english pages

Jacob van Lennepkade 56 hs AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 97 p/m
Bouwjaar  :  -1906
VVE bijdrage  :  97 p/mnd
Woonoppervlakte  :  60 m²
Externe bergruimte  :  16 m²
Inhoud  :  178 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Tuin  :  Noordwest, 5 x 7 m
Omschrijving:
Gerenoveerde benedenwoning van circa 60 m2 met speelse indeling en vrij uitzicht over het water van het Jacob van Lennepkanaal in het populaire Oud-West! De woning heeft hoge plafonds van circa 3 meter, een moderne half open keuken, 2 slaapkamers en een heerlijke tuin met tuinhuis van circa 16 m2 voorzien van elektra en een badkamer.

Beschrijving en indeling:
Deze speels ingedeelde benedenwoning aan het water van het Jacob van Lennepkanaal is in 2007 volledig gerenoveerd.
Middels de eigen entree aan de straatzijde kom je binnen in de lichte woon/eetkamer met hoge plafonds van circa 3 meter. De moderne open keuken is voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur. De royale slaapkamer is aan de achterzijde en heeft openslaande deuren naar de achtertuin. De achtertuin is fraai aangelegd met een hoger gelegen terras gedeelte grenzend aan de slaapkamer. Via een kleine trap omhoog vanuit de hal, bereik je de badkamer met toilet, wastafel en bad/douche combinatie. Via een kleine trap naar beneden bereik je de tweede slaapkamer/werkkamer met deur naar de achtertuin. In de achtertuin staat een tuinhuis van circa 16 m2 voorzien van elektra en badkamer met toilet, wastafel en douche. Hier is ook de aansluiting voor de wasmachine.

Kenmerken:
- Drie kamer appartement van circa 60 m2 op de begane grond
- Tuinhuis van circa 16 m2 met badkamer
- Gerenoveerd
- Vrij uitzicht over het water van het Jacob van Lennepkanaal
- Hoge plafonds
- Laminaat vloer
- Achtertuin
- Eigen grond
- VvE maandelijkse servicekosten € 97

Locatie:
De woning ligt middenin de geliefde Van Lennepbuurt in stadsdeel Oud-West. Gezellige cafeetjes, restaurantjes en steeds meer hippe winkels vind je om de hoek! De Jordaan, Kinkerstraat, Overtoom, het Vondelpark en zelfs het Centrum zijn op loopafstand. Tevens is het appartement zeer gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer (met o.a. tramlijn 1, 7 en 17). Ook met de auto zijn diverse uitvalswegen waaronder de ring A10 gemakkelijk te bereiken.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Renovated ground floor of approximately 60 m2 with playful layout and great views over the water of the Jacob van Lennep canal in the popular district Oud-West! The apartment has high ceilings of about 3 meters, a modern open kitchen, 2 bedrooms and a lovely garden with a garden house of approximately 16 m2 with electricity and a bathroom.

Description:
This ground floor apartment next to the water of the Jacob van Lennep canal was completely renovated in 2007.
Through the private entrance on the street side you enter the bright living/dining room with high ceilings of approximately 3 meters. The modern half open kitchen is equipped with all necessary appliances. The spacious master bedroom is at the back and has double doors to the backyard. The backyard is nicely landscaped with an upper terrace area adjacent to the bedroom. Through a small stairs upwards from the hallway, you reach the bathroom with toilet, sink and tub/shower combination. Through a small stairs downwards you reach the second bedroom with a door to the backyard. In the backyard is a nice garden house of approximately 16 m2 situated, with electricity and bathroom with toilet, sink and shower. Here is also the connection for the washing machine.

Features and details:
- Two-bedroom apartment of 60 m2 on the ground floor and basement
- Garden house of approximately 16 m2 with bathroom
- Renovated
- Spacious view over the water of the Jacob van Lennep canal
- High ceilings
- Laminate flooring
- Backyard
- Free hold
- Association of owners monthly service charges € 97

Location:
The house is located in the popular Van Lennep neighborhood in the Oud-West district. Cozy cafés, restaurants and more fashionable shops can be found around the corner! The Jordaan, Kinkerstraat, Overtoom, Vondelpark, and even the city centre are within walking distance. The apartment is also conveniently located to public transportation (including tram 1, 7 and 17). Also by car, several roads, including the A10 are easy to reach.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl