english pages

Retiefstraat 101 B AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1910
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  51 m²
Inhoud  :  142 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Overige ruimte  :  hal, balkon
Omschrijving:
Dit ideale startersappartement van circa 51m2 ligt in Amsterdam Oost, vlakbij het Oosterpark, Station Amsterdam Amstel en Park Frankendael. Deze nette 2 kamer woning beschikt over 2 balkons, is voorzien van dubbel glas en ligt op eigen grond.

Beschrijving en indeling:
Via het nette trappenhuis bereik je de entree van de woning op de eerste etage. De hal geeft toegang tot de woonkamer die van de voor- naar achterzijde van het pand loopt. Aan de voorzijde heeft de woonkamer openslaande deuren naar een Frans balkon. Aan de achterzijde is het tweede balkon op het zuidoosten toegankelijk. In de uitbouw bevindt zich de keuken. De slaapkamer ligt ook aan de achterzijde van het pand. Vanuit de hal is de badkamer te bereiken. Deze beschikt over een douche, wastafel en toilet.

Kenmerken:
- 2 kamer appartement van 51m2 op de 1e verdieping
- Frans balkon aan de voorzijde en tweede balkon op het zuidoosten aan de achterzijde
- Gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht!
- Dubbelglas aanwezig
- Fundering vernieuwd in 2004
- Actieve VvE, maandelijkse servicekosten € 60,-
- Keuze Amsterdamse notaris aan koper

Locatie:
De Retiefstraat is een rustige straat in Stadsdeel Oost. De buurt is nog altijd in ontwikkeling en er wordt volop gerenoveerd. Op loopafstand zijn er tal van voorzieningen zoals de Albert Heijn letterlijk om de hoek en diverse (buurt)winkels in de Linnaeusstraat, de Middenweg, Pretoriusstraat, het nieuwe "Oostpoort gebied", en de bekroonde Dappermarkt. Ook het Oosterpark en Park Frankendael liggen op loopafstand en in de buurt zijn er veel gezellige (eet)cafés, restaurantjes en culturele uitgaansgelegenheden te vinden. Iets verderop zijn het Tropenmuseum en Artis gelegen. Het openbaar vervoer is ruim aanwezig in de buurt. Bushaltes voor lijn 37 en 245 en de halte van tram 3, 7 en 9 liggen op loopafstand. Ook het Amstel station, Muiderpoortstation en metrohalte Wibautstraat zijn dichtbij.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Alice Bakker
Tel: 06-45198051
EMail: alice@alicebakker.nl


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl