english pages

Saenredamstraat 47 I AMSTERDAM, Pijp

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 50 p/m
Bouwjaar  :  1906
Wijk  :  Pijp
VVE bijdrage  :  50 p/mnd
Woonoppervlakte  :  43 m²
Inhoud  :  106 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Overige ruimte  :  hal
Omschrijving:
Charmante 2 kamer woning in het leukste stukje van de Pijp. Dit appartement van circa 43 m2 ligt op de eerste etage en heeft een lichte woonkamer op het zuiden en een ruime slaapkamer aan de achterzijde. Het is perfect geschikt als startersappartement of pied a terre.

Beschrijving en indeling:
Via de gemeenschappelijke entree en trappenhuis, bereik je de eigen entree op de eerste etage. Je komt binnen in de hal met garderoberuimte. De lichte woonkamer ligt op het zonnige zuiden en heeft een handige inbouwkast. De slaapkamer ligt aan de rustige achterzijde en beschikt ook over een inbouwkast. De keuken ligt in de uitbouw en is voorzien van een 4 pits gasfornuis, oven en de aansluiting voor de wasmachine. De badkamer bevindt zich achter de keuken en is voorzien van een wc en douche.

Kenmerken:
- 2 kamer woning van circa 43 m2 op de eerste etage
- Lichte woonkamer op het zonnige zuiden
- Gesplitst in 2002
- Gelegen in het leukste stukje van de Pijp
- Gelegen op eigen grond
- Gezonde VvE, maandelijkse servicekosten €50

Locatie:
De Saenredamstraat ligt in het leukste stukje van de Pijp, tussen de Ferdinand Bolstraat en de Frans Halsstraat. De Pijp is natuurlijk vooral bekend vanwege de vele gezellige restaurants, cafés en koffietentjes en leuke boetiekjes. Om de hoek bevinden zich het Marie Heinekenplein en de gezellige Albert Cuypmarkt. Maar ook het Sarphatipark, het Museumplein en de Utrechtsestraat bevinden zich op enkele minuten loopafstand. In de toekomst komt in de Ferdinand Bolstraat een station van de Noord-Zuidlijn en kun je de gehele stad binnen enkele minuten bereiken.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
This charming one bedroom apartment is located in the nicest part of the Pijp area. The apartment of approximately 43 m2 is situated on the first floor and has a bright and sunny living room and spacious bedroom in the quiet backside of the building.

Description:
Through the communal entrance and staircase the front door of the apartment can be reached on the first floor. The hallway provides room for coats and storage. The bright living room is situated in the front of the building and is facing south. The spacious bedroom is situated in the back and has a built-in closet (as well as the living room). The kitchen is situated in the extension and equipped with a stove, oven and connection for a washing machine. The bathroom is located behind the kitchen and is equipped with a toilet and shower.

Features and details:
- 1 bedroom apartment of approximately 43 m2 on the first floor
- Bright living room facing south
- Situated in the most popular area of the Pijp
- Free hold
- Healthy association of owners, monthly service charge €50

Location:
The Saenredamstraat is located in the nicest part of the Pijp area, between the Ferdinand Bolstraat and the Frans Halsstraat. The Pijp is well known for its nice restaurants, bars, coffee houses, and shops. Around the corner is the famous Albert Cuyp market. But also the Sarphatipark, Museumsquare and Utrechtsestraat are within walking distance. In the future a station of the North-South subwayline will be located on the Ferdinand Bolstraat, which makes the entire city of Amsterdam even more easily accessible in minutes.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Alice Bakker
Tel: 06-45198051
EMail: alice@alicebakker.nl


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl