english pages

Neerkanne 72 AMSTERDAM

Deze woning is aangekocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Hoekwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Aangekocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1960
Ligging  :  In woonwijk
Woonoppervlakte  :  120 m²
Externe bergruimte  :  17 m²
Perceeloppervlakte  :  217 m²
Inhoud  :  305 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Normaal, zuid, 11 x 12 m
Parkeergelegenheid  :  Vrijstaand steen
Overig parkeren  :  betaald parkeren
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, wasruimte
Omschrijving:
Licht gedateerd hoekhuis met erker (120 m2) en ruime tuin op zuid-westen vlakbij de Buitenveldertselaan.

DE INDELING
Entree met links grote bergruimte, meterkast, CV, kasten en aansluiting voor wasmachine en droger en rechts aan de voorzijde de ietwat gedateerde keuken. In de hal bevindt zich verder de ruime toilet. Grote woonkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar de tuin op het zuid-westen. Er bevindt zich een erker in de zijgevel.

Op de etage een lekker halletje met aan de achterzijde een slaapkamer over de gehele breedte van het huis met balkon en aan de voorzijde twee slaapkamers. Tussen de slaapkamers bevindt zich de badkamer met toilet, grote inloopdouche en dubbele wastafel. Op de kopse kant van deze rij woningen staat een eigen garage, welke voor 35.000,- te koop is.

LIGGING
Gelegen midden in Buitenveldert, in een rustige, veilige een kindvriendelijke omgeving, nabij de winkels op Rooswijck aan de overzijde van de Buitenveldertselaan en nabij winkelcentrum Gelderlandplein.

VERDERE BIJZONDERHEDEN
- De elektrische installatie bestaat uit 8 groepen met aardlekschakelaar.
- De merk Remeha CV ketel dateert uit het jaar 2009.
- Het bouwjaar is 1960.
- Perceeloppervlakte is 197 m2.
- In 1995 heeft er een tanksanering plaatst gevonden (met KIWA certificaat).
- In 2002 is dit huis onderdeel geweest van het zgn. Geluidsisolatieproject Schiphol.
- Aanvaarding in huidige staat, leeg en ontruimd, vrij van huur en gebruik.

EIGENDOM VAN DE GROND
De grond is gelegen op erfpachtgrond. De Algemene Bepalingen 1955 zijn van toepassing. Er is een vaste canon van 248,68 voor het huis en 31,76 voor de garage per jaar. Het tijdvak loopt tot 1 april 2034 en de canon kan voor het eerst herzien worden op 1 april 2034.

PARKEREN
Aan de openbare weg betaald parkeren en via het vergunningstelsel. Voor het verkrijgen van een parkeervergunning geeft de website van Cition (www.cition.nl) de meest actuele stand van zaken.

OPENBAAR VERVOER
Het huis is op loopafstand gelegen van de tramlijnen 5 + 51 op de Buitenveldertselaan. Deze geven verbinding van Amstelveen Zuid tot A'dam CS.

NOTARIS EN OPLEVERING
Het opstellen van de koopakte dient plaats te vinden bij het kantoor van de boedelnotaris, Mw. mr M. Brummelhuis BINNEN 5 werkdagen na mondelinge overeenstemming. De oplevering zal in nader overleg plaatsvinden.
Verkoper heeft nimmer gewoond in het huis. Er zal daarom een ouderdoms-, asbest- en niet wonen clausule worden opgenomen in de op te stellen koopakte.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn opgemeten conform de NEN 2580 norm.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl