english pages

Hembrugstraat 25 II AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 124 p/m
Bouwjaar  :  1930
Ligging  :  Aan rustige weg
VVE bijdrage  :  124 p/mnd
Woonoppervlakte  :  45 m²
Externe bergruimte  :  5 m²
Inhoud  :  121 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Overige ruimte  :  hal, berging, balkon
Omschrijving:
Dit ideale startersappartement van circa 45m2 ligt in de gezellige Spaarndammerbuurt vlakbij het Westerpark en de Jordaan. Deze 2 (voormalig 3) kamer woning heeft een fijne woonkamer, extra ruime slaapkamer, zonnig balkon op het zuiden en een extra berging op de vierde etage.

Beschrijving en indeling:
De gemeenschappelijke entree en ruime trappenhuis leiden naar de eigen entree op de tweede etage. De hal geeft toegang tot de verschillende vertrekken. De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde ligt de ruime slaapkamer met vaste inbouwkasten en twee openslaande deuren naar het zonnige balkon op het zuiden. Voorheen waren dit 2 slaapkamers en op gemakkelijke wijze zou de oorspronkelijke indeling weer teruggebracht kunnen worden. Uiteraard zou deze kamer zich ook goed lenen als woonkamer! Aan de achterzijde ligt ook de keuken met eveneens toegang tot het balkon. De badkamer beschikt over een douche en toilet. Op de vierde etage is nog een extra berging aanwezig.

Locatie:
Het appartement ligt in de levendige Spaarndammerbuurt vlakbij het Westerpark. Deze buurt is bekend om de architectuur van de “Amsterdamse School” en daarvan zijn tal van prachtige voorbeelden te zien in het straatbeeld. Verder zijn alle voorzieningen die je nodig hebt bij de hand. Zoals de vele winkels en horecagelegenheden in de Spaarndammerstraat, maar ook het Bredius zwembad, Strand West en natuurlijk het Westerpark. Daar zijn het gehele jaar door allerlei culturele activiteiten en hippe horecagelegenheden te bezoeken, zoals West Pacific, de Westergasfabriek en Het Ketelhuis (bioscoop). Verder is ook de gezellige Haarlemmerdijk en de Jordaan vlakbij. Met het openbaar vervoer ben je snel van en naar het Centraal Station of het Centrum, en de Ringweg A-10 is met de auto gemakkelijk te bereiken vanuit. Momenteel beslaat de wachttijd voor een parkeervergunning circa 2 maanden.

Kenmerken:
- 2 (voormalig 3) kamer appartement van circa 45 m2 op de 2e etage
- Zonnig balkon op het zuiden
- Dubbelglas aan de voorzijde
- Extra berging op de vierde etage
- Gemeentelijke erfpacht canon bedraagt €625,92 per jaar, het tijdvak loopt tot 15-04-2058, de Algemene Bepalingen 2000 zijn van toepassing
- Maandelijkse servicekosten VvE €124,19
Nabijgelegen:
Contactgegevens:Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Alice Bakker
EMail: alice@alicebakker.nl


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl