english pages

Van Bossestraat 5 - I AMSTERDAM

Deze woning is aangekocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Aangekocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1906-1930
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
VVE bijdrage  :  10 p/mnd
Woonoppervlakte  :  50 m²
Inhoud  :  135 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet, hal, balkon, wasruimte
Omschrijving:
Van Bossestraat 5, 1051 JR te Amsterdam
Op de hoek van de rustige Van Bossestraat met de Van Hogendorpstraat, in het hart van de Staatsliedenbuurt in Westerpark, is REB Projects gestart met de vernieuwbouw van 5 panden in Amsterdamse Schoolstijl. Deze aaneengesloten panden zijn gesplitst en volledig gerenoveerd tot ca. 20 leuke, comfortabele appartementen van elk tussen de 48 en 75m2. In het pand op de Van Bossestraat 5 bevinden zich 5 appartementen met verschillende afmetingen, allen met twee slaapkamers en een goede buitenruimte (tuin, balkons of dakterras).
Hierbij zijn alle voorzieningen vernieuwd: van elektra tot waterleidingen, van cv-installaties tot kozijnen. Alle appartementen hebben vloerverwarming, in combinatie met energiebesparende ketels die in de meeste gevallen energielabel B, en in een aantal gevallen label A gecertificeerd zijn. Ook de buitenkant van het pand is opgeknapt: het metselwerk is vernieuwd, de gevel geïsoleerd en de ramen vervangen door dubbele HR++ beglazing. De ruimtes zelf zijn slim ingedeeld met lichte woonkamers, twee slaapkamers, een mooie badkamer en fijne, open keuken. De houten vloeren, plinten en wit gestucte muren geven de appartementen extra allure. Elk appartement heeft een balkon, het appartement op de vierde etage heeft een heerlijk dakterras en de begane grond een grote tuin. Uiteraard is er veel aandacht besteed aan de afwerking en details: stijlvol hang-en sluitwerk en kwalitatieve inbouwapparatuur bijvoorbeeld. Bent u op zoek naar een charmant appartement voor uzelf als starter of om samen te wonen of voor uw kinderen in een sfeervolle buurt? Dan is dit project een perfecte keuze.
De omgeving
De Staatsliedenbuurt in het voormalige stadsdeel Westerpark is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de meest geliefde plekjes van Amsterdam en ligt op steenworp afstand van de gezellige jordaan. Deze oude volksbuurt is enorm opgeknapt en sindsdien erg populair om te wonen bij zowel tweeverdieners, jonge gezinnen als studenten. Die populariteit komt door de ideale ligging, de charmante, rustige straten én de gezellige sfeer met eyecatchers als de Watertoren, het historische Café Amsterdam en het Westerpark. Veel jonge ondernemers hebben deze buurt ook ontdekt, winkels als: Marqt, Bilder & DeClercq en Grapedistrict zijn hier uitstekende voorbeelden van. Op het Westergasterrein worden toonaangevende festivals (ADE, Amsterdam Unseen , Rollende Keukens en Amsterdam Fashion Week) gehouden, naast dat het sportieve en culturele Westerpark aan iedereen iets te bieden heeft, het hele jaar door. Op de fiets bent u binnen een paar minuten in de Jordaan of op de Haarlemmerdijk of CS. Ook vlakbij is het Hugo de Grootplein, waar u zowel een 'omfiets' bakker als gezellige restaurants vindt.
* Eigen grond;
* Nieuw appartement met twee slaapkamers en balkon;
* Vrije sector appartement;
* Energielabel A;
* Verkoop onder voorbehoud van splitsing;
* Project notaris.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Douwe Van de Broek
EMail: douwe@dokter-makelaardij.nl


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl