english pages

Laurierstraat 41 D AMSTERDAM, Jordaan

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  -1906
Wijk  :  Jordaan
Ligging  :  Aan rustige weg, in centrum
VVE bijdrage  :  150 p/mnd
Woonoppervlakte  :  111 m²
Inhoud  :  290 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  hal, balkon, wasruimte
Omschrijving:
Bijzondere 3 kamer bovenwoning van 111 m2 met een heerlijk dakterras! De woning is verdeeld over de derde en deels vierde etage van het pand uit 1903 en ligt in een rustige straat middenin de gezellige Jordaan. De woning beschikt over 2 slaapkamers en charmante kenmerken zoals balken plafonds.

Beschrijving en indeling:
De gemeenschappelijke entree en trappenhuis leiden naar de eigen entree op de derde etage. De hal geeft toegang tot de verschillende vertrekken en is voorzien van ruime kasten met onder andere de wasmachineaansluiting. De dichte keuken ligt aan de voorzijde en beschikt over nog originele kastjes. De woonkamer loopt van de voor- naar achterzijde van het pand en biedt ruimte voor een grote eettafel en gezellige zitruimte. Aan de achterzijde is tevens toegang tot het zonnige balkon op het zuiden. De badkamer is uitgerust met een zwevend toilet, wastafel en inloopdouche. Vanuit de woonkamer leidt een trap naar de vierde etage. Hier bevinden zich 2 slaapkamers, waarvan één bijzonder ruim. Vanaf de overloop leidt een vaste trap naar het dakterras. Hier heb je een fantastisch uitzicht over Amsterdam en zicht op de Westertoren.
Op de vierde etage bevindt zich tevens een grote berging, welke gedeeld wordt met de overige bewoners van het pand.

Kenmerken:
- Appartement van 111m2 verdeeld over de derde en deels vierde etage
- 2 slaapkamers
- Geweldig dakterras, met vergunning aangelegd in 2010
- Gelegen in de gezellige Jordaan
- Door het gehele appartement ligt een grenen houten vloer
- Eigen grond
- Maandelijkse VvE servicekosten € 150,-
- Ouderdomsclausule van toepassing

Locatie en bereikbaarheid:
De Laurierstraat is een rustige straat tussen de Lauriergracht en Rozengracht, haaks op de Prinsengracht. Te midden van de gezellige Jordaan zijn er tal van cafeetjes, restaurants en winkeltjes in de buurt. Op loopafstand liggen de 9 straatjes en boodschappen kan je bijvoorbeeld doen op de Rozengracht, Elandsgracht, Westerstraat, Lindengracht, Noordermarkt of andere typische Jordaanse grachten en dwarsstraten. Op de Rozengracht, Westermarkt en Marnixstraat zijn meerdere openbaar vervoermogelijkheden, bijvoorbeeld naar het Centraal Station.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Alice Bakker
Tel: 06-45198051
EMail: alice@alicebakker.nl


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl