english pages

Jan Hanzenstraat 26 I AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1906-1930
Energielabel  :  Klasse D
VVE bijdrage  :  72 p/mnd
Woonoppervlakte  :  53 m²
Inhoud  :  140 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet, hal, dakterras
Omschrijving:
Een goed ingedeeld, ruimtelijk appartement van circa 53 m2 met veel mogelijkheden! Deze woning ligt in het populaire Oud-West, om de hoek van De Hallen. Het appartement bevindt zich op de eerste etage, heeft een woon/eetkamer met half open keuken aan de achterzijde, twee slaapkamers, een Frans balkon aan de voorzijde én een terras aan de achterzijde.

Beschrijving en indeling:
Middels het gemeenschappelijk entree en trappenhuis bereik je de eigen entree op de eerste etage. Je komt binnen in de hal met separaat toilet en toegang tot de woonkamer. De woon/eetkamer met half open keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok, losse apparatuur en aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de keuken heb je toegang tot het ruime terras aan de achterzijde op het noordwesten. De eerste slaapkamer is aan de achterzijde en heeft ramen aan twee zijdes. De tweede slaapkamer met Frans balkon is aan de voorzijde. De doucheruimte is vanuit de woon/eetkamer te bereiken.

Kenmerken:
- Drie kamer appartement van circa 53 m2 op de eerste etage
- Twee goede slaapkamers
- Frans balkon aan de voorzijde en terras aan de achterzijde op het noordwesten
- Volledig voorzien van dubbel glas
- Veel mogelijkheden
- Eigen grond
- VvE maandelijkse servicekosten € 72,18

Locatie:
De woning ligt aan de Jan Hanzestraat midden in de geliefde buurt Oud-West om de hoek bij de populaire Hallen met vele food stands en restaurants, de gezellige Jordaan, en het centrum. Op loopafstand vind je de Ten Katemarkt en tevens een grote diversiteit aan winkels. Van een bakker, Albert Heijn, Blokker, Etos tot hippe woonwinkels en daarnaast ook leuke horecagelegenheden als café Thuys, Bar Spek, The Breakfast club, Bar Brouw, Fier, en Buongiorno Espressobar. In een paar minuten fietsen ben je midden in de Jordaan, op de Dam, het Vondelpark of Leidseplein en toch kun je hier heerlijk rustig wonen. Met de auto bereik je in een paar minuten de Ring A-10 en ook het openbaar vervoer is hier gunstig geregeld met meerdere bus en tram stops in de buurt.
---------------------------------------------------------------------------

A well laid out, spacious apartment of approximately 53 m2 with many possibilities. The house is located in the popular Old-West, around the corner of The Hallen. The apartment is situated on the first floor has a living/dining room with open kitchen at the rear, two bedrooms, a French balcony at the front and a terrace at the rear.

Description:
Through the communal entrance and staircase you reach the private entrance on the first floor. You enter the hall with separate toilet and access to living room. The living/dining room with half open kitchen is located at the rear of the house. The kitchen is equipped with loose appliances and here is also the connection for the washing machine. From the kitchen you have access to the spacious terrace at the back facing northwest. The first bedroom is at the rear and has windows on two sides. The second bedroom with French balcony is at the front. The shower room is accessible from the living/dining room.

Features and details:
- Two bedroom apartment of 53 m2 on the first floor
- Two good sized bedrooms
- French balcony at the front and terrace at the back facing northwest
- Double-glazing
- Many possibilities
- Free hold
- Association of owners monthly service charges € 72,18
Location:
The apartment on the Jan Hanzestraat is located in the Old-West area, close to the popular 'Hallen' with many food stands and restaurants, the Jordaan and the city center. Within walking distance you will also find the Ten Kate market and a wide variety of shops. From a baker, Albert Heijn, Blokker, Etos to hip furniture stores and also nice restaurants like Thuys, Bar Spek, The Breakfast Club, Bar Brouw, Fier, and Buongiorno Espressobar. In a few minutes by bike you find yourself in the middle of the Jordaan, Dam Square, Vondelpark or Leidse Square, though you can live here comfortably and quietly. By car you reach the Ring A-10 in a few minutes and also public transportation is well managed here with bus and tram lines within walking distance.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl