english pages

Jan Bernardusstraat 23 - 3L Amsterdam

Deze woning is aangekocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Aangekocht
Aanvaarding  :  in overleg
Woonoppervlakte  :  33 m²
Inhoud  :  90 m³
Omschrijving:
Aan een zijstraat van de Weesperzijde biedt De Key 30 prachtige appartementen te koop aan. De woningen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd en daarom ideaal voor starters op de Amsterdamse woningmarkt. Ook voor mensen die een pied-à-terre in Amsterdam zoeken, zijn de appartementen een te verwezenlijken droom.

Van huur naar koop voor een lagere maandlast
Koopsommen vanaf € 99.000,-- kosten koper, dat betekent een netto hypotheeklast van circa € 350,-- per maand. Dat is dus veelal voordeliger dan huren!

Alle woningen zijn afgebouwd en klaar om te worden bezichtigd. We hopen je snel rond te leiden in onder andere één van de twee modelwoningen.

De appartementen hebben de kwaliteit van een nieuwbouwwoning. Ze zijn gelegen in panden die op hoog niveau zijn gerenoveerd. De fundering is vernieuwd, de daken en trappenhuizen zijn zorgvuldig gerenoveerd. De karakteristieke gevels zijn in ere hersteld. Alle buitenramen zijn voorzien van isolatieglas. De balkons (en constructies) zijn vernieuwd. De woningen zijn intern volledig gerenoveerd, voorzien van isolatievloeren- en wanden, nieuwe leidingen voor gas, water elektra en centrale verwarming. De appartementen hebben een eigen nieuwe meterkast en een voordeur met een veilige driepuntsluiting. Alle plafonds en wanden zijn nieuw gestuukt, er zijn hoge witte plinten aangebracht. De woningen worden opgeleverd met een keuken met Bosch inbouwapparatuur en een nieuwe luxe badkamer. Al het schilderwerk, intern en extern is nieuw uitgevoerd.

Alle appartementen worden opgeleverd met een energielabel A of B. De woningen zijn ook nog eens gelegen op eigen grond.

De 6 begane grondwoningen hebben een eigen tuin, de 18 woningen op de eerste, tweede en derde etage hebben een tea-for-two balkon en de 6 woningen op de vierde etage hebben een frans balkon.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl