english pages

Nova Zemblastraat 123 AMSTERDAM

Deze woning is aangekocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Aangekocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1977
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  92 m²
Inhoud  :  250 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, hal, provisieruimte, balkon
Omschrijving:
Een heerlijk appartement op een uitstekende locatie! Wonen in een leuke wijk, op loopafstand van het centrum en het Westerpark. Heerlijk centraal, maar toch rustig gelegen. Deze lichte moderne 4-kamer maisonnette van 92 m2 met 2 balkons is zeer praktisch ingedeeld, goed onderhouden en heeft een ruime separate berging.

Locatie:
De Spaarndammerbuurt is een gezellige wijk met winkels, diverse voorzieningen en horeca vlakbij de Jordaan en de Haarlemmerstraat. Aantrekkelijk gelegen in het centrum van Amsterdam, dichtbij het water (voor een bootje) en het Westerpark (recreatie, uitgaan, sport) en goed bereikbaar door de nabijheid van uitvalswegen en het Centraal Station. Binnen een paar minuten ben je met de fiets in het centrum of met de auto op de ringweg A10 (S101, S102). De website van Cition vermeldt op dit moment geen wachtlijst voor het verkrijgen van een parkeervergunning in deze buurt. Op zondag is parkeren gratis.

De ontwikkeling van de nieuwe woonwijk in de nabije Houthavens is in volle gang. Naast de Spaarndammerdijk wordt een tunnel gebouwd voor doorgaand verkeer (gereed voorjaar 2017), waardoor de Spaarndammerdijk in de toekomst alleen nog gebruikt gaat worden voor bestemmingsverkeer. Op deze tunnel wordt een park ontwikkeld, dat de Houthavens gaat verbinden met de bestaande Spaarndammerbuurt.

Het Behouden Huys:
De VvE - Het Behouden Huys is een grote en professioneel beheerde VvE. Alle gebouwen en de 72 appartementen zijn in 2003 helemaal gerenoveerd. Er zijn destijds zeer ingrijpende vernieuwingen uitgevoerd aan casco en de gevels. Ook zijn de woningen in 2003 van binnen compleet gerenoveerd. In het najaar van 2015 is groot onderhoud uitgevoerd aan de buitenzijde, alle buitenmuren, deuren en kozijnen zijn geschilderd en de centrale trappenhuizen zijn vernieuwd. De appartementencomplexen zijn iets van de weg af gelegen, waardoor er geen overlast is van doorgaand verkeer. Het complex grenst aan het water van de Le Mairegracht waar een hardhouten steiger is aangelegd met de mogelijkheid om lekker aan het water te zitten of je eigen bootje aan te leggen. Er is een directe verbinding met de Amsterdamse grachten en het IJ.

Indeling:
Via de centrale entree op de begane grond bereikt men via het gemeenschappelijk trappenhuis de voordeur op de eerste verdieping. De entree/hal geeft toegang tot de ruime en lichte woonkamer van circa 26 m2 met aangrenzend zonnig balkon dat gelegen is aan de achterzijde. Zowel vanuit de hal als vanuit de woonkamer is er toegang tot de halfopen keuken van ruim 11 m2 met vrij uitzicht aan de voorzijde. Een separaat toilet met fonteintje en vaste trap naar de tweede etage bevinden zich in de hal. Op de tweede verdieping bevindt zich de overloop met 3 slaapkamers, de badkamer en de cv-ketelruimte. De grote slaapkamer van ruim 12 m2 is gelegen aan de voorzijde en twee slaapkamers van elk ruim 9 m2 zijn gelegen aan de achterzijde. Vanuit een van deze slaapkamers is tevens een tweede balkon te bereiken. De badkamer heeft een inloopdouche, wastafel en aansluiting voor wasmachine en droger. Op de begane grond van het complex is er een individuele (fietsen)berging van circa 8 m2.

Bijzonderheden:
- Erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, de canon afgekocht tot 31 oktober 2052
- De woning maakt deel uit van een actieve VvE. De maandelijkse servicekosten bedragen 101,71
- Het complex is gebouwd omstreeks 1977 en heeft betonnen vloeren en dubbele beglazing.
- Verwarming en warmwatervoorziening middels eigen Intergas HR cv-ketel (2002).
- Mechanische ventilatie in keuken en badkamer
- Voorlopig energielabel B
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl