english pages

Oostelijke Handelskade 907 AMSTERDAM

Deze woning is aangekocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Aangekocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2012
Woonoppervlakte  :  91 m²
Inhoud  :  238 m³
Omschrijving:
Vul hier de aArgentiniŽ bestaat uit een aantal woongebouwen, waarvan het eerste nu in verkoop gaat. Het gebouw en de woningen zijn al gereed, dus zelf ervaren hoe wonen in ArgentiniŽ is kan al heel snel. De woningen worden compleet opgeleverd met comfortabele vloerverwarming, een keuken naar keuze en met prachtig sanitair en tegelwerk. Stijlvol, maar wel eigentijds.

Het complex bestaat uit twee blokken met twee daktuinen ertussen. Aan de waterzijde loopt de gevel door, waardoor het ťťn geheel lijkt. Elk blok bestaat uit zeven verdiepingen die rondom een prachtig atrium lopen van waaruit op elke verdieping maximaal acht appartementen via twee liften te bereiken zijn. Het gebouw biedt plaats aan 76 koopappartementen en op straatniveau 4 bedrijfsruimten.

Er zijn verschillende type 3-kamer appartementen in groottes tussen de circa 91 en 113 m2. (Bij een aantal types is het mogelijk een 4e kamer te realiseren) Zo zijn er bijvoorbeeld hoekappartementen met veel licht en zicht op de daktuin, appartementen pal aan het water met een prachtig uitzicht over het IJ (sommige zelfs ook nog met een mooie patio) en penthouses met een panoramische view en zonnig balkon op het westen.

De koopsommen variŽren van Ä 273.000,- tot Ä 375.000,- v.o.n. inclusief parkeerplaats , exclusief afgekochte erfpachtcanon. De koper krijgt de keuzemogelijkheid om jaarlijks een geÔndexeerde erfpachtcanon te betalen of in een keer een afkoopsom tot 2054. Er is een uitgebreide prijslijst beschikbaar met de diverse koopsommen en de erfpachtbedragen. anbiedingstekst in
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl