english pages

Laan van Vlaanderen 182 AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Benedenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 100 p/m
Bouwjaar  :  1993
VVE bijdrage  :  100 p/mnd
Woonoppervlakte  :  85 m²
Externe bergruimte  :  6 m²
Inhoud  :  220 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Normaal, west, 10 x 5 m
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging
Omschrijving:
Deze ruime 4 kamer woning van circa 85 m2 heeft een heerlijke zonnige tuin van circa 50m2 op het westen. Het appartement met eigen entree ligt op de begane grond van een complex uit 1993, in de wijk Nieuw-Sloten.

Beschrijving en indeling:
Via de eigen entree kom je binnen in de hal die toegang geeft tot de verschillende vertrekken. De ruime woonkamer met tevens ruime zijkamer bevindt zich aan de achterzijde en geeft toegang tot de fijne zonnige tuin van circa 50 m2 op het westen. De keuken bevindt zich aan de voorzijde, hier is plek genoeg voor een gezellige eettafel. Verder beschikt het appartement over 2 ruime slaapkamers, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde. Uiteraard zou de zijkamer naast de woonkamer ook goed geschikt zijn als derde slaapkamer. De badkamer beschikt over een bad, wastafel en de aansluiting voor de wasmachine. Via de hal is ook de separate toilet te bereiken alsmede een ruime (proviand)berging. Tevens beschikt het appartement over een externe berging.

Kenmerken:
- 3/4 kamer appartement van 85m2 op de begane grond
- Tuin van circa 50 m2 op het westen
- Appartementencomplex uit 1993
- Erfpacht afgekocht tot juni 2042
- Dubbelglas aanwezig
- Externe berging
- Actieve VvE, maandelijkse servicekosten € 100,-

Locatie:
De woning ligt in de wijk Nieuw- Sloten en is zeer centraal gelegen ten opzichte van winkels (o.a. winkelcentrum Belgiëplein), scholen, het Slotervaartziekenhuis en recreatiegebied De Nieuwe Meer. Er is een goede bereikbaarheid ten aanzien van het openbaar vervoer (directe verbinding door middel van tram 1 en 2 naar het centrum, met de halte van tram 2 op tientallen meters afstand), alsmede de uitvalswegen (A4, A9 en ringweg A10). Bovendien kun je in de wijk gratis parkeren en is er voldoende parkeergelegenheid.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Alice Bakker
EMail: alice@alicebakker.nl


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl