english pages

Lord Kelvinstraat 1 hs AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Begane grond appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 75 p/m
Bouwjaar  :  1955
Ligging  :  Vrij uitzicht
VVE bijdrage  :  75 p/mnd
Woonoppervlakte  :  66 m²
Externe bergruimte  :  10 m²
Inhoud  :  169 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  1
Tuin  :  Normaal, zuidwest, 8 x 14 m
Overige ruimte  :  toilet, hal
Omschrijving:
Fijne 3 kamer hoekwoning van circa 66 m2 met een fantastische achtertuin op het zuidwesten met een eigen achterom! Deze goed onderhouden woning heeft aan de voorzijde bovendien uitzicht op een groen plantsoen, beschikt over een woonkamer en suite, ruime slaapkamer, extra berging én ligt op eigen grond!

Beschrijving en indeling:
De woning is via de gemeenschappelijke portiek te bereiken of via de eigen achterom. De centrale hal, voorzien van een vaste inbouwkast, geeft toegang tot de verschillende vertrekken. De ruime woonkamer en suite heeft een eetkamer aan de voorzijde, die uitzicht biedt over een groen plantsoen met prachtige oude bomen. Vanuit de ruime zitkamer aan de achterzijde is er goed zicht op, en toegang tot de verzorgde tuin. Zowel de eetkamer als zitkamer beschikken over een handige vaste kast. De keuken ligt aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een vierpits gaskookplaat, inbouwvaatwasser, en een losse koelkast en combimagnetron. De badkamer beschikt over een douche en wastafel. Het separate toilet met fonteintje bevindt zich in de hal. De ruime slaapkamer ligt aan de stille tuinkant en heeft een aparte deur naar de tuin. De tuin is absoluut fantastisch! Circa 8 meter breed , 14 meter diep én op het zuidwesten gelegen, waardoor er vanaf halverwege de ochtend tot 's avonds zon in de tuin komt. Bovendien heeft de tuin een eigen achterom!
Tot slot beschikt de woning nog over een externe berging in de onderbouw van het complex, hier bevindt zich de wasmachineaansluiting.

Kenmerken:
- 3 kamer woning van circa 66 m2 op de begane grond
- Fantastische tuin gelegen op het zuidwesten met eigen achterom
- Externe berging in de onderbouw van circa 10 m2 met wasmachineaansluiting
- Uitzicht op plantsoen aan de voorzijde
- Gelegen op eigen grond
- Volledig voorzien van dubbel glas
- Massief grenenhouten vloer in de woon-en eetkamer en hal, laminaatvloer in de slaapkamer
- VvE, maandelijkse servicekosten €75 (inclusief tarief drinkwater)
- De achterste 40m2 van de achtertuin is gemeentelijk eigendom en wordt gehuurd van de gemeente voor een bedrag van €33,52 per maand tot en met april 2018.

Locatie:
De Lord Kelvinstraat ligt in de groene wijk Watergraafsmeer in Amsterdam Oost. Op loopafstand vind je diverse buurtwinkels en een supermarkt. Maar ook zijn er in de directe omgeving het Christiaan Huijgensplein, het nieuwe winkelgebied Oostpoort, trendy restaurantjes, de Jaap Eden schaatsbaan, het Science Park en natuurlijk het mooie Park Frankendael. De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt met meerdere scholen, sportvelden en speeltuinen binnen handbereik. De woning is goed te bereiken met het openbaar vervoer en ligt vlakbij de treinstations Amstel en Science Park. Met de auto zit je binnen 3 minuten op de A10 en met de fiets ben je in 15 minuten in het centrum. In de wijk is geen wachtlijst voor een parkeervergunning.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Great ground floor apartment with a fantastic garden facing southwest with private back entrance. The apartment of approximately 66 m2 is well maintained and has a charming living/dining room en suite, large bedroom and external storage. Furthermore there is a nice green view in the front, and it is situated on free hold ground!

Description:
There are two ways to enter the apartment, through the communal entrance and the private backdoor in the garden. The central hallway, with built-in closet, provides access to the different rooms. The dining room is situated in the front and has a nice view over the public green space in front of the building. The living room is situated in the back and provides access to the garden. Both dining room and living room have built-in closets. The kitchen is situated in the front and is equipped with a gas cooker, built-in dishwasher, standalone fridge and combination microwave oven. The bathroom is equipped with a shower and sink. The separate toilet is situated in the hallway.
The spacious bedroom is located in the back and also provides direct access to the garden. The garden is magnificent! It is approximately 8 meters wide and 14 meters deep and facing southwest. Furthermore it has a private back entrance.
The apartment has an external storage space in the basement, this is where the washing machine connection is situated.

Features and details:
- 1 bedroom apartment of approximately 66m2 on the ground floor
- Fantastic garden facing southwest with private back entrance
- External storage in basement of approximately 10 m2 with washing machine connection
- View on public green space in the front
- Free hold
- Double glazing
- Association of owners, monthly service charge €75 (including flat rate water tariff)
- 40m2 in the back of the garden is property of the municipality and rented for €33,52 per month until April 2018

Location:
The Lord Kelvinstraat is situated in Watergraafsmeer area in Amsterdam East. Within walking distance you will find a variety of local shops and supermarkets. But also the Christiaan Huijgensplein, trendy restaurants, the Jaap Eden ice rink, the Science Park of the University of Amsterdam and of course the beautiful park Frankendael are nearby. The property is located in a family friendly neighborhood with several schools, sport fields and playgrounds within walking distance. There are many public transport facilities around and the stations Amstel and Science park are located near. By car you drive to the A10 in a couple of minutes, and by bike you can reach the city centre in about 15 minutes.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Alice Bakker
Tel: 06-45198051
EMail: alice@alicebakker.nl


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl