english pages

Jan Bernardusstraat 23 III L AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 71 p/m
Bouwjaar  :  -1906
Energielabel  :  Klasse A
VVE bijdrage  :  71 p/mnd
Woonoppervlakte  :  34 m²
Inhoud  :  92 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Omschrijving:
Fantastisch licht en gerenoveerd appartement van circa 34 m2 op een top locatie in de Weesperzijdebuurt met de Amstel aan het eind van de straat! Het appartement ligt op de derde etage en heeft een woonkamer met Frans balkon aan de voorzijde, een slaapgedeelte aan de achterzijde, een open keuken en een moderne badkamer. Door het plaatsen van één wand is het gemakkelijk om een separate slaapkamer te creëren.

Beschrijving en indeling:
Zowel het pand als het appartement zijn in 2012 volledig gerenoveerd.
Middels de gemeenschappelijke entree en trappenhuis bereik je de eigen entree op de derde etage. De woonkamer met openslaande deuren naar het Frans balkon op het zuiden is aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde is het slaapgedeelte met grote raampartijen en voldoende ruimte voor kledingkasten. In het midden van de woning is de open keuken voorzien van gasfornuis, oven, afzuigkap, ijskast en CV ketel. De moderne badkamer heeft een wastafel, toilet en een inloopdouche. Hier is ook de aansluiting voor de wasmachine. Momenteel staat de woonkamer in open verbinding met het slaapgedeelte, echter is door het plaatsen van slechts één muur of schuifdeur gemakkelijk een ruime, separate slaapkamer te creëren.

Kenmerken:
- Licht appartement van circa 34 m2 op de derde etage
- Pand en appartement volledig gerenoveerd in 2012
- Mogelijkheid tot het creëren van een separate slaapkamer
- Mooie rustiek eiken lamelparket vloer door de gehele woning
- Volledig voorzien van dubbel glas
- Eigen grond
- VvE maandelijkse servicekosten €71

Locatie:
Het appartement ligt in de gewilde Weesperzijdebuurt in Amsterdam Oost, vlakbij de Amstel. Aan de kade van de Weesperzijde zijn veel gezellige restaurants en cafés zoals Hesp en Girassol letterlijk om de hoek en de Ysbreeker. Aan het water van de Amstel kun je in de zomermaanden heerlijk van de zon en het uitzicht genieten. Direct aan de overzijde van het water is de gezellige Pijp met de markt aan de Albert Cuypstraat en vele winkeltjes en horeca gelegenheden. Maar ook de leuke Oosterparkbuurt met recent opnieuw aangelegde park ligt in de buurt. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Albert Heijn op de Wibautstraat om de hoek. Daarnaast ligt het appartement gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer; station Amstel is op loopafstand maar ook de metro halte op de Wibautstraat. Met de auto zijn de ring A-10 en A-2 binnen enkele minuten te bereiken. Momenteel is er geen wachtlijst voor het verkrijgen van een parkeervergunning (bron Cition.nl)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Magnificent, bright and renovated apartment of approximately 34 m2 on a great location in the Weesperzijde Area with the Amstel river at the end of the street! The apartment is located on the third floor and has a living room with French balcony at the front, a sleeping area at the rear, an open kitchen and a modern bathroom. It is easy to create a separate bedroom by placing just one wall.

Description:
The building and the apartment both have been completely renovated in 2012.
Through the communal entrance and staircase you reach the private entrance on the third floor. The living room with opening doors onto the French balcony facing south is located at the front of the house. At the back is the sleeping area with large windows and enough space for a big wardrobe. In the middle of the apartment is the open kitchen with stove, oven, refrigerator and the heating system. The modern bathroom has a sink, toilet and a shower. Here is also the connection for the washing machine. At this moment, the living room has an open connection to the sleeping area, but it is very easy to create a separate bedroom by placing just one extra wall or sliding door.

Features and details:
- Bright apartment of approximately 34 m2 on the third floor
- Building and apartment renovated in 2012
- Possibility to create separate bedroom
- Nice oak wooden flooring throughout the apartment
- Double glazing
- Free hold
- Active association of owners, monthly service charge € 71

Location:
The apartment is located in the popular Weesperzijde area in district Amsterdam East near the Amstel river. On the waterside of the Weesperzijde you can find several restaurants and cafes as Hesp and Girassol juts around the corner and the Ysbreeker. Near the water you can enjoy a panoramic view and the sun during the summer months. Directly on the other side of the water is the popular Pijp area with the market on the Albert Cuyp street and many shops and restaurants. But also the nice Oosterpark and recently renovated park are in the vicinity. For daily shopping you can go to the supermarket on the Wibautstraat, just around the corner. In addition, the apartment is conveniently located to the public transportation; the Amstel station is within walking distance as well as the subway station on the Wibautstraat. By car you can reach the highway A-10 and A-2 within a couple of minutes. At the moment a parking permit can be obtained immediately.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl