english pages

Jacob van Lennepstraat 73 III A AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 35 p/m
Bouwjaar  :  -1906
VVE bijdrage  :  35 p/mnd
Woonoppervlakte  :  34 m²
Inhoud  :  80 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Omschrijving:
Super ingedeelde 2 kamer woning van circa 34 m2 in het populaire Oud-West. Dit perfect onderhouden appartement is gelegen op de derde etage en heeft een moderne keuken en badkamer én een fantastisch zonnig ruim balkon aan de achterzijde.

Beschrijving en indeling:
In een van de leukste stukjes van Oud-West tussen de Bilderdijkstraat en Bilderdijkkade ligt dit moderne en lichte appartement.
Middels het nette, gemeenschappelijke trappenhuis bereik je de woning op de derde etage. De woonkamer met open keuken met eetblokeiland bevindt zich aan de achterzijde van het pand. De moderne keuken is voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur. De openslaande deuren geven toegang tot het fantastische ruime en zonnige balkon op het zuiden.
De slaapkamer, tevens aan de achterzijde gelegen, heeft voldoende ruimte voor een kledingkast. De badkamer beschikt over een toilet, wastafel en douche. Hier bevindt zich tevens de wasmachine aansluiting. De badkamer is uitgerust met een mechanische ventilatie.
Het gehele pand is in 2009 gerenoveerd en heeft toen ook een nieuwe fundering gekregen. Het appartement is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. Door de hele woning ligt een lamel parket vloer.

Kenmerken:
- 2 kamer appartement van circa 34 m2 op de derde etage
- Goed afgewerkt
- Moderne keuken en badkamer
- Ruim balkon op het zuiden
- Lamel parket vloer door gehele woning
- Gelegen op eigen grond
- Volledig voorzien van dubbel glas
- Energielabel A
- Gezonde VvE, maandelijkse servicekosten €35

Locatie:
De woning ligt middenin de geliefde Van Lennepbuurt in stadsdeel Oud-West. Gezellige cafeetjes, restaurantjes en steeds meer hippe winkels vind je om de hoek! De Kinkerstraat, Overtoom, het Vondelpark en zelfs het Centrum zijn op loopafstand. Tevens is het appartement zeer gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer (met o.a. tramlijn 1, 7 en 17). Ook met de auto zijn diverse uitvalswegen waaronder de ring A10 gemakkelijk te bereiken.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Well laid out 1 bedroom apartment of approximately 34 m2, located in the popular district Oud-West. This well maintained apartment is located on the third floor and has a modern kitchen and bathroom and a fantastic sunny balcony at the back.

Description:
In one of the best parts of Oud-West between the Bilderdijkstraat and the Bilderdijkkade lies this modern and bright apartment.
Through the common staircase you reach the apartment on the third floor. The living room with open kitchen is located at the rear of the house. The modern kitchen is equipped with all necessary appliances. The French doors give access to the fantastic large and sunny south facing balcony.
The bedroom, also located at the rear, has enough space for a wardrobe. The modern bathroom is equipped with a toilet, sink and shower. Here is also the washing machine connection. The bathroom is fitted with a mechanical ventilation system.
The entire building was renovated in 2009, including a new foundation. The apartment is fully equipped with wooden window frames with double glazing. Throughout the entire house lies parquet wooden floors.


Features and details:
- 1 bedroom apartment of approximately 34 m2 located on the third floor
- Well finished
- Modern kitchen and bathroom
- Spacious balcony facing south
- Parquet wooden floors throughout entire house
- Free hold
- Fully double glazed
- Energy rating A
- Association of owners, monthly service charge €35

Location:
The house is located in the popular Van Lennep neighborhood in the Oud-West district. Cozy cafés, restaurants and more fashionable shops can be found around the corner! The Kinkerstraat, Overtoom, Vondelpark, and even the city centre are within walking distance. The apartment is also conveniently located to public transportation (including tram 1, 7 and 17). Also by car, several roads, including the A10 are easy to reach.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl