english pages

Van Bossestraat 95 HS AMSTERDAM

Deze woning is aangekocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Aangekocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 25 p/m
Bouwjaar  :  1906-1930
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  70 m²
Inhoud  :  190 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Tuin  :  Fraai aangelegd, oost, 5 x 9 m
Overige ruimte  :  gang, hal, wasruimte
Omschrijving:
Het betreft een in 2007 vernieuwbouwd en goed ingedeeld twee / driekamer appartement van circa 70 m2, exclusief de tuin van circa 45 m2 aan de Van Bossestraat in de Staatsliedenbuurt. Vanaf de betreffende locatie zijn het Westerpark en de Jordaan op loopafstand!

Indeling appartement:
Eigen entree vanaf de straat. Vanaf de hal/gang zijn alle vertrekken te bereiken. De ruime slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement. De zeer grote woonkamer met daarin een open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur bevindt zich aan de achterzijde van het pand. In deze woonkamer is met het leidingwerk rekening gehouden voor het creren van een extra slaapkamer. Vanaf de woonkamer is, middels twee openslaande deuren, de heerlijke ruime tuin te bereiken. De achtertuin is gelegen op het Oosten en in de tuin staat een riant tuinhuis (2010) met een oppervlak van ca 12 m2. De badkamer is gesitueerd in het midden van het appartement en voorzien van een ligbad, douche, wastafel, designradiator en een wc. Het appartement beschikt tevens over een grote opbergruimte met aansluiting voor wasmachine en wasdroger.

Het gehele appartement is voorzien van een eiken houten vloer en dubbele beglazing.

VvE
De Vereniging van Eigenaren bestaat uit het pand op nummer 95 en is opgericht bij de splitsing in appartementsrechten (2009). De servicekosten bedragen 25,- per maand.

Notaris
Nader te bepalen door koper, echter op voorwaarde dat de notaris in Amsterdam gevestigd is.

Erfpacht/Eigen grond
Het appartement is gelegen op erfpacht grond van de gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen van 2000 zijn van toepassing. De erfpachtcanon bedraagt 357,76 per jaar. Deze canon is fiscaal aftrekbaar. De herzieningsdatum is 15 april 2052.

Energieprestatiecertificaat
Verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat danwel een gelijkwaardig document
als bedoeld in het Besluit Energieprestatie Gebouwen. Verkoper zal deze documenten voor de
levering ook niet aanvragen.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 70 m2;
- Oppervlakte tuin circa 45 m2 voorzien van een riant tuinhuis;
- Geheel gerenoveerd in 2007;
- Funderingscode II;
- Geheel voorzien van een eiken houten vloer en dubbel glas.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

De informatie in deze aanbieding is met zorgvuldigheid samengesteld. Het woonoppervlak is nauwkeurig opgemeten echter zou deze kunnen afwijken conform de eisen van de NEN2580.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl