english pages

Hoofdweg 247 II AMSTERDAM

Deze woning is aangekocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Aangekocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 95 p/m
Bouwjaar  :  1924
Woonoppervlakte  :  57 m²
Inhoud  :  142 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  hal, balkon
Omschrijving:
Licht driekamerappartement van circa 57 m2 met balkon gelegen aan de Hoofdweg in de Baarsjes. Het appartement is goed bereikbaar met de auto via de Ring A-10 en met het openbaar vervoer (zowel met de tram als met de bus). Op loopafstand bevinden zich zowel het Rembrandtpark, Erasmuspark, scholen en speelterreinen, diverse winkels en als u de fiets pakt zit u zo in de 9 straatjes en de gezellige Jordaan.

INDELING

De woning is gelegen op de tweede verdieping en kent de volgende indeling:
Entree; hal; mooie lichte woonkamer waar de zijkamer bijgetrokken is, voorzien van laminaatvloer. In de woonkamer is ook de inbouwkast opgesteld waarin zich de meterkast bevindt. De keuken aan de achterzijde is voorzien van een wasmachine aansluiting en openslaande deuren naar het balkon op het Westen. De twee slaapkamers zijn gelegen aan de rustige achterzijde en hebben beide toegang tot balkon. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

EXTRA

- Dubbelglas
- Cv-ketel gas (bouwjaar ca. 2010)
- Erfpachtcanon afgekocht tot 31-12-2053, AB 2000, herziening op 1-1-2054
- Energielabel B
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl