english pages

Van Bossestraat 95 hs AMSTERDAM

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Begane grond appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1906-1930
Ligging  :  Aan rustige weg
Energielabel  :  Klasse D
VVE bijdrage  :  25 p/mnd
Woonoppervlakte  :  67 m²
Externe bergruimte  :  10 m²
Inhoud  :  221 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Tuin  :  Verzorgd, oost, 5.70 x 7 m
Overige ruimte  :  hal, berging, wasruimte
Omschrijving:
Deze leuke benedenwoning heeft 2 slaapkamers, een gezellige woonkamer met open keuken en kookeiland en een mooie tuin met terras en schuur! De woning van 67m2 ligt in de mooie en rustige Van Bossestraat in de Staatsliedenbuurt, vlakbij het Westerpark en de Jordaan.

Beschrijving en indeling:
Via de eigen entree met tochtportiek en garderobe, bereik je de tweede hal van waaruit je de eerste slaapkamer aan de voorzijde bereikt. Deze kamer is licht en ruim, groot genoeg dus voor een tweepersoonsbed en garderobekast. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet. Naast de hal is een handige grote bergkast waar ook de aansluiting voor de wasmachine zit. De woonkamer ligt aan de achterzijde en heeft openslaande deuren naar de tuin. De tuin ligt op het oosten en heeft een fijn terras voor de ochtendzon en een gezellige hoek voor een eettafel, ook is er een schuur van circa 10 m2. De open keuken is voorzien van een kookeiland en diverse inbouwapparatuur. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde met tevens toegang tot de tuin. Indien gewenst kan deze kamer gemakkelijk bij de woonkamer getrokken worden.

Kenmerken:
- 3 kamer benedenwoning van 67 m2
- Mooie tuin op het oosten van circa 40 m2 met schuur
- 2 slaapkamers
- Eikenhoutenvloer
- Dubbelglas
- Maandelijkse VvE kosten €25
- Gemeentelijke erfpacht €365 per jaar

Locatie:
De Van Bossestraat is een rustige straat gelegen in Amsterdam West, vlakbij het groene hart van dit stadsdeel; het Westerpark. Deze buurt blijft maar hipper worden. Er vestigen zich veel jonge gezinnen en er blijven nieuwe leuke restaurantjes bijkomen. Alle voorzieningen, zoals supermarkten, sportscholen, bioscopen, restaurants, koffietentjes en scholen zijn op loopafstand. Leuke tentjes in de buurt zijn bijvoorbeeld Rooster en Café Restaurant Amsterdam. Ook het Westerpark biedt vele horecagelegenheden en tevens worden hier allerlei evenementen georganiseerd en kun je hier heerlijk wandelen en sporten. Binnen enkele minuten fietsen ben je in de levendige Jordaan en bij het gezellige Hugo de Grootplein. De woning is goed te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto. Centraal Station Amsterdam is 10 minuten fietsen en de ring is snel te bereiken met de auto. Een parkeervergunning kan snel worden aangevraagd, wat voor Amsterdam vrij uniek is.

-------------------------------------------------------------------------------------------

This great ground floor apartment has 2 bedrooms, a nice living room with open kitchen and cooking island and a beautiful garden with terrace and shed! The apartment of 67m2 is located in the quiet Van Bossestraat in the Westerpark area, closeby the Jordaan.

Description:
Via the private entrance from the street you enter the first hallway with coatrack. From the second hallway you can reach the main bedroom in the front. This bedroom is bright and spacious, a double bed and wardrobe closet fit easily. The bathroom has a bathtub, shower, sink and toilet. Next to the hallway is a large storage closet with the connection for a washing machine. The living room is in the back and has double doors opening into the garden. The garden is facing east and has a great terrace for morning coffee and a nice place for a dining table. There is also a shed of about 10 m2, ideal for storage! The open kitchen has a cooking island and is equipped with diverse built-in appliances. The second bedroom is in the back and also has access to the garden. When desired, this room can easily be included in the living room.

Features and details:
- Ground floor apartment of 67 m2
- Great garden of about 40m2 facing east with shed
- 2 bedrooms
- Oak flooring
- Double glazing
- Monthly charges for the association of owners €25
- Municipality leasehold ground €365 per year

Location:
The Van Bossestraat is a very quiet street in Amsterdam West, situated near the green heart of this area: The Westerpark. This neighbourhood is getting more and more popular. A lot of young families are settling down here and also new trendy restaurants are popping up all the time. All facilities, like supermarkets, sportschools, cinema's, restaurants, coffeebars and schools are near. Nice places to go are for instance Restaurant Rooster and Cafe Restaurant Amsterdam. Also the Westerpark offers lots of nice places to eat or drink something. Here also a lot of events are organised or you can go for a nice walk or run. Within just a few minutes by bike you in the centre of the Jordaan and at the nice Hugo de Grootplein. On top of this, the house has great connections for public transport. Central station is only 10 minutes by bike and within a few minutes you reach the A10 by car. You can get a parking permit on short notice, which is quite unique for Amsterdam.


Nabijgelegen:
Contactgegevens:


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl