english pages

Jacob van Lennepstraat 26 I AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 62 p/m
Bouwjaar  :  1906-1930
Ligging  :  Aan rustige weg
Energielabel  :  Klasse C
VVE bijdrage  :  62 p/mnd
Woonoppervlakte  :  45 m²
Inhoud  :  120 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Omschrijving:
Midden in Oud-West ligt dit leuke appartement van circa 45 m2 in een charmant en gerenoveerd pand! Het appartement ligt op de eerste etage en heeft een woonkamer aan de voorzijde, een slaapgedeelte met aangrenzende badkamer aan de achterzijde, en een moderne open keuken. Door het plaatsen van één wand is het gemakkelijk om een separate slaapkamer te creëren.

Beschrijving en indeling:
Het gehele pand is gerenoveerd in 2012, inclusief een nieuwe fundering.
Middels de gemeenschappelijke entree en trappenhuis bereik je de eigen entree op de eerste etage. De woonkamer met twee grote ramen is aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde is het slaapgedeelte met grote ramen en een aangrenzende badkamer. De badkamer beschikt over een toilet, wastafel en douche. In het midden van de woning is de moderne open keuken voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur. Momenteel staat de woonkamer in open verbinding met het slaapgedeelte, echter is door het plaatsen van slechts één muur of schuifdeur gemakkelijk een ruime, separate slaapkamer te creëren.

Kenmerken:
- Appartement van circa 45 m2 op de eerste etage
- Pand volledig gerenoveerd in 2012
- Nieuwe fundering
- Mogelijkheid tot het creëren van een separate slaapkamer
- Volledig voorzien van dubbel glas
- Eigen grond
- VvE maandelijkse servicekosten € 62

Locatie:
De woning ligt middenin de geliefde Van Lennepbuurt in stadsdeel Oud-West. Gezellige cafeetjes, restaurantjes en steeds meer hippe winkels vind je om de hoek! De Kinkerstraat, De Jordaan, de Overtoom, het Vondelpark en het Centrum zijn op loopafstand. Tevens is het appartement zeer gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer (met o.a. tramlijn 1, 7 en 17). Ook met de auto zijn diverse uitvalswegen waaronder de ring A10 gemakkelijk te bereiken.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

This nice apartment of approximately 45 m2 is situated in a charming and renovated building in the middle of the Old-West area! The apartment is located on the first floor, has a living room at the front, a sleeping area with adjoining bathroom at the rear, and a modern open kitchen. It is easy to create a separate bedroom by placing just one wall.

Description:
The building had been completely renovated in 2012, including a new foundation.
Through the communal entrance and staircase you reach the private entrance on the first floor. The living room with two big windows is located at the front of the house. At the back is the sleeping area with large windows and adjoining bathroom. The bathroom has a sink, toilet and a shower. In the middle of the apartment is the modern open kitchen equipped with all necessary appliances. At the moment, the living room has an open connection to the sleeping area, but it is very easy to create a separate bedroom by placing just one extra wall or sliding door.

Features and details:
- Apartment of approximately 45 m2 on the first floor
- Renovated in 2012
- New foundation
- Possibility to create separate bedroom
- Double glazing
- Free hold
- Active association of owners, monthly service charge € 62

Location:
The house is located in the popular Van Lennep neighborhood in the Oud-West district. Cozy cafés, restaurants and more fashionable shops can be found around the corner! The Kinkerstraat, Jordaan, Overtoom, Vondelpark, and even the city centre are within walking distance. The apartment is also conveniently located to public transportation (including tram 1, 7 and 17). Also by car, several roads, including the A10 are easy to reach.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl