english pages

Koggestraat 9 E Amsterdam

Deze woning is aangekocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Aangekocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 237 p/m
Bouwjaar  :  1900
Omschrijving:
Op het mooiste gedeelte van de Koggestraat verkopen wij een in uitstekende staat verkerend schitterend ruim loft appartement met bijzondere allure op de tweede verdieping van een oud pakhuis. Het appartement is gelegen in het karakteristieke en monumentale appartementencomplex 't Koggeschip en biedt vanuit het zitgedeelte een prachtig uitzicht over het Singel. Het appartement is gunstig gelegen aan de grachtengordel, nabij Brouwersgracht en op loopafstand van diverse openbaar vervoersvoorzieningen (Centraal Station en diverse tramhaltes), de Jordaan, winkels, kroegjes en restaurants.

Met het bruisende centrum en de Jordaan aan uw voeten, kunt u in volle rust genieten van alles wat het wonen in de binnenstad van Amsterdam zo aantrekkelijk maakt.

Indeling:
Gemeenschappelijke, ruime opgang op de begane grond. Entree tweede verdieping. Ruime hal inclusief garderobe. Zeer royale loftachtige woonkamer met ramen en grote openslaande deuren naar de straat en gracht over de gehele lengte van het appartement. Luxe- open woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Badkamer voorzien van douche en toilet. Masterbedroom. Tweede slaapkamer. Het appartement is recentelijk volledig gerenoveerd, heeft een zwevende houten parketvloer en de originele balkenconstructie.

Koggestraat:
Oud scheepstype, waarnaar het traditionele Amsterdamse Koggeschip is vernoemd. Voor de demping in de negentiende eeuw behoorde het water tot het Kattengat.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht, 102 m(Nen rapport aanwezig);
- Volle eigendom, dus geen erfpacht;
- Blokverwarming;
- Servicekosten: 237 per maand (inclusief stookkosten);
- Warm water d.m.v. elektrische boiler;
- Zeer gezonde en actieve VvE, professioneel beheerd;
- Schilderwerk aan buitenzijde onlangs uitgevoerd;
- Eiken houten vloer door gehele appartement;
- Gemeenschappelijke inpandige fietsenstalling en berging voor kinderwagens;
- Parkeren via vergunningstelsel;
- Oplevering in overleg.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl