english pages

Van Brakelstraat 34 hs AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Benedenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1906-1930
Woonoppervlakte  :  62 m²
Inhoud  :  185 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Tuin  :  Noordwest, 6 x 5 m
Omschrijving:
Unieke kans om een geweldig 2 kamer appartement van circa 62 m2 te creëren met tuin! Momenteel verkeert het appartement in casco staat.

Beschrijving en kenmerken:
Deze voormalige opslag is omgezet naar een woonruimte bestemming, maar verkeert momenteel nog in casco staat. Het is echter mogelijk om hier een prachtig 2 kamer appartement van te maken. Zie de impressie tekeningen voor een mogelijke indeling. Bovendien heeft dit begane grond appartement een eigen entree en een tuin van circa 30 m2 op het noordwesten.

- Casco appartement van circa 62m2 op de begane grond met tuin van circa 30 m2
- Omgevingsvergunning voor omzetting naar woonruimte is door de gemeente verleend, koper dient zelf zorg te dragen voor de uitvoering van deze werkzaamheden en eventueel verdere benodigde vergunningen
- De splitsingsakte is gewijzigd waarin de omschrijving van het appartementsrecht van bedrijfsruimte naar woonruimte is aangepast
- De gemeentelijke erfpachtcanon bedraagt €471,28 per jaar, op basis van de woonbestemming
- VvE, maandelijkse servicekosten circa € 100,-

Locatie:
De van Brakelstraat is een klein, rustig straatje tussen de Admiralengracht en de Witte de Withstraat op de grens van de Baarsjes en Oud West. Op loofafstand zijn er tal van voorzieningen, zoals diverse (buurt)winkels op de Postjesweg, de Kinkerstraat, de Jan Pieter Heijestraat en natuurlijk de gezellige Ten Kate markt. Ook om de hoek liggen cafés/restaurants Edel, in het monumentale Amsterdamse School pand "Het Sieraad", Radijs, café Kostverloren, en diverse andere gezellige cafés, terrassen, restaurants en koffie- en lunchzaakjes. In de buurt liggen bovendien 3 heerlijke parken: het Rembrandtpark, Erasmuspark en het Vondelpark. Het appartement is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Tramlijn 7 en 17 stoppen om de hoek, maar ook tramlijn 12,13 en 14 en buslijn 15 en 18 liggen op loopafstand. Met de auto is de ringweg A10 (S105 en S106) binnen 5 minuten te bereiken. Er zijn gemeentelijke plannen om de van Brakelstraat opnieuw in te richten als "postzegelpark". De straat wordt dan autovrij met veel groen en een speelplek voor kinderen.

Erfpacht:
De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing, het tijdvak loopt tot 31-03-2050. De jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt €471,28.

Vereniging van Eigenaars en servicekosten:
Het appartementsrecht is voor 65/560e deel gerechtigd in de gemeenschap en heeft 1 stem (van de 10) in de vergadering. De vereniging draagt te naam: "Vereniging van Eigenaars Van Brakelstraat 34/36". De vereniging wordt professioneel beheerd door Centraal Huizen Beheer. De maandelijkse servicekosten bedragen circa € 100,-.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Alice Bakker
Tel: 06-45198051
EMail: alice@alicebakker.nl


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl