english pages

Koggestraat 6 E AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  -1906
Ligging  :  In centrum
VVE bijdrage  :  147 p/mnd
Woonoppervlakte  :  72 m²
Inhoud  :  180 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Overige ruimte  :  toilet, hal
Omschrijving:
In een rustig straatje midden in het centrum van Amsterdam ligt dit unieke en charmante appartement in een gerenoveerd 17e-eeuws rijksmonument. De woning van circa 72 m2 bevindt zich op de derde etage van een voormalig pakhuis en heeft een royale woonkamer met Frans balkon, een open keuken, een ruime badkamer en een separate slaapkamer met uitzicht op de achtergelegen gracht van het Singel.

Beschrijving en indeling:
De gezamenlijke entree geeft toegang tot de ruime hal met fietsenstalling en een eigen opslagkast. Middels het gemeenschappelijke trappenhuis bereik je de eigen entree op de derde etage. In het trappenhuis is nog een in werking zijnde goederenlift aanwezig, erg handig voor zware boodschappen! Je komt binnen in de hal met toegang naar woonkamer. De royale woonkamer met open keuken heeft aan de voorzijde openslaande deuren naar het Franse balkon. De keuken is voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur. Achter de keuken is een doorloop met toegang tot het separate toilet en de slaapkamer aan de achterzijde. Vanuit de slaapkamer heb je een fantastisch uitzicht langs de Koepelkerk naar de gracht van het Singel aan de achterzijde. Vanuit de slaapkamer heb je toegang tot de badkamer en suite voorzien van wastafel en bad/douche combinatie.

Kenmerken:
- 2 kamer appartement van circa 72 m2 gelegen op de derde etage
- Unieke locatie
- 17e-eeuws rijksmonument
- Charmante details
- Fietsenberging op begane grond
- Dubbel glas (thermopane)
- Gelegen op eigen grond
- VvE € 147 per maand

Locatie:
De woning ligt in de rustige Koggestraat tussen het Singel en de Spuistraat, nabij de Brouwersgracht, midden in het centrum van Amsterdam. Op deze locatie woont je heerlijk rustig, maar ook in de directe omgeving van de Jordaan, de Haarlemmerstraat, het Centraal Station, de grachten, de leuke restaurants en cafés op de Westerstraat, de Noordermarkt, en het Westerpark. Dit deel van de stad is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op 5 minuten lopen van station Amsterdam Centraal.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Unique and charming apartment in a renovated 17th century monumental building, located in a quiet street in the center of Amsterdam! The apartment of approximately 72 m2 is situated on the third floor of a former warehouse and has a spacious living room with French balcony, an open kitchen, a spacious bathroom and a separate bedroom with a views over the Singel canal.

Description:
The common entrance gives access to the hallway with bicycle storage and private storage closet. Via the common staircase you reach the private entrance on the third floor. In the staircase is also a service elevator which is still in operation, very convenient for heavy groceries! You enter the hall with access to living room. The spacious living room with open kitchen has double doors to the French balcony at the front. The kitchen is equipped with all necessary appliances. Behind the kitchen is a walk-through with access to the separate toilet and the bedroom at the rear. From the bedroom you have fantastic views over the Koepelkerk and the canal of the Singel at the rear. From the bedroom you have access to the en-suite bathroom with sink and tub / shower combination.

Features and details:
- One bedroom apartment of approximately 72 m2 located on the third floor
- Unique location
- 17th century monumental building
- Charming details
- Bike storage on the ground floor
- Double glazing (thermopane)
- Free hold
- Association of owners, monthly service charge € 147

Location:
The apartment is situated in the quiet Koggestraat between the Singel and the Spuistraat near the Brouwersgracht, right in the city center of Amsterdam. At this location you live quietly, but also in the immediate vicinity of the Jordan area, the Haarlemmerstraat, Central Station, the canals, the nice restaurants and cafes on the Westerstraat, the Noordermarkt, and the Westerpark. This part of town is well served by public transport and is a 5 minutes' walk away from Amsterdam Central Station.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl