storage space, a nice area to create a cozy seat. The modern kitchen is equipped with all necessary appliances. Here is the connection for the washing machine. Also at the rear is the spacious balcony facing West, with views over the gardens. The luxurious bathroom with floor heating has a bath, separate shower, toilet and sink.
Through the stairs in the living room you reach the bedroom. The beams and sloping walls in the bedroom create a cozy feeling and there is a large straight wall with space for a wardrobe.

Features and details:
- One bedroom apartment of approximately 70 m2 located on the third and part of fourth floor
- Well finished
- Modern kitchen and bathroom
- Spacious balcony facing West
- Fully double glazed
- Oak wooden floors throughout entire house
- Free hold
- Association of owners, monthly service charge €125

Location:
The apartment is situated in the Frederik Hendrikbuurt area. If you cross the street, you are in the middle of the Jordaan with its many shops, restaurants and nightlife. At the Hugo de Grootplein you will find everyday facilities like shops, supermarkets and great cafes and restaurants. The Noordermarkt, the Marnixbad the Westerstraat and the Negen Straatjes are within walking distance. Around the corner is the Westerpark with many greenery where children, dogs and walkers can enjoy themselves properly. Furthermore you will find here all year round cultural events. Easy access to the A10 and the public transport is excellent. Several tram lines and bus routes are within walking distance.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl